Файл:Прапор Чернівецького району (проєкт).png

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1280 × 852 пікселів, розмір файлу: 7 КБ, MIME-тип: image/png)

Опис файлу[ред. | ред. код]

Опис це полотно прямокутної форми з співвідношенням ширини до довжини a : b = 2 : 3 . На полотні зображено дві горизонтальні рівновеликі смуги c = ½ a . Верхня смуга синього кольору, що символізує вірність, чесність, шляхетність, лицарські чесноти, бездоганність. Нижня смуга, червоного кольору — великодушність, мужність, відвагу, сміливість. По кольорової гаммі, формі та стилістики прапор відтворює традиційні кольори історичного прапора та герба Буковини. Також співвідношення повторює співвідношення державного прапора України.
Джерело проєкт
Час створення проєкт
Автор зображення Никорич Андріан
Ліцензія див. нижче

Ліцензування[ред. | ред. код]

Це логотип (емблема) організації, товару, або заходу, що перебуває під захистом авторських прав та/або є товарним знаком. Використання зображень логотипів з низькою роздільною здатністю в україномовному розділі Вікіпедії, який розміщений на серверах у США некомерційною організацією Вікімедіа (Wikimedia Foundation Inc.), з метою справедливої та розумної критики, може кваліфікуватися як добропорядне користування згідно з законодавством про авторське право США. Комерційне використання цього зображення також може бути порушенням прав на товарний знак. Див. Вікіпедія:Добропорядне використання. Використання тут логотипів організацій не означає причетність Вікіпедії або фонду Вікімедіа до цих організацій, і навпаки.

Ця робота є невільною — тобто, не відповідає визначенню вільних творів культури. Згідно з рішенням фонду «Вікімедіа» від 23 березня 2007 року вона може бути використана у відповідних статтях української Вікіпедії лише за умов відповідності критеріям добропорядного користування. Будь-яке інше використання може стати порушенням авторського права.

Див. також Вікіпедія:Ліцензування зображень.

До користувача, який завантажив це зображення: Ви повинні вказати джерело роботи, всю доступну інформацію про авторські права, і детальне обґрунтування добропорядного користування.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний20:18, 22 квітня 2024Мініатюра для версії від 20:18, 22 квітня 20241280 × 852 (7 КБ)Никорич Андріан (обговорення | внесок)Повернення до версії від 23:01, 26 березня 2024 (UTC)
23:38, 26 березня 2024Мініатюра для версії від 23:38, 26 березня 20241280 × 852 (590 КБ)Никорич Андріан (обговорення | внесок)Церемоніальний прапор
23:05, 26 березня 2024Мініатюра для версії від 23:05, 26 березня 20241280 × 852 (268 КБ)Никорич Андріан (обговорення | внесок){{Зображення |Опис=це цивільний прапор з малим гербом в центі. Цивільний прапор та Державний прапор рівнозначні. Прапор із гербом зазвичай використовують державні органи влади. |Автор=Никорич Андріан |Джерело=проєкт |Час створення=проєкт |Ліцензія= }}
23:01, 26 березня 2024Мініатюра для версії від 23:01, 26 березня 20241280 × 852 (7 КБ)Никорич Андріан (обговорення | внесок){{Зображення |Опис=це полотно прямокутної форми з співвідношенням ширини до довжини a : b = 2 : 3 . На полотні зображено дві горизонтальні рівновеликі смуги c = ½ a . Верхня смуга синього кольору, що символізує вірність, чесність, шляхетність, лицарські чесноти, бездоганність. Нижня смуга, червоного кольору — великодушність, мужність, відвагу, сміливість. По кольорової гаммі, формі та стилістики прапор відтворює традиційні кольори історичного прапора та герба Буковини. Також співвідношення по...

Дублікатом цього файлу є файл (докладніше):

Така сторінка використовує цей файл: