Обговорення користувача:Ivgemytlig

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


Запрошення до участі у марафоні WikiGap 2021 у Вікіцитатах[ред. код]

--Сергій Липко (обговорення) 22:59, 12 березня 2021 (UTC)[відповісти]

Згущівка для вас за активність в українській Вікіпедії[ред. код]

Згущівка
За даними аналізу ГО «Вікімедіа Україна», ви стали одним з найактивніших новачків в українській Вікіпедії у лютому цього року. Вітаємо і дякуємо за ваш внесок!

Нагорода також передбачає фізичний приз, який ми надішлемо поштою: сувенір і реальну банку згущівки) Я напишу деталі вам вікіпоштою.

Детальніше про проект читайте тут. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 16:37, 15 березня 2021 (UTC)[відповісти]

WikiGap 2021: попередні результати і додаткові можливості[ред. код]

Вітаю! Дякую, що долучилися до марафону WikiGap 2021, який разом із партнерами провела ГО «Вікімедіа Україна». За попередніми підрахунками, за час кампанії створено й поліпшено понад 700 статей від близько 100 учасників та учасниць.

Якщо ви створили або суттєво поліпшили принаймні дві статті за правилами марафону та Вікіпедії, ми надішлемо вам подарунки від організаторів поштою. Зв'яжемося із вами пізніше, щоб обговорити логістику відправки.

Тим часом кілька нагадувань
  • Найближчим часом ми підбиватимемо підсумки, і щоб ці результати були точними, а ваш внесок врахованим, просимо перевірити, чи додали ви шаблон {{WikiGap 2021}} на сторінки обговорення усіх створених чи поліпшених статей в рамках марафону.
  • Нагадую, що окремі подарунки передбачені, якщо ваша стаття отримає статус «доброї» чи «вибраної». Допрацювати статтю й номінувати її на отримання статусу можна до 31 березня включно.
  • І загалом закликаємо не залишати без уваги започатковані за час марафону статті та за потреби допрацювати їх. Так само закликаємо й надалі, поза марафоном, розповідати про жінок та знайомити з їхніми досягненнями мільйони читачів Вікіпедії.
  • А тим часом до 8 квітня можна продовжувати брати участь в міжнародному марафоні, який організовує «Вікімедіа Швеція» — WikiGap Challenge.

Якщо є запитання, пишіть мені особисто або на wikigapwikimedia.org.ua. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 18:49, 24 березня 2021 (UTC)[відповісти]

Дякуємо за вашу участь у Місяці культурної дипломатії![ред. код]

Привіт, Ivgemytlig!

Дякуємо дуже за вашу участь у Місяці культурної дипломатії України! Прошу пробачення, що це повідомлення не знайшло вас раніше — не сумнівайтеся, ваш внесок у Вікіпедію справді важливий.
Організатори раді, що ви взяли участь. Сподіваємося, вам було цікаво! Деякі користувачі зіткнулися з проблемою недостатньої значущості статей із запропонованого списку; ми визнаємо, що список був недосконалим.
Проєкт не завершено, поки усі достойні учасники не отримали свої сувеніри! Невдовзі буде розіслано інше повідомлення від організаторів щодо цього.
Бережіть себе; ми раді бачити вас у Вікіпедії -- ViraMotorko (WMUA) (обговорення) 09:58, 5 квітня 2021 (UTC)[відповісти]

Дякую! --Ivgemytlig (обговорення) 10:11, 5 квітня 2021 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до «Це зробила вона» — марафону із покращення статей про видатних жінок[ред. код]

Привіт! Пишу, щоб запросити долучитися до марафону «Це зробила вона» 2021 у Вікіпедії, який розпочався учора і триватиме до 24 листопада. Він присвячений розвитку якості українського розділу Вікіпедії шляхом поліпшення статей про видатних жінок.

В українській Вікіпедії понад 1,1 мільйона статей загалом і понад 37 тисяч статей про жінок — але багато з них потребують оновлення, покращення, вичитки та вдосконалення стилю. Над цим ми і працюватимемо у межах марафону.

Ви брали участь у кампаніях WikiGap чи «Це зробила вона» у минулому — тож сподіваємося, що вам буде цікаво приєднатися і до цієї акції. За активну участь традиційно можна отримати пам'ятні сувеніри та книжкові призи від організаторів. Долучайтеся!

--AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 19:24, 11 листопада 2021 (UTC)[відповісти]

«Це зробила вона» 2021: Попередні підсумки, церемонія нагородження 8 грудня, наступні кроки[ред. код]

Доброго дня! Дякуємо, що долучилися до марафону із покращення української Вікіпедії «Це зробила вона». Завдяки вам та ще тридцяти учасникам і учасницям протягом марафону було поліпшено близько 250 статей про видатних жінок. Дякуємо за цей внесок!

Ми плануємо оголосити та відзначити переможців марафону та активних учасників і учасниць на церемонії нагородження, що пройде онлайново у середу 8 грудня; початок о 17:00. Окрім відзначення, плануються виступи цікавих спікерок — зокрема спортсменки, багаторазової чемпіонки паралімпійських ігор Олени Акопян та представниці кампанії «Повага» Анастасії Багаліки. Запрошую запланувати долучитися та зареєструватися за посиланням.

Підсумки марафону ми підбиватимемо протягом кінця цього тижня і початку наступного тижня. Тож якщо ви ще не оновили інформацію про свій внесок на сторінці марафону, прохання це зробити до середи 1 грудня включно. Після цієї дати ми можемо не врахувати ваш внесок, якщо він не вказаний на сторінці марафону.

Якщо маєте питання, пишіть мені або за адресою infowikimedia.org.ua. До зустрічі на сторінках вікіпростору і на нагородженні наступної середи ) --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 12:57, 29 листопада 2021 (UTC)[відповісти]

Ukraine's Cultural Diplomacy Month 2022 invitation[ред. код]

Dear Wikipedian!

You received this message because you participated in Ukraine's Cultural Diplomacy Month 2021. Without your contribution, the challenge would not have been so successful.

This year Wikimedia Ukraine, in cooperation with the Ministry of Foreign Affairs of Ukraine and Ukrainian Institute, has launched the second edition of writing challenge "Ukraine's Cultural Diplomacy Month", which lasts from 17 February to 17 March 2022. The campaign is dedicated to famous Ukrainian artists of cinema, music, literature, architecture, design and cultural phenomena of Ukraine that made a contribution to world culture.

I would like to invite you to participate again in this writing challenge! We have updated the list of suggested articles and announced new prizes for contestants to keep interest in different fields of Ukrainian culture. I hope to hear from you soon!-- ValentynNefedov (WMUA) (talk) 08:57, 17 February 2022 (UTC)

Триває міжнародний марафон WikiGap Challenge[ред. код]

Привіт!

Сподіваюся, у вас все добре. Ви брали активну участь у марафоні WikiGap минулого року — тож, можливо, вам було б цікаво долучитися до міжнародного WikiGap Challenge, який триває до 8 травня.

Окремий марафон в українській Вікіпедії, який ми традиційно проводили щороку, цьогоріч відкладено з огляду на російське вторгнення в Україну. Але якщо у вас є час та можливість, можна долучатися до міжнародного марафону. Зокрема можете писати статті про українок будь-якою мовою та про будь-яких видатних жінок українською мовою.

Переможці конкурсу отримають призи від міжнародних організаторів. Додатково усі, хто долучаться до міжнародного WikiGap Challenge принаймні однією статтею в україномовному розділі Вікіпедії, можуть отримати електронний сертифікат участі від ГО «Вікімедіа Україна» — для цього напишіть за адресою wikigapwikimedia.org.ua

Про можливості допомоги під час війни ви можете прочитати на порталі за посиланням. --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 20:00, 16 березня 2022 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до «Це зробила вона» — марафону, присвяченого захисницям України та іншим видатним жінкам[ред. код]

Вітаю! Пишу, щоб запросити долучитися до марафону «Це зробила вона» 2022 у Вікіпедії, який розпочався сьогодні і триватиме до 24 листопада.

У межах проєкту запрошуємо працювати над статтями про видатних жінок, зокрема про захисниць України. На відміну від минулорічного марафону, цього разу можна також створювати нові статті; однак за поліпшення уже наявних можна отримати додаткові бали.

