Обговорення користувача:Renvoy/Архів/2020

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Kharkivian у темі «Назви сайтів» 3 роки тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Запрошую до патрулювання статей Вікімарафону

Доброго дня! Зараз в українській Вікіпедії триває Вікімарафон. Протягом наступних кількох днів до Вікіпедії прийде більше нових користувачів і буде створено більше нових статей, ніж зазвичай. Новачкам часто потрібна допомога у допрацюванні статей і поясненні правил Вікіпедії.

Ви є активним патрульним, тож чи не було б вам цікаво долучитися до проекту патрулювання статей Вікімарафону? Сторінка проекту — Вікіпедія:Вікімарафон 2020/Патрулювання (запишіться там, якщо долучитесь до проекту); список статей для патрулювання тут (буде оновлюватися кожного дня; відмічайте там перевірені статті). Окрім подяки від усіх редакторів і читачів Вікіпедії, учасники проекту отримають набір сувенірів від ГО «Вікімедіа Україна» )

І, звісно ж, запрошую вас приєднуватися до самого Вікімарафону до 1 лютого онлайн або на вікізустрічах. --Acedtalk 19:38, 27 січня 2020 (UTC)

Привіт. Спасибі, що записалися і долучилися до перевірки. Нагадую, що активна фаза проекту триває ще два тижні — до 22 лютого. Разом ми вже відпатрулювали близько 150 статей, але роботи ще багато ) Тож запрошую продовжувати роботу і таким чином допомагати залучати якісний внесок від новачків. Дякую! --Acedtalk 14:00, 8 лютого 2020 (UTC)

Пишемо про пам’ятки культури до Вікіпедії

Вітаю! До кінця лютого триває акція зі створення та поліпшення статей про пам'ятки культури України — тематичний тиждень «Пишемо про пам'ятки культури до Вікіпедії».

Ми проводимо фотоконкурс «Вікі любить пам'ятки» з 2012 року, і за ці роки вдалося зібрати 280 тисяч вільних фотографій пам'яток культури. На жаль, далеко не всі з цих пам'яток належно представлені в українській Вікіпедії, і далеко не всі якісні фотографії використовуються у статтях Вікіпедії. Ми прагнемо покращити це.

Ви брали участь у фотоконкурсі «Вікі любить пам'ятки» в Україні — тож, можливо, вам було б цікаво долучитися і до цієї акції. Як приємний бонус, найактивніші учасники місячника отримають брендовані сувеніри та подарунки від ГО «Вікімедіа Україна» )

Долучайтеся! --Acedtalk (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») (від імені організаційного комітету «Вікі любить пам'ятки») 19:11, 6 лютого 2020 (UTC)

Підсумок по гравійних дорогах (Макадам)

Я там написав коротке зауваження, вже після підбитого вами підсумку, - але суттєве, на мою думку. Ви чомусь перед підбиттям знехтували поглянути на мої зауваження в обговоренні. На мою дуку, насправді, Маркс, «як виявилось пізніше», не був геніальним борцем за права робочого люду. Навпаки, це був злосний і шкідливий фантазер і теоретик виправдання масових безпорядків, вбивств і злодійств, який фактично підштовхнув людство до жахливих бід і трагедій ХХ ст. Не думав, що одному мені буде неприємним його згадування в статті. Ну та хрін з ним, з Марксом. Але посилання, їх формат у добрих статтях мусить відповідати прийнятим стандартам, а саме настанові, вказаній мною, але проігнорованій автором. З повагою, Mykola Swarnyk (обговорення) 11:40, 9 лютого 2020 (UTC)

Вітаю! По-перше, перед підбиттям підсумку, я переглянув зауваження, в тому числі і Ваші. Але, чесно, я не розумію, що саме ви від мене хочете і до чого конкретно у вас зауваження.--eNVoy (обговорення) 11:57, 9 лютого 2020 (UTC)
У настанові ВП:ПД дуже докладно, зі зразками, розписано формат бібліографічних посилань. Прізвище (рік) Назва - так не буває. Завжди лише Прізвище. Назва, - Місце: Видавництво, рік. — ... с. ISBN.... Ну і там є ще інші формати для статей, збірників іт.ін. Добрі і вибрані статті служать зразками для інших авторів, у тому числі й стилем оформлення. Може, я недостатньо чітко висловився. Але ж зауваження там були, якщо неясно - можна пінганути. Mykola Swarnyk (обговорення) 12:14, 9 лютого 2020 (UTC)
Так, я згідний, що тут варто було би оформити так, як ви зазаначили; шаблон:Книга легко це дозволяє зробити. У номінації ви якось не чітко це зазначили. @Estabiano:, сподіваюсь ви прислухаєтесь до зауваження. У приклад Вам моя остання добра стаття Purple Haze, я оформляв саме таким способом.--eNVoy (обговорення) 12:48, 9 лютого 2020 (UTC)

Питання від Doniklar (21:05, 18 лютого 2020)

Як виставить біографію? --Doniklar (обговорення) 21:05, 18 лютого 2020 (UTC)

Вітаю! Чи не могли би ви уточнити своє запитання? Ви хочете створити статтю про особу?--eNVoy (обговорення) 21:12, 18 лютого 2020 (UTC)

Запитання по статті Каміла Жук

Шановний NV, на сторінці обговорення щодо надання статусу "Доброї" цій статті Ви вказали, що її потрібно доробити. Певні моменти, на які Ви вказали я вже виправила, але прагну зробити її максимально повною та правильною, навіть якщо вона й не отримає цей статус. Можете, будь ласка, розказати більш детально, які є ще недоліки та які саме Ви мали на увазі мовні розділи, де є інформація не вказана в україномовній версії. Я перевірила, начебто всі показники та опис діяльності спортсменки наявні, можливо не в тій трішки формі, але вони є. --Rina.sl (обговорення) 21:00, 9 березня 2020 (UTC)

@Rina.sl:Вітаю, я виклав думки на сторінці обговорення номінації.--eNVoy (обговорення) 16:54, 11 березня 2020 (UTC)

Згущівка для вас

Згущівка
Дякую за те, що допомогли зробити Вікіпедію якіснішою, долучившись до проекту патрулювання статей Вікімарафону 2020! Acedtalk 12:57, 11 березня 2020 (UTC)

Сувеніри за допомогу в організації Вікімарафону 2020

Вітаю! Дякую за вашу участь у патрулюванні статей Вікімарафону. Я надіслав вам листа вікіпоштою щодо фізичних сувенірів за вашу роботу; перевірте його, будь ласка. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 13:09, 11 березня 2020 (UTC)

Ієн Каллум

Добрый день! Можете написать биографию его на украинском:Ієн Каллум. Копивио было взято отсюда: https://about-designers.livejournal.com/11281.html. Не могли бы помочь?--Станислав Савченко (обговорення) 10:16, 19 березня 2020 (UTC)

@Станислав Савченко: Пожалуйста! Всегда рад помочь.--eNVoy (обговорення) 08:36, 20 березня 2020 (UTC)
@Станислав Савченко: YesТак Зроблено В этот период он частично отвечает за разработку Aston Martin DB7, за что, пожалуй, наиболее известен.--eNVoy (обговорення) 07:06, 7 квітня 2020 (UTC)

WikiGap 2020: подяка за участь та повідомлення про сувеніри

Доброго дня! Від імені організаторів щиро вдячний за вашу активну участь у WikiGap 2020. Завдяки вам та іншим учасникам й учасницям українська Вікіпедія отримала понад 1800 нових та поліпшених статей на тему кампанії.

Детальніші попередні результати доступні тут. Також незабаром ми напишемо детальніше про них у блозі й соцмережах «Вікімедіа Україна»: підписуйтесь, щоб стежити за новинами.

За ваш внесок ви отримаєте набір сувенірів від організаторів WikiGap 2020. Хочу повідомити, що, на жаль, через карантин відправка відбудеться не відразу. Наразі офіс «Вікімедіа Україна» закритий на карантин, і ми не маємо повноцінної можливості здійснювати відправки. Коли обмежувальні заходи в Україні буде знято або послаблено, ми обов'язково надішлемо вам сувеніри. Ще зв'яжемось із вами, щоб уточнити деталі відправки.

Якщо маєте питання, пишіть на wikigapwikimedia.org.ua --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 15:04, 8 квітня 2020 (UTC)

Богомоли

@93.126.77.128:, гаразд, що ж не так із Богомолами?--eNVoy (обговорення) 11:39, 17 квітня 2020 (UTC)

Вікіпедія:Кандидати у вибрані статті/Богомоли. Правило гласить: «Правила вибору: Голосування за кожною номінацією повинно тривати не менше двох тижнів з дня висунення. Стаття може бути обрана вибраною, якщо її підтримало не менше п'ятьох користувачів, кількість голосів «за» перевищує дві третини і немає аргументованих зауважень. Голоси анонімних користувачів та користувачів, кількість редагувань яких становить менше 50 в основному просторі статей на момент номінації статті, не враховуються, але ці користувачі можуть залишати зауваження у відповідному розділі. Голоси, віддані «проти» без пояснення, не враховуються». 6 + 14 = 20. Що робитимемо далі? Скасовуємо вже підбитий підсумок? --93.126.77.128 12:02, 17 квітня 2020 (UTC)

Тривалість голосування на вибрану і добру статті складає не менш як 7 днів, тому тут правила суперечать одне одному. І, якщо чесно, таке собі порушення (я визнаю, що треба було ще один день зачекати і я допустив незначне порушення, але є правило ВП:БЮРО: "Формальне порушення процедури — не підстава для того, щоб відкинути пропозицію"), зважаючи на те, що ось такі випадки бувають.--eNVoy (обговорення) 12:33, 17 квітня 2020 (UTC)
Ніяких протиріч в правилах немає. Це здоровий глузд. Ви взагалі, якщо обговорень не читали, то хоч замислювалися навіщо було визначати мінімальний (для вибраних) і максимальний (для добрих) терміни? По секрету скажу — причини є. Це не ВП:БЮРО. Люди не дарма думали, сперечались і списи ламали напрацьовуючи правила. Включіть мізки ) --93.126.77.128 12:43, 17 квітня 2020 (UTC) P.S. Про максимальний термін для «добрих» я теж не просто так згадав. Подумайте ;) P.P.S. Підсумок Стефанко1982 я (і не тільки я) бачив.
@93.126.77.128: Ну що ви кажете?Тривалість голосування на вибрану і добру статті складає не менш як 7 днів та Голосування за кожною номінацією [на вибрану статтю] повинно тривати не менше двох тижнів з дня висунення. хіба не суперечить одне одному? Щодо максимального терміну то його фактично не існує, що я вважаю правильним: кожна номінація унікальна і потребує різного підходу. У добрих: Якщо стаття не обирається протягом 2-х тижнів, то вона прибирається зі сторінки голосування, але у спірних випадках краще дати додатковий час на обговорення і доопрацювання статті. У вибраних: Якщо стаття не набрала 2/3 голосів «за», і протягом 2 тижнів або більше відсутня активність в обговоренні номінації, при цьому обговорення триває не менше місяця, користувач, який підбиває підсумок, має право зняти її з голосування для подальшого опрацювання. При чому обговорення теоретично може бути і місяць і два місяці і три.--eNVoy (обговорення) 13:46, 17 квітня 2020 (UTC)
Арифметика: а>2 → а>1 — істине твердження; а>2 → a<1 — хибне твердження ))) Тепер серйозно: вимоги до «добрих» і «вибраних» різні, відповідно час і зусилля як автора так і спільноти на доводку статті потрібні різні. Тому на першому етапі (кандидат на «добру») мінімальна кількість голосів 3, щоб відсіяти нікчемні номінації час обмежений двома тижнями, але не менше тижня. На другому етапі (номінація на «вибрану») час не обмежений, але не менше ніж два тижні, мінімальна кількість голосів збільшена до 5. Усе просто і логічно. Уважно читайте правила. --93.126.77.128 14:05, 17 квітня 2020 (UTC) P.S. IP так не пінгуйте, не спрацює ) Я сам заглядаю.
Зрозуміло, тепер ви на кількість голосів переключились і на питання моє не відповіли. Це обговорення продовжувати не бачу сенсу.--eNVoy (обговорення) 14:32, 17 квітня 2020 (UTC)
Я Вам показав принцип роботи проектів. Питання, що тривалість голосування не менше двох тижнів для конкретного проекту ВС начебто протирічить тому, що вона має бути не менше тижня для усіх проектів ДС/ВС? Але ж це абсурдна теза! Не хочете продовжувати — не треба. Тоді вважайте це застереження попередженням. @Brunei, NickK та Yakudza: до відома --93.126.77.128 14:40, 17 квітня 2020 (UTC)
ахахах, ви ще й погрожуєте мені? Розумієте, тут справа у трактуванні, для ясности у цьому реченні Тривалість голосування на вибрану і добру статті складає не менш як 7 днів, потрібно забрати "на вибрану" і все стане на свої місця, бо це знаходиться у розділі "добра стаття", а не "спільні правила ДС і ВС", але я протрактував це як настанову для вибраної статті, от і все. Це очевидно, що обидві номінації не можуть бути коротші за тиждень.--eNVoy (обговорення) 15:10, 17 квітня 2020 (UTC)
Добридень! Ви, незареєстрований користувач 93.126.77.128, назвали доброчинну працю користувачів нікчемною? Ви ж розумієте, що це слово має і негативне забарвлення? Щодо Богомоли, то вони швидко отримали статус, потрібну було почекати два тижні, бо були зауваження. Стаття не вовк, у ліс не втіче. Є консенсус, потрібно його дотримуватися--Fosufofiraito Обг. 14:48, 17 квітня 2020 (UTC)
  • Я звернув, звичайно, на це увагу, й думав, що робити: адже в інтересах проєкту, щоб обговорення тривало деякий час, щоб усі могли подивитися й знайти неточності, попрохати внести виправлення. З іншого боку, статтею я й надалі буду займатися, бо то моя любов і навчання, мене вона вже не вдовольняє, хоча перед номінацією ніби подобалася більше. Плюс нещодавній прецедент зі Стефанко1982. То я вирішив не оскаржувати підсумок. На щастя, поява на головній дала додаткову увагу до статті, й ми спільно дещо доробили вже після отримання статусу. Тому, NV, прошу сприйняти цю заувагу на майбутнє разом з моєю вдячністю, що опікуєтеся ДС і ВС. --Brunei (обговорення) 15:55, 17 квітня 2020 (UTC)
  • На жаль, користувач, що діє під ip-адресою, дає цінні поради в недружній формі, 5-7 років тому я теж отримував на горіхи від нього (та й учора дісталося). Форму варто ігнорувати, за поради дякувати, бо він один з небагатьох, хто дійсно глибоко розуміє мету ДС і ВС.--Brunei (обговорення) 15:55, 17 квітня 2020 (UTC)
  • Так, терміни обговорення продовжені до двох тижнів уже досить давно (Обговорення Вікіпедії:Вибрані статті#Зміни до критеріїв), тож правильним є саме цей термін. Будь ласка, враховуйте цю умову на наступний раз та не закривайте обговорення тривалістю менше 2 тижнів. Дякую — NickK (обг.) 20:07, 17 квітня 2020 (UTC)
@Brunei та NickK: дякую за коментарі, але додатково зазначу, що я не припускав злих намірів, визнаю, що допустив формальне порушення через плутанину із правилами. На майбутнє звісно буду зважати.--eNVoy (обговорення) 20:17, 17 квітня 2020 (UTC)

