Обговорення користувача:Lewkurdydyk/Про наших хлопців в гаківці (11.09.2009—11.09.2009)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Когутяк Зенко у темі «Про наших хлопців в гаківці» 14 років тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Lewkurdydyk/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Lewkurdydyk

Про наших хлопців в гаківці[ред. код]

  • Дуже дякую за зсилочку, постарааюся за деякий час почати опрацьовувати (але якщо кардинально й якісно взятися за цей та інші матеріяли - боюсь мені років на 10 роботи буде), потребую ще помочі (Вашої особливо).
  • Епохальну - Статтю по Террі Савчуку потроху вікіфікую (якісно насичую без спамів), потроху вичитую ..... До речі, в обговоренні цієї статті я трохи розширено дав відповідь по стилю написання того твору, трішки забагато, але зате від душі.
  • Почну вписувати й інші невідомі для пересічного українця імена з історії української гаківки.
  • На днях знайшов цікавого нашого гаківника Джим Грицюк (зовсім невідома сторінка заокеанського гокею), попрохав би Вас прослідкувати за моєю писанинов. А ще в мене випадає повністю пласт про його родину, та життя по завершенні кар'єри (доволі дивно-на самому злеті - в розквіті сил???) чи не мож би було якось тому зарадити (мені через океан та материки цього не видко).
  • Чесно кажу, якби не звичка писати багато й «фундаментально-розширено», то вже давно повписувавав сотню, другу спам-сторінок про наших гокеїстів, та якось не складається (думаю, що якщо детально не розкривати, то про них за 10-20 років взагалі забудуть - як з Грицюком - 2 речення, й пропав?????).
  • А ще не підкажете, чому пропав з горизонту Кріс Кузюк (ще подекуди бачу його статті по географії Канади), невже його так реально зобідили деякі особистості (адже майже вся левова робота по Хокею-гаківці була витягнута ним)
  • Ще раз дякую, зичу успіхів й Слава Україні!!!--Когутяк Зенко 14:11, 11 вересня 2009 (UTC)Відповісти
Видвигаєте ви прізвища, які зовсім у нас невідомі! Не чув ні про одного, ні про другого... Щодо цієї справи про дантистику, чи пак, стоматологію — радив би Вам, не роздрібнювати сили: вам статті про гокеїстів та спортсменів непогано вдаються, у нас немає більше таких як Ви, що з таким запалом відкривали б спортовців та спорт... Правда, свого часу дуже багато зробив був An-tu: додав «м'яса» на той «скелет» НХЛ, який поставив едмонтонець Крис Киржик...--лк 15:22, 11 вересня 2009 (UTC)Відповісти
  • Саме чере те, що можуть забути - й викулупую то-тих змагунів (деколи собі на біду та час)
  • Я, як і більшість з нас людина всестороння(щось вдається, а щось ні), тому приходиться відволікатися, та й по собі знаю - нова не пересічна тема - освіжає мені мозги, й зновими емоціями беруся за попередню роботу. Тому й задався ціллю ще щось робити значиме для вікі-суспільства, взявся за «1000 необхідних» (для мене самого ще й добре чогось навчатися, а спорт то для душі). Крім того саме тут можу робити певні якісні зміни в свідомості деяких співгромадян (пересічних читачів тих статей чи вікіпедистів), направляючи їх в загальносвітове русло, якимось дрібничками звільняючи від облуди совкового толітаризму.
  • Дужє дзьекую(гуцулія) за тоті он-то транкриції в канадійських та штатівських словах (з за йокеану мені не видко, та й зле з вухеми, голоси то-ті з Америк вже не слухаємо, то-так й бідуєм з тими скрипціями.) Зичу успіхів, Слава Україні!!!--Когутяк Зенко 16:16, 11 вересня 2009 (UTC)Відповісти