Файл:Forza horizon 3 cover art.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Forza_horizon_3_cover_art.jpg(275 × 350 пікселів, розмір файлу: 65 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Опис файлу[ред. | ред. код]

Опис Це обкладинка гри Forza Horizon 3. Вважається, що авторські права на обкладинку належать дистриб'ютору гри або видавцю, Microsoft Studios, або розробникам, Playground Games.
Джерело
Автор зображення
Ліцензія див. нижче
Обґрунтування добропорядного використання для статті «Forza Horizon 3» [?]
Джерело Можна знайти на наступному веб-сайті: news.xbox.com/media
Мета використання

Головний інфобокс. Зображення використовується для ідентифікації в контексті критичного коментаря до роботи, для якої слугує обкладинкою. Воно робить значний внесок у розуміння користувачем статті, який практично неможливо передати лише словами. Зображення розміщується в інформаційному блоці у верхній частині статті, що обговорює твір, щоб показати основний візуальний образ, пов'язаний з твором, і допомогти користувачеві швидко ідентифікувати твір і знати, що він знайшов те, що шукав. Використання з цією метою не конкурує з цілями оригінального твору, а саме з наданням автором послуг графічного дизайну відповідним компаніям і маркетингом відеоігор для широкої публіки.

Замінність

Як обкладинка, зображення не може бути замінено вільним контентом; будь-яке інше зображення, що показує упаковку відповідного товару, також буде захищене авторським правом, і будь-яка версія, що не відповідає оригіналу, буде недостатньою для ідентифікації або коментування.

Обсяг використаного матеріалу Вся обкладинка: оскільки зображення є обкладинкою, формою пакування продукту, все зображення необхідне для ідентифікації продукту, належної передачі значення та брендингу, а також для уникнення затьмарення або спотворення зображення.
Низька роздільність?

Копія має достатню роздільну здатність для коментарів та ідентифікації, але нижчу, ніж оригінальна обкладинка. Копії, зроблені з неї, будуть нижчої якості, непридатні для використання як ілюстрації на піратських версіях або для інших цілей, що суперечать комерційному призначенню оригінальної ілюстрації.

Інше Використання обкладинки у статті відповідає політиці Вікіпедії щодо невільного контенту та добросовісного використання відповідно до законодавства США про авторське право, як описано вище.
Добропорядне використанняДобропорядне використання матеріалу, захищеного авторським правом.http://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=Вікіпедія:Добропорядне_використання

Ліцензування[ред. | ред. код]

Це зображення є обкладинкою відеогри.

Найімовірніше, авторськими правами на обкладинку володіє видавець або розробник гри. Ця робота є невільною — тобто, не відповідає визначенню вільних творів культури. Згідно з рішенням фонду «Вікімедіа» від 23 березня 2007 року вона може бути використана у відповідних статтях української Вікіпедії лише за умов відповідності критеріям добропорядного користування. Будь-яке інше використання може стати порушенням авторського права.

Див. також Вікіпедія:Ліцензування зображень.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний12:37, 20 листопада 2023Мініатюра для версії від 12:37, 20 листопада 2023275 × 350 (65 КБ)DOZ3145 (обговорення | внесок){{Зображення |Опис=Це обкладинка гри Forza Horizon 3. Вважається, що авторські права на обкладинку належать дистриб'ютору гри або видавцю, Microsoft Studios, або розробникам, Playground Games. }} {{Обґрунтування добропорядного використання | Стаття = Forza Horizon 3 | Джерело = Можна знайти на наступному веб-сайті: {{URL|http://news.xbox.com/media}} | Частина = Вся обкладинка: оскільки зображення є обкладинкою, формою пакування продукту, все зображення необхідне для ідентифіка...

Така сторінка використовує цей файл:

Метадані