Використання фотографій з сайту Парламенту Естонії

Шановний колего,

чи не могли б ви подивитись правила використання фотографій з архіву Рійгікогу [1] та сказати, чи відповідають ці зображення умовам Вікіпедії? (не тільки як добропорядне використання). Заздалегідь дякую--Mariupolianus (обговорення) 15:34, 23 квітня 2020 (UTC)

Вітаю, @Mariupolianus:. На жаль, судячи з інформації на сайті, умовам вікіпедії взагалі не відповідають. Щоб заванажити фото на коммонз, потрібна можливість його модифікувати, використовувати з будь-якою ціллю і т.д., що в цьому випадку заборонено. Використовувати можна з тих сайтів, де чітко вказана ліцензія (наприклад, сайт президента україни, ВРУ тощо; зазвичай ліцензію вказують знизу). --eNVoy (обговорення) 16:11, 23 квітня 2020 (UTC)
Дякую!--Mariupolianus (обговорення) 17:13, 23 квітня 2020 (UTC)

Міждержавні відносини у 1918—1922 роках

Доброго дня. Бачу, що взялися за цей список. Давно вже над ним працюю у РуВікі. Якщо потрібна якась допомога з перекладом або джерелами - з радістю допоможу, т.я. накопилося досить багато джерел з якими просто не вистачає часу працювати. З повагою, Artemis Dread (обговорення) 13:19, 4 травня 2020 (UTC)

@Artemis Dread:, вітаю! Явно не вистачає джерел по скандинавських країнах та Швейцарії. Був би вдячний, якби ви щось підказали.--eNVoy (обговорення) 17:57, 4 травня 2020 (UTC)
Тут має щось бути:
Як щось ще згадаю чи знайду - буду кидати посилання. Я поки візьмусь за Балтійські країни та Білорусь--Artemis Dread (обговорення) 19:25, 4 травня 2020 (UTC)

Питання від Simplemakeroff (09:22, 6 травня 2020)

Хочу загрузить фотографии на страницу парка Киото, но не знаю как это сделать --Simplemakeroff (обговорення) 09:22, 6 травня 2020 (UTC)

Якщо ви є автором фотографій і маєте бажання розмістити їх у вікі-проектах - завантажте їх у Вікісховище.--eNVoy (обговорення) 09:31, 6 травня 2020 (UTC)

Статус Файл:Яресько Катерина.png

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Яресько Катерина.png. Однак на сторінці опису файлу немає супровідної інформації щодо джерела, авторства та ліцензії або ця інформація неповна чи недостовірна. Якщо ви не є автором даного файлу, ви повинні якимось чином обґрунтувати свої права завантажувати його у Вікіпедію. Також у цьому випадку необхідно вказати джерело файлу, тобто дати посилання на сайт (або інше джерело), з якого ви взяли цей файл, а також умови використання файлів із вказаного сайту.

На сторінці опису файлу завжди вказуйте шаблон з ліцензією, під якою опубліковано цю роботу. Якщо ви є його автором, ви можете використати шаблон {{Cc-by-sa-3.0}} для того, щоб ліцензувати файл під CC-BY-SA, або {{PD-self}}. Щоб довідатись про те, які ще існують шаблони з ліцензіями, дивіться статтю Вікіпедія:Шаблони:Авторські права або Короткий довідник.

Якщо ви завантажили й інші файли, будь ласка, перевірте, скориставшись цим сервісом, чи зазначено на їхніх сторінках опису джерело, а також шаблон з ліцензією. Якщо статус завантажених вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії будуть змушені вилучити завантажений вами файл із сервера.

Дякуємо за розуміння. Fosufofiraito Обг. 15:43, 14 травня 2020 (UTC)

 Коментар вільне використання досить не чітке поняття. Збереження логотипу означає, що файл не можна змінювати. Найімовірніше під "вільною" у них мається на увазі CC BY-NC-ND--Fosufofiraito Обг. 15:46, 14 травня 2020 (UTC)

Шаблон {{КОІ}} у статті Вишняков Олег Володимирович

Вітаю. Ви поставили шаблон {{КОІ}} на сторінку Вишняков Олег Володимирович 03.05.2020 о 12:21. Опис до редагування ви залишили порожнім

Будь ласка, напишіть причини виставлення шаблону та зауваження до статті на сторінці її обговорення.

Повідомлення було автоматично згенероване ботом DimonBot. Із запитаннями звертайтеся на цю сторінку.--DimonBot (обговорення) 09:43, 18 травня 2020 (UTC)

Шаблон {{КОІ}} у статті Dj Sky

Вітаю. Ви поставили шаблон {{КОІ}} на сторінку Dj Sky 19.04.2020 о 15:19. Опис до редагування ви залишили порожнім

Будь ласка, напишіть причини виставлення шаблону та зауваження на сторінці обговорення статті.

Повідомлення було автоматично згенероване ботом DimonBot. Із запитаннями звертайтеся на цю сторінку.--DimonBot (обговорення) 09:45, 18 травня 2020 (UTC)

Шаблон {{КОІ}} у статті The Faino

Вітаю. Ви поставили шаблон {{КОІ}} на сторінку The Faino 19.04.2020 о 15:22. Опис до редагування ви залишили порожнім

Будь ласка, напишіть причини виставлення шаблону на сторінці обговорення статті.

Повідомлення було автоматично згенероване ботом DimonBot. Із запитаннями звертайтеся на цю сторінку.--DimonBot (обговорення) 13:20, 19 травня 2020 (UTC)

Джафура

Вітаю! Додайте інфо в сторінку, будь ласка Джафура (пару пропозицій). Щиро {Дякую}}!--Станислав Савченко (обговорення) 05:46, 20 травня 2020 (UTC)

Вітаю! Стаття не є у сфері моїх інтересів і я справді не знаю що би додати. P.S. Будь ласка, не змінюйте ваші повідомлення після того як я на них відповів. Це лише забиває список спостереження і може розцінюватись як флуд. Дякую.--eNVoy (обговорення) 20:27, 20 травня 2020 (UTC)
@Станислав Савченко:, с чего вы взяли что статью надо удалить? Это неплохой стаб.--eNVoy (обговорення) 22:08, 20 травня 2020 (UTC)

Шаблон КОІ у статті Dagger Blade

Вітаю. Ви поставили шаблон {{КОІ}} на сторінку Dagger Blade 22.11.2019 о 20:14. Опис до редагування ви залишили порожнім

Будь ласка, напишіть причини виставлення шаблону на сторінці обговорення статті.

Повідомлення було автоматично згенероване ботом DimonBot. Із запитаннями звертайтеся на цю сторінку.--DimonBot (обговорення) 13:09, 20 травня 2020 (UTC)

Шаблон КОІ у статті Fearlized (2019)

Вітаю. Ви поставили шаблон {{КОІ}} на сторінку Fearlized (2019) 22.11.2019 о 20:15. Опис до редагування ви залишили порожнім

Будь ласка, напишіть причини виставлення шаблону на сторінці обговорення статті.

Повідомлення було автоматично згенероване ботом DimonBot. Із запитаннями звертайтеся на цю сторінку.--DimonBot (обговорення) 13:10, 20 травня 2020 (UTC)

Daimler DS420

Добрый день! Переработайте копивио, пожалуйста ru:Участник:Станислав Савченко/Daimler DS420, создайте стаб, пожалуйста--Станислав Савченко (обговорення) 18:23, 22 травня 2020 (UTC)

@Станислав Савченко:Добрый день! В украинской вики статья про эту машину уже существует.--eNVoy (обговорення) 19:31, 22 травня 2020 (UTC)
Спасибо!, видел--Станислав Савченко (обговорення) 12:49, 24 травня 2020 (UTC)

Кляйнер-Козербах

Добрый день! Не ваша тема? Добавьте пару предложении, пожалуйста, чтобы сделать стаб. Заранее Спасибо--Станислав Савченко (обговорення) 05:00, 26 травня 2020 (UTC)

Добрый день, @Станислав Савченко:! Во-первых, еще раз прошу не изменять ваши старые ответы как например тут: ред. № 28365809. Если вы таким образом хотите привлечь внимание знайте - я и так вам отвечу, не стоит делать кучу изменений формы и стиля прошлых ответов. Во-вторых, методы вашей работы, чесное слово, мне абсолютно не ясны. Вы просите меня сделать стаб, хотя он уже есть - Кляйнер-Козербах и добавить туда нечего. Посмотрите на эту же статью в других вики - там информации ровно столько же, как и в украинской. Немецким я не обладаю в той степени, чтобы искать дополительную информацию. Я бы с радостью хотел вам помочь, но вы предлагаете мне работать с тем, с чем работать невозмжно. Надеюсь на Ваше пониманее.--eNVoy (обговорення) 11:02, 26 травня 2020 (UTC)

en:2014 Montgomery County shootings

Добрый день! Напишите стаб, пожалуйста на укр-вики. Заготовка есть--Станислав Савченко (обговорення) 06:10, 27 травня 2020 (UTC)

Здравствуйте, сделаю стаб, когда будет время.--eNVoy (обговорення) 10:12, 27 травня 2020 (UTC)
Спасибо, не нужно мне--Станислав Савченко (обговорення) 18:59, 28 травня 2020 (UTC)

Фр. актриса

Доработайте статью, пожалуйста: Ліззі Брошер. Мне сказал участник в ру-вп в Скайпе: «И вообще, в статье бедновато, практически ни о чём».