Ви брали участь у кампаніях WikiGap чи «Це зробила вона» у минулому — тож сподіваємося, що вам буде цікаво приєднатися і до цієї кампанії. За активну участь традиційно можна отримати пам'ятні сувеніри та книжкові призи від організаторів. Долучайтеся!

--Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 11:33, 10 листопада 2022 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до WikiGap 2023[ред. код]

Вітаю! Вчора розпочався WikiGap 2023 — щорічний онлайн-марафон із створення та поліпшення статей про видатних жінок, спрямований на покращення видимості жінок у Вікіпедії. Він триватиме до 26 березня.

Ви долучалися до WikiGap чи схожих кампаній у минулі роки, тож сподіваюся, що матимете можливість долучитися і цьогоріч. За активну участь традиційно можна отримати сувеніри від організаторів, а особливі подарунки — за доведення статей до статусу «доброї» чи «вибраної».

У межах марафону планується офлайн-подія для вікіспільноти у Києві в суботу 18 березня, 12:00—15:00. На зустрічі можна буде разом попрацювати над статтями про видатних жінок, поспілкуватися з однодум(и)цями і насолодитися кавою) Деталі і реєстрація за посиланням.

Долучайтеся! --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 15:26, 7 березня 2023 (UTC)[відповісти]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Коза з трьома козенятами був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 16:59, 6 червня 2023 (UTC)[відповісти]

Вітаю, пане Ivgemytlig! Продовжуючи нашу вікіпедійну подорож Лівобережжям, пропоную після 2-річної перерви повернутися до написання статей про Сумщину. Серед запропонованих статей — головні червоні посилання, присутні в іншомовних версіях, але відсутні в українській, статті до покращення (популярні статті і ті, що мають певні недоліки). Буду радий бачити Вас серед учасників тижня! З повагою. --— Шиманський હાય! 13:06, 31 серпня 2023 (UTC)[відповісти]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Гасселт (Оверейсел) був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:53, 13 вересня 2023 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до марафону Це зробила вона 2023[ред. код]

Вітаю! Сьогодні починається Це зробила вона 2023 — щорічний марафон із опрацювання статей про видатних жінок, спрямований на покращення видимості жінок у Вікіпедії. Він триватиме до 24 листопада.

Ви долучалися до цієї чи схожих кампаній у минулі роки, тож сподіваюся, що матимете можливість долучитися і цьогоріч. За активну участь традиційно можна отримати призи та сувеніри від організаторів. Запрошуємо особливо фокусуватися на поліпшенні уже наявних статей (за це можна отримати додаткові бали); хоча також можна створювати нові.

У межах марафону планується офлайн-подія для вікіспільноти у Києві завтра, 12:00—16:00. На зустрічі можна буде разом попрацювати над статтями Вікіпедії, поспілкуватися з однодум(и)цями і насолодитися кавою) Ви ще встигаєте зареєструватися сьогодні, деталі та реєстрація за посиланням.

Приєднуйтесь! --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 07:22, 10 листопада 2023 (UTC)[відповісти]

Долучайтеся до WikiGap 2024[ред. код]

Вітаю! Сьогодні розпочався WikiGap 2024 — щорічний онлайн-марафон із створення та поліпшення статей про видатних жінок. Він триватиме до 24 березня.

Ви долучалися до WikiGap чи схожих кампаній у минулі роки, тож сподіваюся, що матимете можливість приєднатися і цьогоріч. За активну участь традиційно можна отримати сувеніри від організаторів, а особливі подарунки — за доведення статей до статусу «доброї» чи «вибраної». Зверніть увагу, що цього року ми хочемо привернути особливу увагу покращенню та оновленню вже наявних статей, тому сувеніри можна отримати лише за покращення наявних статей (при цьому створювати нові статті у межах кампанії також можна).

У межах марафону планується офлайн-подія для вікіспільноти у Києві в суботу 16 березня, 13:00—16:00. На зустрічі можна буде разом попрацювати над статтями про видатних жінок, поспілкуватися з однодум(и)цями і насолодитися кавою) Деталі і реєстрація за посиланням.

Долучайтеся! --Антон Процюк [ВМУА] (обговорення) 17:42, 4 березня 2024 (UTC)[відповісти]