Обговорення користувача:Kamelot/Повага (20.03.2010—20.03.2010)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Kamelot у темі «Повага» 14 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Kamelot/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Kamelot

Повага[ред. код]

Перш ніж коментувати чиїсь статті чи їх видаляти навчись поважати людей і їх працю.

Власне потрібно підписуватись. 12-кнопка зверху. По-друге посада керуючого відділенням банком не рівень значимості для енциклопедії. Будете власником Приватбанку чи генеральним директором, тоді ніхто не вилучить статтю. Щодо особистого враження про банк, то воно негативне. Всі вишколені бюрократи і буквоїди--Kamelot 19:09, 20 березня 2010 (UTC)Відповісти

Я так розмію, що ти один із засновників даної енциклопедії в Україні, що говориш про її значимість?! у всіх інших країнах - кожна людина значима!!! Щодо людей, які працюють в банку - всі вони люди, такі самі як і інші, що працюють в інших установах. Унікальності ніякої немає. Я надіюсь такий експерт в технологіях WIKI розуміє, що це таке і для чого. Якщо ні, то рекомендую почитати книгу Вікіноміка.

Я вибачаюсь, погарячкував. Проте Вам також раджу прочитати ВП:КЗП--Kamelot 19:20, 20 березня 2010 (UTC)Відповісти

Дякую за посилання - я прочитав дані правила і відверто не погоджуюсь з твердженням щодо неможливості біографічних записів про всіх людей на Землі. Це суперечить основному принципу Вікіпедії. Людину і тут ставлять в рамки, яких не повинно бути. Але це лише моя думка.

Це правило діє у віх Віках. Можете почитати і це--Kamelot 19:33, 20 березня 2010 (UTC)Відповісти