  • Награды Лиззи Брошер(е):

2008 год: Приз за лучшую женскую роль на международном фестивале в Сен-Жан-де-Люз за фильм Le Chant des mariées. (с фр. раздела Википедии). --Станислав Савченко (обговорення) 09:33, 1 червня 2020 (UTC)

YesТак Зроблено--eNVoy (обговорення) 15:10, 1 червня 2020 (UTC)
Дякую Дякую!--Станислав Савченко (обговорення) 15:31, 1 червня 2020 (UTC)

Список губернаторов Макао

Добрый день. Прошу вас сделать качественный перевод этого списка из fr:Liste des gouverneurs de Macao. Заготовка тут ru:Участник:Станислав Савченко/Список губернаторов Макао. Заранее огромное спасибо!--Станислав Савченко (обговорення) 10:38, 4 червня 2020 (UTC)

Добрый день, @Станислав Савченко:. Как вы хотите, чтобы я сделал качественный перевод списка на французском языке, если я не владею этим языком? Кроме того, это не просто статья, а список. Тут нельзя сделать "стаб", надо переводить всю страницу на что у меня нет ни времени, ни желания, ни возможности.--eNVoy (обговорення) 13:27, 4 червня 2020 (UTC)
Понял. Гугл перевод нельзя сделать? Конешно, когда появился время и желание. Помогите мне, пожалуйста. Нужен список--Станислав Савченко (обговорення) 13:49, 4 червня 2020 (UTC)
Должен вам напомнить, что одним из оснований вашей блокировки был машинный перевод. Чесно я не понимаю вашу логику: вы пишете заготовки в рувики, зачем вам статья в укрвики?--eNVoy (обговорення) 17:06, 4 червня 2020 (UTC)
Легче переводить с этого раздела.--Станислав Савченко (обговорення) 17:23, 4 червня 2020 (UTC)
?--Станислав Савченко (обговорення) 07:07, 5 червня 2020 (UTC)
@Станислав Савченко: Процитирую себя же из прошлого: Я бы с радостью хотел вам помочь, но вы предлагаете мне работать с тем, с чем работать невозмжно. Вот к чему этот знак вопроса? Я вам объяснил ситуацию: я не собираюсь переводить с языка которым не владею, вы же настаиваете, отбирая у меня время. К тому же вы опять игнорите мою просьбу не изменять ваши старые ответы. Больше я коментировать это не буду. Надеюсь на Ваше пониманее.--eNVoy (обговорення) 08:34, 5 червня 2020 (UTC)
Понял.--Станислав Савченко (обговорення) 08:59, 5 червня 2020 (UTC)

Питання від Антикорупційний штаб (13:25, 11 червня 2020)

не можу створити статтю --Антикорупційний штаб (обговорення) 13:25, 11 червня 2020 (UTC)

WikiGap 2020: ваші сувеніри

Вітаю! Ще раз дякую за вашу активну участь у марафоні WikiGap у березні.

Організатори поступово виходять із карантину, тож ми уже готові надіслати вам обіцяні сувеніри за участь. Ми надіслали вам листа вікіпоштою щодо деталей; перевірте його, будь ласка. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 21:51, 17 червня 2020 (UTC)

Відмінності між версіями «Володось Микола Леонтійович»

Мне кажется, что Вы немного переоцениваете свою роль в редактировании статьи «Володось Микола Леонтійович». Явно и агрессивно показываете свою неосведомленность в вопросе. Пример: Украинский институт усовершенствования врачей в г. Харькове и Украинский институт усовершенствования врачей им Шупика в Киеве это две разных организации. Профессор н. Л. Володось НЕ ИМЕЛ отношения к киевскому институту, он работал в Харькове! Зачем Вы постоянно исправляете харьковский институт на киевский? Вам что, такие бессмысленные вмешательства добавляют какой-то рейтинг? О более сложных несоответствиях первоначальному смыслу внесенных Вами изменений даже боюсь здесь упоминать. Надеюсь, Вы способны еще воспринимать конструктивную критику. Vit713828

Вітаю, @Vit713828:. Раніше за вами було помічено редагування, які суперечили правилам Вікіпедії, а саме видалення посилань на авторитетні джерела та незрозумілі правки вікіфікації: ред. № 28683662, саме тому схоже редагування без опису було розцінено як вандалізм. Вікіпедію пишуть не роботи, а люди-волонтери, які теж можуть помилятись. І це не привід розкидуватися звинуваченнями у "некомпетентності" чи "безглуздих втручаннях". Сподіваюсь на розуміння. P.S. Посилання виправлено.--eNVoy (обговорення) 13:12, 31 липня 2020 (UTC)

Спасибо за конструктивный подход и адекватную реакцию! По поводу "Беларусь". Я исправил только лишь потому, что в настоящее время то место, где родился профессор Н.Л. Володось находится на территории государства Беларусь. До этого это была территория БССР. Я и попытался изменить название страны на актуальное. Подумайте об этом, может быть это не худшее решение. Как один из авторов материала на странице хочу спросить заинтересованы ли Вы в обсуждении некоторых моментов (спорных с моей точки зрения), присутствующих на странице? Vit713828

Вітаю, @Vit713828:. У Вікіпедії для позначення місць народження традиційно пишуть країну, яка існувала в момент народження. Якщо у вас є якісь пропозиції чи запитання щодо статті, можете мені їх висловити. Також , будь ласка, правильно підписуйтесь після своїх реплік.--eNVoy (обговорення) 08:40, 1 серпня 2020 (UTC)

ДС і ВД

Вітаю. Дякую за підведення підсумків в деномінаціях добрих статей! Одне зауваження, також варто прибирати позначку про добру на Вікіданих, приблизно отак: d:Special:Diff/1156752746/1262544225. Є ймовірність, що це також може зробити якийсь бот, але тут той випадок, коли простіше зробити це вручну. (Для Прокоф'єва, Чилі та КС я це зробив). --塩基Base 21:18, 21 серпня 2020 (UTC)

