Вікіпедія:Дозволи

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Цей текст слід використовувати для дозволів на публікацію файлів на умовах вільної ліцензії.

Замість слів ТВІР, ДАТА, ІМ'Я АВТОРА слід підставити конкретний текст і надіслати весь дозвіл на адресу:
permissionswikimedia.org

Текст дозволу

Цим я заявляю, що я є автором і/або єдиним власником виняткових авторських прав на ТВІР [вставте посилання]

Я згоден опублікувати цей твір на умовах вільної ліцензії GNU Free Documentation License версії 1.2 (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) або будь-якої більш нової, що опублікована Фондом вільного програмного забезпечення (Free Software Foundation) з додатковими умовами, прийнятими у Вікіпедії, тобто без незмінних секцій, без тексту першої обкладинки і без тексту останньої обкладинки, а також вільної ліцензії Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 Unported (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/). Вибір з цих двох ліцензій залишається за ліцензіатом (особою, яка використовує дозвіл, а не видає його).

Я розумію, що тим самим надаю право будь-якій особі поширювати, змінювати й використовувати твір у будь-яких цілях, що не порушують законодавства (у тому числі пов'язаними з отриманням комерційної вигоди) за умови дотримання зазначеної ліцензії.

Я сповіщений, що я зберігаю виняткові авторські права на цей твір поза умовами зазначеної ліцензії, і що я завжди зберігаю право на згадування мене як автора відповідно до обраної ліцензії. Модифікації, які зроблять інші люди, не будуть приписані мені.

Цей дозвіл стосується тільки моїх виняткових авторських прав, і я залишаю за собою право запобігати використанню моєї роботи з порушенням закону — зокрема, для наклепу, приниження честі й гідності, порушення правил використання торговельних марок, порушення права на охорону зображення громадянина тощо.

Я розумію, що я не можу відкликати цей дозвіл, і що моя робота може розміщуватися у проектах Фонду Вікімедіа протягом необмеженого часу або бути вилученою звідти.

ДАТА, ІМ'Я АВТОРА