Обговорення користувача:Vprypin/Чемпіонат Бразилії (24.10.2010—29.10.2010)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Vprypin/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Vprypin

Чемпіонат Бразилії[ред. код]

Дякую за Ваші виправлення. Не завжди вдається помітити усі помилки. Боявся ніхто на мої статті не буде звертати уваги, оскільки її не було взагалі. На даний момент ще редагую, то Ви будете змушені ще не раз перевіряти :-) Оскільки я новачок, маю кілька запитань:

-чому Серія B а не Серія Б
-як зробити щоб стаття додавалась у всі мови- одразу? (чи треба тільки окремо в кожну вставляти?)
-як до статті зробити зміст?

Наразі все. Ще раз дякую Sergio.Lviv 16:56, 24 жовтня 2010 (UTC)Відповісти

Патрульні мусять звертати увагу на всі нові статті. А я особливо суворий футбольний патрульний ). Спробую трошки дати відповіді на ваші питання:
- У Вас було один раз Серія B і далі Серія Б, от я і зробив одинаково. Як правильніше питання риторичне. Але, на мою думку, краще Серія B.
- Достатньо додати інтервікі у свою статтю — далі в інші мови її додадуть боти.
- Зміст створюється автоматично, після певної кількості розділів (здається 5)
Виникатимуть питання, звертайтесь. Допоможу в міру своїх знань. --VPrypin (обг.) 17:11, 24 жовтня 2010 (UTC)Відповісти
P.S. Якщо Ви ще не завершили статтю ставте на початку шаблон {{Пишу}}. Тоді ніхто не буде Вам заважати. Тільки не забувайте потім забрати цей шаблон. --VPrypin (обг.) 17:15, 24 жовтня 2010 (UTC)Відповісти
P.P.S.

Згадав - коли закінчу попередні, хотів написати про Copa Sudamericana (другий після Лібертадорес кубок) посилань на нього не бачив і тому не впевнений чи це Кубок Південної Америки або Південноамериканський Кубок. Здається перше посилання зробив я в | Міжнародні турніри — Це написав, але не підписав, користувач Sergio.Lviv (обговореннявнесок).

Ці назви рівносильні. Але на перше вже є посилання у Вікі. Тому можна сміливо називати Кубок Південної Америки. Хоча, якщо вірити аргументам рувікі ru:Южноамериканский кубок, то правильно саме Південноамериканський Кубок. Не хвилюйтеся, навіть якщо Ви неправильно назвете статтю, помилку завжди можна виправити. На кожну тему рано чи пізно знайдеться відповідний фахівець і поправить Вас. Можете глянути на свої попередні статті — чи Ви їх впізнаєте. ) --VPrypin (обг.) 19:06, 24 жовтня 2010 (UTC)Відповісти
У другому випадку «кубок» буде писатися з малої літери.--Анатолій (обг.) 19:09, 24 жовтня 2010 (UTC)Відповісти

Чому зі статті Бразильська конфедерація футболу Ви забрали досягнення збірної? у португальскій і іспанській версіях є. і не можу розібратися з 'image'+'logo', в деяких випадках все нормально, але делоли не можу вставити, напприклад емблему Ботафого — Це написав, але не підписав, користувач Sergio.Lviv (обговореннявнесок).

У кожній вікі можуть бути свої традиції і правила. У нас не прийнято досягнення збірної додавати футбольній асоціації, хоч в жодних правилах цього і не написано. Та і не логічно це. Майже всі логотипи є невільними зображеннями, тому їх немає у Вікісховищі. Отже, перш ніж на них посилатися, їх потрібно завантажити в укрвікі з обгрунтуванням добропорядного використання. Логотип Бразильської конфедерації футболу вже використовувався у статті про збірну Бразилії, тому проблем у Вас не виникло. А емблема Ботафого була ще не завантажена, тому вона і не відображалося. Емблему вже завантажив. Статтю підкоригував. --VPrypin (обг.) 06:29, 29 жовтня 2010 (UTC)Відповісти