Файл:Orikhiv city council after Russian shelling, 2022-05-21 (01).jpg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Повна роздільність(1200 × 744 пікселів, розмір файлу: 509 КБ, MIME-тип: image/jpeg)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.

Опис файлу

Опис
Русский: Усадьба Генриха Янцена (XIX век), где работал Ореховский городской совет Запорожской области Украины, после российского обстрела 21 мая 2022 года (статьи: 1, 2).
English: Mansion house of Heinrich Janzen (19th century), which housed Orikhiv city council (Zaporizhzhia region of Ukraine), after Russian shelling on 21 May 2022 (articles: 1, 2).
Українська: Original description:
З початку збройної агресії росії в Україні пошкоджено або зруйновано багато історичних будівель, які є культурною спадщиною країни. Одну з таких будівель нещодавно пошкоджено у м. Оріхів. Про наслідки обстрілів міста розповів речник Запорізької ОВА, полковник Іван Арєф’єв.

- Ворожими обстрілами пошкоджено старовинний маєток — історичний будинок меноніта Йохана Янцена, побудований у 70-ті роки ХІХ століття. Це одна із найкрасивіших будівель Оріхова, де у наш час працювала Оріхівська міська рада. Через російську атаку в маєтку пошкоджені вікна, розтрощені вхідні двері, стіни та старовинна ліпнина посічені уламками, а частина даху та другого поверху зовсім зруйновані, - зазначив Іван Арєф’єв.
Місцеві жителі у розпачі від того, що їх мирне життя руйнується окупантами. Рашисти вирішили, що мають право обстрілювати землю України, домівки її жителів, культурні і стлричні надбання, нищити економічний потенціал країни. Але незабаром вони зрозуміють, що нестимуть відповідальність за кожний постріл, за кожний пошкоджений дім та за кожне життя, яке втрачає Україна внаслідок обстрілів.
Все буде Україна!

Департамент культури та інформаційної політики
Час створення
Джерело Окупанти продовжують нищити об'єкти культурної спадщини
Автор Zaporizhzhia Regional State Administration

Ліцензування

Цей файл взято з вебсайту Запорізької обласної державної адміністрації, він розповсюджується під вільною ліцензією Creative Commons Attribution 4.0 International.
w:uk:Creative Commons
зазначення авторства
Цей файл доступний на умовах ліцензії Creative Commons Із зазначенням авторства 4.0 Міжнародна
Зазначення авторства: Zoda.gov.ua
Ви можете вільно:
  • ділитися – копіювати, поширювати і передавати твір
  • модифікувати – переробляти твір
При дотриманні таких умов:
  • зазначення авторства – Ви повинні вказати авторство, надати посилання на ліцензію і вказати, чи якісь зміни було внесено до оригінального твору. Ви можете зробити це в будь-який розсудливий спосіб, але так, щоб він жодним чином не натякав на те, наче ліцензіар підтримує Вас чи Ваш спосіб використання твору.

Підписи

Додайте однорядкове пояснення, що саме репрезентує цей файл

Об'єкти, показані на цьому файлі

зображує

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний20:46, 15 серпня 2023Мініатюра для версії від 20:46, 15 серпня 20231200 × 744 (509 КБ)SneeuwschaapUploaded a work by Zaporizhzhia Regional State Administration from [https://www.zoda.gov.ua/news/61172/okupanti-prodovzhujut-nishiti--objekti-kulturnoji-spadshini.html Окупанти продовжують нищити об'єкти культурної спадщини] with UploadWizard

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані