Обговорення користувача:Vprypin/ТОП-100 молодіжних лідерів Одеси ТОП-100 молодіжни (31.01.2011—31.01.2011)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Vprypin/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Vprypin

ТОП-100 молодіжних лідерів Одеси

[ред. код]

Щиро вдячний Вам за підтримку моєї статті. Пишу статтю вперше, тож буду вдячний якщо Ви порадите що можна удосконалити в статті. Крім того, що можна зробити такого ще, щоб мою статтю все ж залишили в Вікі? (користувачів нових я не створював).

І до речі, підготовка до проекту ТОП-100 2011року уже почалась). крім того, до нас зверталися з інших міст (харків, дніпропетровськ, ів-франківськ) з питаннями по організації такого заходу навесні-влітку у своїх містах. тож я думаю, якщо подібне буде проведено, то все можна буде обєднати в одну категорію або статтю. prezidentik 13:37 31 січня 2011 року (UTC)

Якщо не створювали користувачів, то попросили зареєструватися своїх друзів. Це ж видно неозброєним оком, що ці два користувачі були створені виключно для голосування. Інших правок у них немає. )
Я в душі швидше статистик, а не гуманітарій. Визнаю тільки факти і всяка художня водичка не для мене. Хоча і енциклопедія - не художній твір. Дана тематика мені нецікава. Тому в даному випадку порадити Вам нічого не можу. --VPrypin (обг.) 14:03, 31 січня 2011 (UTC)Відповісти