Ліззі Брошер

Добрый день! Дополните чуть-чуть, пожалуйста--Станислав Савченко (обговорення) 12:08, 8 вересня 2020 (UTC)

Здравствуйте! Вы меня уже просили дополнить статью, что я и сделал. На даный момент статья - это неплохой стаб и острой необходимости в дополнении не имеет. Зачем вам это дополнение я также не понимаю, но это уже другой вопрос.--eNVoy (обговорення) 12:26, 8 вересня 2020 (UTC)
Чтобы завершить статью ru:Участник:Станислав Савченко/Заготовка 1. Мне наставник сказал это «Надо дописать биографию». Спасибо!--Станислав Савченко (обговорення) 12:35, 8 вересня 2020 (UTC)

Долучайтеся до марафону «Це зробила вона» про видатних жінок

Вітаю! Ви брали участь у цьогорічній кампанії WikiGap у березні. Долучайтеся також до схожого проєкту, який проходить цього і наступного тижня — марафону «Це зробила вона». Він присвячений покращенню статей про видатних жінок.

Марафон триватиме до наступного четверга 26 листопада. Цього разу ми фокусуємося саме на покращенні уже наявних статей. Можна працювати над покращенням стилю статей за спеціально підготовленими списками, а можна просто доповнювати і вдосконалювати будь-які статті про жінок.

Усі активні учасники й учасниці марафону зможуть отримати сувеніри від організаторів, а три найактивніші редактор(к)и — додаткові подарунки.

Будемо дуже раді вашій участі! --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 18:44, 18 листопада 2020 (UTC)

Синютка

Доброго здоров'я. Обґрунтуйте, будь ласка, цей свій відкіт. —NachtReisender (обговорення) 09:53, 20 листопада 2020 (UTC)

Вітаю, @NachtReisender:! Немає жодного сенсу поруч з назвою партії ставити її логотип, який складається зі назви партії і який узагалі не можна розрізнити.--eNVoy (обговорення) 10:01, 20 листопада 2020 (UTC)
Гаразд, погоджуюся. Але назву таки слід виправити: вони підписуються як «Європейська Солідарність», обидва слова з великої літери. —NachtReisender (обговорення) 10:13, 20 листопада 2020 (UTC)

Запрошення до Транспортного марафону

Шановний Renvoy/Архів, запрошуємо Вас до участі в «Транспортному марафоні» !
Вітаю! Запрошуємо Вас приєднатися до участі у першому в Українській Вікіпедії Транспортному марафоні, що невдовзі розпочнеться.
Головна мета — створення та доповнення статей транспортної тематики, яка, на жаль, знаходиться у вкрай незадовільному стані.
Автори найбільшого з найбільшим за показником якості і кількості внеском, а також всі учасники, що створять від 10 якісних статей мають можливість отримати цінні нагороди і Вікіордени.

Марафон проходитиме з 30 листопада по 30 грудня 2020 року. Долучайтесь!

--Kisnaak Обг.Внесок 11:36, 21 листопада 2020 (UTC)

Гран-прі/Ґран-прі

Як ви вже мабуть помітили, я трохи поҐефікував, як тут кажуть, деякі ваші статті. Одразу скажу, що зачепився за одну статтю випадково і перейменував, не переглядаючи всіх дотичних. Не думав що їх аж така маса і така робота пророблена - шаблони, категорії, всі змагання по роках - це величезний масив роботи! Тому ви маєте право злитися на мене через цю правку. Моє виправдання в тому, що це конкретно слово сидить у словнику УМІФ. Але все ж, хочу спитати, яке ваше ставлення до цих замін, чи бажаєте продискутувати, поки я не поперейменовував увесь масив, не лише Бахрейн. З повагою, Mykola Swarnyk (обговорення) 04:23, 11 грудня 2020 (UTC) Ну і ще там Хемілтон, Хайдфельд, Култхард, і взагалі всі імена чомусь із перенаправленням зі зворотного порядку, чи це якась задумка така? Mykola Swarnyk (обговорення) 04:44, 11 грудня 2020 (UTC)

@Mykola Swarnyk:, вітаю! Так, я дійсно злюся, але не на вас, а на правило, яке каже писати саме по УМІФ. Однак зважте, що слово "гран-прі́" теж є у словнику УМІФ, тому перейменовувати будь-що не має жодного сенсу. Серйозно, у пошуку в Гуглі, я не знайшов жодного використання "Ґран-прі", як перегони. І так, це дійсно величезний масив роботи, створений не одним мною за довгі роки існування проекту "Формула-1". Щодо перенаправлень на імена гонщиків - десь стоїть минула назва, десь нова, не бачу драми у цьому теж.--eNVoy (обговорення) 09:34, 11 грудня 2020 (UTC)
P.S. ви напевно не помітили, але "Гран-прі" у всіх статтях використовується виключно у середьому роді, як і прописано в УМІФ. "Ґран-прі" ж - чоловічого роду. І ще одне прохання - не організовуйте такі перейменуванння без обговорення.--eNVoy (обговорення) 10:52, 11 грудня 2020 (UTC)
Тобто, за словником «гран-прі відбулося», і за тим же словником «ґран-прі пройшов». Цікаво, я дійсно не завважив цього. І справді, в ужитку досить небагато, мені шкода. Mykola Swarnyk (обговорення) 18:15, 11 грудня 2020 (UTC)

Шифрін Яків Соломонович

У статті Шифрін Яків Соломонович ви видалили категорію Категорія:Кавалери ордена князя Ярослава Мудрого за допомогою HotCat. Хотілося , дізнатися чому? Дивіться Категорія:Кавалери ордена князя Ярослава Мудрого V ступеня на букву Ш [2] Мабуть це помилково, бо на першій сторінці немає. Також якщо буде час та натхнення можете відпатрулювати цю статтю. Дякую. Galkinletter (обговорення) 18:02, 17 грудня 2020 (UTC)

Вибачаюсь, зразу не побачив дублювання. Прохання про патрулювання в силі Galkinletter (обговорення) 18:05, 17 грудня 2020 (UTC)
Дякую. Galkinletter (обговорення) 18:06, 17 грудня 2020 (UTC)
Вітаю, @Galkinletter:. Можливо ви вже зрозуміли, але ще раз проясню. Усі нагороди, які мають ступені, мають відповідні категорії по ступеням і у статтях про людей, мають бути лише ці категорії (наприклад, Категорія:Кавалери ордена князя Ярослава Мудрого V ступеня, Категорія:Кавалери ордена «За заслуги» III ступеня), а загальні категорії, тобто Категорія:Кавалери ордена князя Ярослава Мудрого чи Категорія:Кавалери ордена «За заслуги» мають бути порожні! --eNVoy (обговорення) 18:42, 17 грудня 2020 (UTC)
Дякую @NV:. Я просто не побачив зразу в статті, що там була категорія Категорія:Кавалери ордена князя Ярослава Мудрого V ступеня. Вибачаюсь за клопіт. Galkinletter (обговорення) 18:44, 17 грудня 2020 (UTC)

Люди Заходу

Ще раз прошу вибачення за неконсенсусне перейменування Гран-прі на Ґран-прі. Моя вина, що я не прогуглив вжиток в обидва боки і механічно пішов за наявністю слова в УМІФі, як передбачено ВП:МОВА. Я розумію, скільки прикрощів вам завдало перейменовування назад усіх цих назв. Вибачте. Але: невже вам так хочеться відплатити мені чи ще якимось «діаспорним ворогам», щоб аж перейменовувати діячів діаспори на радянський манер? Невже моя позиція в Хемілтон→Гамільтон могла викликати у вас стільки ворожнечі? Ще раз: перейменування на Ґран-прі було випадковістю, ніякою не спланованою атакою. Просто рутинною спробою повернення якоїсь частини свого часу репресованих ґ-слів у мовний простір. Це масове перейменування я зробив о третій годині вночі, коли голова відмовляється працювати з текстом і може лише виконувати якісь рутинні дії. Нещодавно я виловлював і перейменовував руками правописні німецькі населені пункти з -зее, це кілька десятків перейменувань із шаблонами, перехресними включеннями і т.д. Може комусь більше подобалось -зе (вибачте за каламбур) - то що, треба назло повернути -зее на -зе? Сподіваюсь, перейменування Гуцуляка також випадкова дія з вашого боку, а не «відплатна акція». Його родина не була б у захопленні, точно вам кажу. Успіхів. Mykola Swarnyk (обговорення) 19:12, 17 грудня 2020 (UTC)

Шановний @Mykola Swarnyk:, ситуація з "Гран-прі", як мені здавалось, була закрита. Де ви побачили розплату або ворожнечу з моєї сторони? Я узагалі не мав нічого такого на думці. Я випадково напрапив на статтю, у якій явно є порушення ВП:ІС, і хочу виправити. Навіть якщо прийняти, що це людина "з заходу", то має бути "Ераст Гуцуляк", а не "Гуцуляк Ераст".--eNVoy (обговорення) 19:21, 17 грудня 2020 (UTC)
Якщо вам вдасться перейменувати на Ераст Гуцуляк - не маю заперечень, але здається, хтось уже постарався зробити раніше так, щоб на Ераст Гуцуляк не можна було перейменувати, не маючи адмінправ. Ну не Михайлович точно. Mykola Swarnyk (обговорення) 19:29, 17 грудня 2020 (UTC)

Запрошення до участі у марафоні Це сказала вона у Вікіцитатах

--Сергій Липко (обговорення) 01:38, 18 грудня 2020 (UTC)

Назви сайтів

Вітаю! Я все ж таки просив би Вас у назві сайтів вказувати ту назву, яка є на самому сайті, а не просто посилання на жомен. Тобто, наприклад, не https://www.city.kharkov.ua/, а "Офіційний сайт Харківської міської ради, міського голови, виконавчого комітету". Як це робиться для Української правди чи Радіо Свободи. Воно буде і для читача. і для інших дописувачів (як зразок оформлення) зручно. Дякую. --Kharkivian (обг.) 16:31, 26 грудня 2020 (UTC)