Обговорення користувача:Vprypin/Доброї ночі, пане VPrypin (06.02.2011—06.02.2011)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Vprypin/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Vprypin

Доброї ночі, пане VPrypin

[ред. код]

Не зобижайтеся на мене надто, то колись, видко, я був задав той тон в порівняннях:(. Тому буду потроху виправляти Вами представлену статистику на українську користь, ще й малюка свого залучив. Принагідно, якщо десь побачите його сторінки (дав йому завдання 1-у лігу писати) - поправляйте. Бо я після того як «побив горшки» з Кіндзерським та Ревуцьким вже зо 7 років туди (в 1 лігу) не заглядаю, хоч пацанів там моїх купа грає:):).

Пане VPrypin «На даний момент в укрвікі всього 531 стаття, в рувікі 768 статей, в ангвікі 996 статей про українських футболістів, відповідно 23, 1221, 196 про російських і 18, 471, 12113 про англійських.» То я правильно зрозумів - англійці про російських футболістів лише 196 статті написали (себто, менше за гаківників) - тогди маю знєти капелюха перед англо-скотами, що не оден я вважаю що «русскіє в хххокєй іграют і о футболє токмо розсуждают/мєчтают:)»

Зичу Вам творчих успіхів та гараздів! --Когутяк Зенко 21:23, 6 лютого 2011 (UTC) Шануймося!!!Відповісти
Вітаю і Вас. Статті вашого сина вже попадалися мені на очі, правда вже після шліфування Яріка і Ніка. То ж мені, здається, нічого додавати чи виправляти не довелося. Вкотре можу Вас запевнити, що завдяки цьому повз мою увагу проскакує рідко яка правка у статтях про футбол. Я, мабуть, найсуворіший футбольний патрульний у всій вікі. ). Про російських футболістів Ви також правильно зрозуміли. А тон в обговореннях задали не Ви, він існував вже тоді, коли я прийшов у вікі. --VPrypin (обг.) 21:34, 6 лютого 2011 (UTC)Відповісти