Скандал (пісня)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
«Скандал»
Пісня Тіни Кароль
з альбому Красиво
Випущено 12 лютий 2021
Тип Сингл
Жанр Поп
Мова російська
Тривалість 2:55
Лейбл Тіна Кароль
Автор слів Тіна Кароль , Arkady Alexandrov
Композитор Тіна Кароль , Arkady Alexandrov

Музичне відео
Тіна Кароль — «Скандал» на YouTube
Хронологія Тіна Кароль
Попередній
←
« Найти Своих»
(2020)
«Хороший парень»
(2021)
Наступний
→

Скандал — пісня Тіни Кароль , випущена 12 лютого 2021 року. Композиція записана в співавторстві з Аркадієм Александровим і є лид-синглом з альбому "Красиво". У вересні 2022 року, співачка представила англомовну версію трека.

Опис[ред. | ред. код]

Тіна Кароль називає цю пісню новим витком у кар'єрі і своєрідним жіночим маніфестом. А головним її смислом — звільнення від власних перешкод, визволення від болю минулого, що дарує свободу майбутньому.

За словами співачки, у Скандалі виражена ідея приречених стосунків разом з надією про світле майбутнє. Вона пропонує рольову модель не про те, як потрібно, а про те, як не треба кохати.[1]

«Пісня Скандал про сильну дівчину, яка хоче бути слабкою, але тільки поряд з єдиним чоловіком. Позбавлена права на взаємне кохання вона повинна бути сильною, просто тому що так треба», — Тіна Кароль.

Відеокліп[ред. | ред. код]

Режисером кліпу виступив ізраїльтянин Indy Hait.

«Я зняв кліп-перфоманс, де головним є не сюжет, а особистість співачки і її дар розповіді великої історії в одній пісні. Спектр емоцій і почуттів відрізняє цю роботу від традиційного уявлення про кліп, — каже режисер. — Пісні Тіни настільки сильно змінюють життя людей і надихають, настільки ж чесної вона є зі своїм глядачем. Ми знімали кліп на плівку, щоб зберегти достовірність атмосфери і максимальну чесність кадру. Скандал — це історія із відкритим фіналом, кінцівку якого обирає сам глядач», — розповів режисер.

Так, артистка кардинально змінила образ для ролика, примірявши замість "фірмових" елегантних суконь облягаючий комбінезон чорного кольору і навіть змінивши колір очей за допомогою лінз.

На YouTube кліп тримається на першому місці у вкладці "Тренди". Відео зібрало більше 1 мільйона переглядів за добу. Проте, незважаючи на появи ще ряду хітів української співачки, про "Скандал" ніхто не забув, і він продовжив активно набирати оберти на просторах мережі. За перший місяць, кліп набрав більше 10 мільйонів переглядів в YouTube. Так, вже через декілька місяців кліп Тіни Кароль зміг перейти відмітку в 17 мільйонів переглядів, що стало своєрідною подією для виконавиці.

Live виконання[ред. | ред. код]

15 лютого 2021 року уперше з піснею "Скандал", виступила в студії радіо XIT - FM (After - party для закоханих!)[2]

27 лютого 2021 року з піснею "Скандал", Тіна Кароль виступила на шоу "Жіночий квартал" [3]

1 березня 2021 року в студії "Русское Радио Украина" відбувся live- концерт "Великий весняний концерт", де Тіна Кароль виконала пісню "Скандал".

15 червня 2021 року Тіна Кароль побувала в прямому ефірі шоу на центральному каналі Казахстану "AlmatyTV". Співачка виконала пісню "Скандал"[4]

16 червня 2021 року на Казахстанському телеканалі "MUZZONE TV" виконала акустичну версію пісні "Скандал"[5]

21 жовтня 2021 року Тіна Кароль під час фіналу національного конкурсу краси "Міс Україна 2021" в Києві, виступила в концертній шоу-програмі. Співачка виконала дві пісні з нового альбому - "Красиво" і "Скандал" [6]

Список композицій[ред. | ред. код]

Цифрове завантаження, стримінг
#НазваАвтор слівАвтор музикиТривалість
1.«Скандал»Тіна Кароль, Аркадій АлександровТіна Кароль, Аркадій Александров2:55

Посилання[ред. | ред. код]

  • tinakarol.com – офіційний сайт Тіни Кароль.


Примітки[ред. | ред. код]

  1. Історія, знайома кожній. Вийшов новий кліп Тіни Кароль Скандал. life.nv.ua (укр.). Процитовано 9 грудня 2022.
  2. After-party для закоханих — Хіт FM. www.hitfm.ua (укр.). Процитовано 9 грудня 2022.
  3. Тина Кароль - Скандал (Женский Квартал 2021) (укр.), процитовано 9 грудня 2022
  4. Тина Кароль впервые анонсировала инновационное шоу в эфире Almaty.tv. almaty.tv (рос.). 16 червня 2021. Процитовано 9 грудня 2022.
  5. Тина Кароль - Скандал (MUZZONE LIVE) (укр.), процитовано 9 грудня 2022
  6. https://viva.ua/events/15397-krasivo-smotryatsya-vmeste-tina-karol-i-zhan-gritsfeldt-vstretilis-na-krasnoy-dorozhke. viva.ua (укр.). Процитовано 9 грудня 2022.