Файл:Washington Post.ogg

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Washington_Post.ogg(звуковий файл Ogg Vorbis, тривалість — 2хв 40с, 98 kbps)

Wikimedia Commons logo Відомості про цей файл містяться на Вікісховищі — централізованому сховищі вільних файлів мультимедіа для використання у проектах Фонду Вікімедіа.
Опис
Джерело http://www.marineband.usmc.mil/audio_resources/ceremonial_music/index.htm
Автор United States Marine Band; John Philip Sousa
Public domain
Це зображення є роботою працівника чи військовослужбовця Корпуса морської піхоти США, зробленою чи сфотографованою ним як частина його обов'язків. Як робота Федерального уряду США, це зображення перебуває в суспільному надбанні в США.

العربية  বাংলা  català  Deutsch  English  español  français  magyar  italiano  日本語  македонски  മലയാളം  မြန်မာဘာသာ  Nederlands  português  русский  sicilianu  slovenščina  svenska  Türkçe  українська  Tiếng Việt  中文(简体)  中文(繁體)  +/−

Public domain

Автор помер у 1932 році, тому ця робота перебуває у суспільному надбанні у країнах і територіях, де авторське право охороняється протягом життя автора та 80 років після того або менше.


Ця робота перебуває у суспільному надбанні у Сполучених Штатах, оскільки вона була опублікована (або зареєстрована у U.S. Copyright Office) до 1 січня 1929 року.

Історія файлу

Клацніть на дату/час, щоб переглянути, як тоді виглядав файл.

Дата/часМініатюраРозмір об'єктаКористувачКоментар
поточний23:49, 12 серпня 20092хв 40с (1,87 МБ)VasilievVV{{Information |Description={{en|1="The Washington Post" march}} |Source=http://www.marineband.usmc.mil/audio_resources/ceremonial_music/index.htm |Author=United States Marine Band |Date= |Permission= |other_versions= }}

Такі сторінки використовують цей файл:

Глобальне використання файлу

Цей файл використовують такі інші вікі:

Метадані