Обговорення користувача:KuRaG/Архів 5

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Сторінку Шаблон:Адміністративні устрої районів Житомирської області номіновано на вилучення

Стаття Шаблон:Адміністративні устрої районів Житомирської області, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 15 вересня 2017. Що ще можна зробити? --Andrei Kurbiko (обговорення) 18:22, 15 вересня 2017 (UTC)

Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Неолімпіада тощо

KuRaG доброго дня! вітаю з 1-м місцем в Неолімпіаді.--Yasnodark (обговорення) 16:47, 23 листопада 2017 (UTC)

Вікіпедія:Проект:Свічка пам'яті жертв Голодомору 1932—1933 років

привіт, перепрошую, що турбую. побачила, що Ви серед користувачів, що пам'ятають про Голодомор. запрошую долучитися й написати чи поліпшити статті на цю тематику --アンタナナ 22:52, 24 листопада 2017 (UTC)

Долучайтеся до Вікімарафону-2018: напишіть статтю до дня народження Вікіпедії!

Афіша Вікімарафону
Афіша Вікімарафону

Шановний(а) дописувачу(ко) української Вікіпедії KuRaG/Архів 5!

Запрошуємо долучитися вас до Вікімарафону-2018, присвяченого 14-річчю української Вікіпедії!

Протягом чотирьох днів (27—30 січня 2018) сотні дописувачів створюватимуть нові статті у Вікіпедії, адже саме поповнення Вікіпедії новими статтями — найкращий спосіб привітати Вікіпедію з днем народження! Усі охочі учасники Вікімарафону, які напишуть у ці дні хоча б одну статтю, отримають пам'ятні сувеніри.

Ви зробили значний і дуже цінний внесок до Вікіпедії, уже написавши до Вікіпедії багато нових статей, однак протягом останнього місяця ви мало редагували Вікіпедію. Можливо, ви напишете свою наступну статтю саме до дня народження Вікіпедії, долучившись до Вікімарафону? Тоді і ви привітаєте Вікіпедію новою статею чи новими статтями, і Вікіпедія віддячить вам пам'ятним сувеніром )

Ви можете також долучитися до однієї з вікізустрічей по всій Україні. Їх понад 50, тож, можливо, якась із цих зустрічей саме у вашому місті чи селищі? У гарній компанії приємніше писати статті, тож будемо раді бачити вас на зустрічі!

Сподіваємося на вашу участь у Вікімарафоні! — NickK (обг.) 08:38, 26 січня 2018 (UTC)

Тиждень Полтавщини 2018

Вітаю, пане KuRaG! Запрошую Вас, за старою-доброю традицією, долучатися до проведення тижня!) З повагою, — Шиманський હાય! 23:50, 24 квітня 2018 (UTC)

привіт! перепрошую, що турбую. чи вийде долучитися до місячника? --アンタナナ 23:21, 23 січня 2018 (UTC)

Привіт. Час покаже. Сподіваюсь викрою крапельку часу. ) --KuRaG (обговорення) 15:24, 24 січня 2018 (UTC)
KuRaG доброго дня! Прошу вас залишити ваш голос та коментарі на цій сторінці цій. Ухвалення прозорих та розгорнутих критеріїв допоможе запобігти вилученню статей про потенційно значимих осіб спорту, а це стимулюватиме написання нових статей.--Yasnodark (обговорення) 14:49, 15 липня 2018 (UTC)

Статус Файл:Автовокзал (Кременчук) - 12.JPG

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Автовокзал (Кременчук) - 12.JPG. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Shmurak (обговорення) 15:07, 29 липня 2018 (UTC)