Файл:Моя солодка брехня-Benim Tatli Yalanim постер StarTV 2019 small.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Моя_солодка_брехня-Benim_Tatli_Yalanim_постер_StarTV_2019_small.jpg(336 × 418 пікселів, розмір файлу: 50 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Опис файлу[ред. | ред. код]

Опис Офіційний постер серіалу «Моя солодка брехня» (тур. «Benim Tatli Yalanim», виробництво студії O3 Medya для телеканалу Star TV (Туреччина), 2019) для ілюстрації статті про цей серіал.
Джерело https://www.imdb.com/title/tt10374050/reference
Час створення 24 серпня 2021
Автор зображення Вважається, що авторські права на постер належать телеканалу Star TV (Туреччина), який замовив виробництво серіалу, студії O3 Medya, яка виробляла відео, чи дистриб'ютору, компанії Eccho Rights.
Ліцензія Використання цього постеру у статті відповідає Доктрині добропорядного користування Вікіпедії.
Обґрунтування добропорядного використання для статті «Моя солодка брехня (телесеріал)» [?]
Джерело https://www.imdb.com/title/tt10374050/reference
Мета використання

Постер серіалу «Моя солодка брехня» буде використано тільки для ілюстрації статті про серіал. Зображення розміщується в основному інформаційному вікні у верхній частині статті Моя солодка брехня (телесеріал), яка є предметом суспільного інтересу. Зображення використовується як основний засіб візуальної ідентифікації в контексті критичних коментарів твору, для якого воно служить презентацією. Значення зображення полягає в тому, щоб показати читачеві основний візуальний образ, пов’язаний з твором, допомогти швидко ідентифікувати роботу, визначити тему, про яку йде мова, запевнити читача, що він знайшов вірну статтю, та проілюструвати той зміст статті, який на словах не передається.

Замінність

Постер, як візитна картка відео, містить унікальний контент, він майже напевно не має безкоштовного еквівалента. Заміна вільним файлом неможлива, оскільки усі права на нього та його точні копії належать правовласнику. Будь-який замінник, який не є похідним твором, не зможе передати передбачуваного значення, некоректно представить чи спотворить його образ, буде неадекватним для ідентифікації чи коментарів.

Обсяг використаного матеріалу Постер використовується повністю, оскільки він містить тільки той об'єкт, наявність якого вимагається метою його використання. Зображення потрібне для ідентифікації предмету статті, належної передачі змісту та затвердженого бренду, а також для того, щоб уникнути некоректного уявлення або спотворення зображення.
Низька роздільність?

Зображення має достатню роздільну здатність для коментарів та ідентифікації, але меншу, ніж має оригінальний постер. Копії, зроблені з зображення, будуть нижчої якості, непридатні як об'єкти для піратських версій чи іншого використання, які б конкурували з комерційною метою оригінального знімку. Роздільна здатність цього файлу не більша, ніж достатня для енциклопедичних цілей. Використання зображення із поточною роздільною здатністю та зазначеною тут метою не применшує його комерційну цінність для правовласника.

Добропорядне використанняДобропорядне використання матеріалу, захищеного авторським правом.http://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=Вікіпедія:Добропорядне_використання

Ліцензування[ред. | ред. код]

Це зображення є рекламним плакатом фільму, спортивного або іншого заходу.

Найімовірніше, авторськими правами на обкладинку володіє видавець фільму (або студія, що зняла фільм), організатор заходу або автор плаката.

Ця робота є невільною — тобто, не відповідає визначенню вільних творів культури. Згідно з рішенням фонду «Вікімедіа» від 23 березня 2007 року вона може бути використана у відповідних статтях української Вікіпедії лише за умов відповідності критеріям добропорядного користування. Будь-яке інше використання може стати порушенням авторського права.

Див. також Вікіпедія:Ліцензування зображень.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний17:42, 24 серпня 2021Мініатюра для версії від 17:42, 24 серпня 2021336 × 418 (50 КБ)Olena.wiki.ua (обговорення | внесок){{Зображення |Опис= Офіційний постер серіалу «Моя солодка брехня» (тур. «Benim Tatli Yalanim», виробництво студії O3 Medya для телеканалу Star TV (Туреччина), 2019) для ілюстрації статті про цей серіал. |Автор= Вважається, що авторські права на постер належать телеканалу Star TV (Туреччина), який замовив виробництво серіалу, студії O3 Medya, яка виробляла відео, чи дистриб'ютору, компанії Eccho Rights. |Джерело= https://www.imdb.com/title/tt10374050/re...

Така сторінка використовує цей файл: