Обговорення шаблону:Cite web 2

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Найсвіжіший коментар: Anntinomy у темі «Питання» 7 місяців тому
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Залишено Цей шаблон — колишній кандидат на вилучення, що був залишений.

Пояснення причин і відповідне обговорення ви можете знайти на сторінці Вікіпедія:Статті-кандидати на вилучення/26 червня 2023.

Повторне виставлення шаблону на вилучення без ґрунтовних підстав для перегляду попереднього рішення може вважатися порушенням ВП:НДА.

Параметр «accessdate»[ред. код]

Перенесено з Обговорення користувача:MMH#Шаблон:Cite web 2

Доброго дня! Ви знов поновили звичайний розмір для «Дата звернення» і вона тепер гуляє в «джерелах» поряд із таким же параметром зменшеного формату інших шаблонів. Ви послались на ДСТУ. Наскільки мені відомо, там не використовується такий параметр (у міждержавному СНД-шному 2006 року відсутній, а 2008 і 2015 років — з маленької через двокрапку і в дужках). Отже ваше «Використання дрібного шрифту не передбачене» не є запереченням по суті. Саме тому і потрібно його зменшити, щоб він не був частиною стандартизованого опису за ДСТУ ГОСТ 7.1:2006, як це зазначено в документації. Тим стандартом багато чого «не передбачено», що його «своєрідно» оформлює стиль Вікіпедії (той самий URL, архівна копія), тож потрібно на це зважати. Сподіваюсь на розуміння.--Dim Grits 02:05, 24 лютого 2021 (UTC)Відповісти

Доброго дня!
Параметр «accessdate» оформлений як «Область примітки» за ДСТУ ГОСТ 7.1:2006. Використання дрібного шрифту взагалі не передбачене згаданим ДСТУ для жодних областей бібліографічного опису.
За інші шаблони не можу відповідати, якщо він там дрібним шрифтом, то це не моя робота.
--MMH (обговорення) 07:19, 24 лютого 2021 (UTC)Відповісти

Питання[ред. код]

Навіщо цей шаблон? Хіба би не було краще прямувати до цивілізованого світу в цій справі і взяти за основу для Вікіпедії більш поширені у світі стилі. А ДСТУ вже й наші наукові журнали часто ігнорують. --Anntinomyобг 21:32, 14 вересня 2023 (UTC)Відповісти