Обговорення користувачки:Arife/Повторне звернення (05.08.2010—05.08.2010)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Повний архів: Обговорення_користувача:Arife/АвтоАрхів
Обговорення: Обговорення_користувача:Arife

Повторне звернення

[ред. код]

Вітаю, пані Arife! Ви так і не відповіли на мої попередні питання. Прошу все ж це зробити. Робити це ви не зобов'язані, але мова йде про елементарну ввічливість.

Також прошу не вносити таких сильних змін, без попереднього обговорення. Ви, фактично, видалили весь мій внесок підписуючи ці видалення "я покращила статтю". Я отримав не найприємніші враження, чесно кажучи :) Втім я переживу, але дуже прошу вас не звикати до такого стилю. Якщо статтю давно ніхто не редагував, можна сміливо її редагувати нікого не питаючи, але якщо статтю редагує одразу кілька людей, треба обговорювати зміни.

Моя позиція по статті Несправжня борошниста роса винограду - стаття в такому вигляді і з такою назвою викликає страшенну плутанину і дезінформує. Я вважаю що потрібно створювати статтю Plasmopara viticola, і робити інформацію про мілдью винограду її підпунктом. Одночасно з цим треба створити статтю "несправжня борошниста роса", в якій розповідатиметься коротко про всі види несправжньої борошнистої роси. Втім, це все ще потребує обговорення, і я почну обговорення цього питання в проекті Біологія, коли розберуся з деякими іншими питаннями.

Щоб зрозуміти в чому плутанина - спробуйте зробити пошук по "несправжня борошниста роса", і подивіться куди вас виведе. Вас виведе на статтю Несправжня борошниста роса винограду, що вам зовсім не потрібно, якщо ви шукаєте хворобу соняшника чи огірків з такою ж назвою. Це плутанина. І чому така довга назва? Чи не краще Мілдью винограду - коротша і більш специфічна, вужча назва?

Поки що я слідкуватиму за вашими правками, намагаючись особливо не втручатись. Через те, що ви якось дивно реагуєте - не відповідаєте в обговореннях, видаляєте мій внесок, не аргументуючи цього видалення. Втім, можливо ви робите це через те, що ви новачок. В такому разі прошу мене вибачити, за дещо різкий тон.

Отже, поки що я не втручатимусь, але я дуже уважно стежу за вашими правками. Втрутитись все одно доведеться, щоб не створювався безлад у такій важливій темі як хвороби сільськогосподарських культур та їх збудники. Я зроблю це пізніше.

Мені здається, я вже достатньо пояснив, чому і для чого я втручаюся. Якщо щось не зрозуміло, питайте. Вибачте за багатослівність. З найкращими побажаннями, --Adept 05:33, 5 серпня 2010 (UTC)Відповісти