Обговорення користувача:Gutsul/Спам (15.05.2008—16.05.2008)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Amakuha у темі «Спам» 16 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення користувача:Gutsul/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення користувача:Gutsul

Спам

[ред. код]

Чому ж спам? Нормальний великий форум гурту… --ΑΜακυχα Θ 22:38, 15 травня 2008 (UTC)Відповісти

(1) Як відрізнити великі форуми від малих? (2) Якщо можна розмістити посилання на цей форум, то як бути з іншими? (3) Чи потрібно нам в вікіпедії списки посилань на форуми в кожній статті? Дайте відповіді на ці запитання і, можливо, ви зрозумієте, чому я вважаю це спамом. Вважаю, що достатньо посилання на офіційний сайт гурту, решту можна знайти пошуковиками. --Gutsul 06:06, 16 травня 2008 (UTC)Відповісти
(Я пронумерував ваші питання щоб легше було відповідати)
  1. Порівняльно. Якщо форум є єдиним (як той, посилання на який ви видалили) чи значно більшим за кількістю користувачів та об’ємом інформації ніж інші по своїй тематиці (цей форум містить 160 тис. повідомлень), то його можна вважати великим.
  2. Конкретно для цього випадку, інших значних форумів присвячених гурту ВІА Гра просто немає. Натомість якщо ввести у Ґуґл «ВИА Гра форум», отримаєте розгорнуте посилання на той сайт – це вказує на його значимість та популярність.
  3. В Вікіпедії потрібно те, що корисно людям. Якщо хтось не полінився додати те посилання, і значимість цього посилання підтверджується – значить воно не завадить. Наприклад, у статті Біла Церква є посилання на найбільший форум цього міста – дуже корисне посилання, яке я вперше знайшов, помітьте, саме у Вікіпедії (видаляти не треба).
--ΑΜακυχα Θ 13:46, 16 травня 2008 (UTC)Відповісти