Файл:Narbacular Drop title.jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Narbacular_Drop_title.jpg(600 × 100 пікселів, розмір файлу: 21 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Опис файлу[ред. | ред. код]

Опис Це обкладинка відеогри 2006 Narbacular Drop, що належить Інституту Технологій DigiPen.
Джерело
Автор зображення
Ліцензія див. нижче
Обґрунтування добропорядного використання для статті «Narbacular Drop» [?]
Джерело https://www.digipen.edu/fileadmin/website_data/gallery/game_websites/NarbacularDrop/
Мета використання

Головний інфобокс. Зображення використовується для ідентифікації Narbacular Drop, відомого продукту або послуги. Значення логотипу полягає в тому, щоб допомогти читачеві ідентифікувати продукт або послугу, запевнити читача, що він потрапив на потрібну статтю, яка містить критичний коментар про цей продукт або послугу, а також проілюструвати асоціації з брендингом продукту або послуги так, як не можна було б передати лише словами.

Замінність

Оскільки це не вільний логотип, найімовірніше не існує вільного представлення. Будь-який замінник, який не є похідною роботою, не зможе передати передбачуваного значення, заплямує або спотворить його зображення, або не досягне своєї мети - ідентифікації або коментування.

Обсяг використаного матеріалу Весь логотип використовується для того, щоб передати задумане значення і не затьмарити або спотворити задумане зображення.
Низька роздільність?

Логотип має розмір і роздільну здатність, достатні для ілюстрування статті але недостатню для неправомірного використання надмірно високої роздільної здатності.

Інше Використання логотипу у статті відповідає політиці Вікіпедії щодо невільного контенту, правилам використання логотипів та добросовісному використанню відповідно до закону США про авторське право, як описано вище.
Добропорядне використанняДобропорядне використання матеріалу, захищеного авторським правом.http://uk.wikipedia.org/w/index.php?title=Вікіпедія:Добропорядне_використання

Ліцензування[ред. | ред. код]

Це зображення є обкладинкою відеогри.

Найімовірніше, авторськими правами на обкладинку володіє видавець або розробник гри. Ця робота є невільною — тобто, не відповідає визначенню вільних творів культури. Згідно з рішенням фонду «Вікімедіа» від 23 березня 2007 року вона може бути використана у відповідних статтях української Вікіпедії лише за умов відповідності критеріям добропорядного користування. Будь-яке інше використання може стати порушенням авторського права.

Див. також Вікіпедія:Ліцензування зображень.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний23:51, 9 грудня 2023Мініатюра для версії від 23:51, 9 грудня 2023600 × 100 (21 КБ)DOZ3145 (обговорення | внесок){{Зображення |Опис=Це обкладинка відеогри 2006 Narbacular Drop, що належить Інституту Технологій DigiPen. }} {{Обґрунтування добропорядного використання | Стаття = Narbacular Drop | Джерело = https://www.digipen.edu/fileadmin/website_data/gallery/game_websites/NarbacularDrop/ | Частина = Весь логотип використовується для того, щоб передати задумане значення і не затьмарити або спотворити задумане зображення. | Роздільність = Логотип має розмір і роздільну здатність, до...

Така сторінка використовує цей файл: