Heaven's Basement

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Група Heaven's Basement

Heaven's Basement — британська хард-рок група, утворена в 2008 році в Манчестері, що заключила контракт із Red Bull Records. В даний час членами є:

  • Аарон Бьюкенен (вокал)
  • Сід Гловер (гітара, бек-вокал)
  • Роб Еллершоу (бас)
  • Кріс Ріверс (ударні).

Їх дебютний альбом, Filthy Empire, був випущений 4 лютого 2013 у Великій Британії і 5 лютого 2013 США вони випустили свій перший сингл, «Fire, Fire», у вересні 2012 року. Сингл посів 12 місце на U.S. Active Rock chart.

Історія[ред. | ред. код]

Heaven's Basement EP (2008–2010)[ред. | ред. код]

Heaven's Basement хард-рок група з Великої Британії, яка славиться важкими графіками гастролей і дуже енергійними живими виступами. Група вперше зіграла в Кеттерінг на Sawyers venue у квітні 2008 року після кількох місяців записування пісень у студії. З тих пір, Heaven's Basement об'їхали Європу так само, як і Papa Roach, Buckcherry, Bon Jovi, Theory of a Deadman, Shinedown, Blind Melon, Hardcore Superstar, Tesla, Madina Lake, D-A-D, Thunder, Black Stone Cherry, Halestorm, D'espairsray та Black Veil Brides, а також грає на багатьох фестивалях, таких як Bloodstock Open Air, Hard Rock Hell, Download Festival та Sonisphere.[1]

Вони були запрошені, щоб відкрити для Bon Jovi на Manchester show їхнього туру на City of Manchester Stadium перед аудиторією близько 50000 чоловік. В кінці літа група випустила свій однойменний EP який був записаний в студії Sandhills в Ліверпулі. Залишок літа було витрачено з групою, що грає в невеликих клубах і пабах по усій Великій Британії, щоб збільшити кількість фанів. Вони закінчили 2008 рік туром по Великій Британії за підтримки товаришів — групи Wired Desire. Heaven's Basement почали 2009 рік з їх європейського тура в лютому/березні, який включав виступи в Бельгії, Голландії, Німеччини та Швейцарії.

Unbreakable EP (2011)[ред. | ред. код]

У четвер 17 лютого 2011 Heaven's Basement заявили, що Джонні Рокер, який був вокалістом, ритм-гітаристом, залишив групу. У той же день, нова пісня «Unbreakable» була випущена, яке показала назву наступного альбому. Unbreakable EP був випущений 5 травня в першій виставці групи туру по Великій Британії, а пізніше випущений на ITunes. У травні по червень, група гастролювала по усій Великій Британії.

Heaven's Basement після досить успішного туру по Великій Британії їм було запропановано виступити на Download і Sonisphere Festival, а також на High Voltage festival у Лондоні поряд з подібними Judas Priest , Dream Theatre і Slash.

Filthy Empire (2012-зараз)[ред. | ред. код]

У вересні 2012 року група випустила сингл з їхнього дебютного альбому Filthy Empire під назвою 'Fire, Fire'. Потім вони зробили повний тур по Великій Британії і Європейський тур із Seether в листопаді 2012 року і завершили 2012 рік із шоу в Camden Barfly (Лондон 18 грудня 2012 року). Група повернулася, щоб виступити на Carolina Rebellion і Rock on The Range протягом весни і літа 2013 року. У них були деякі шоу із Buckcherry, перш ніж повернутися до Великої Британії для їх заголовок запустити в липні. Група зараз перебуває на гастролях у США і Канаді із The Pretty Reckless. Вони закрити рік у Великій Британії та Європі з Black Veil Brides. Вони планують виконання на всій території Австралії в рамках фестивалю Soundwave 2014.

Filthy Empire, дебютний повноформатний альбом, був випущений 4 лютого 2013 за відгуками в тому числі відмінні від KKKK від Kerrang і увійшли до BBC Rock Album Chart at № 9 у Великій Британії.[2][3] Цей альбом включає в себе сингли и 'Fire, Fire', «Nothing Left to Lose» і «I Am Electric», кожен з яких мають відповідні кліпи.[4] 'Fire, Fire' посів 12 місце на U.S. Active Rock chart.

Учасники[ред. | ред. код]

Нинішні[ред. | ред. код]

  • Сід Гловер — гітара; бек-вокал (2008 — теперішній час)
  • Кріс Ріверс — ударні (2008 — теперішній час)
  • Роб 'Bones' Ellershaw — бас-гітара; бек-вокал (2009 — теперішній час)
  • Аарон Бьюкенен — вокал (2011 — теперішній час)

Колишні[ред. | ред. код]

  • Річі Хеванз — вокал (2008–2010)
  • Джонні Рокер — ритм-гітара, бек-вокал (2008–2011)
  • Роб Ренделл — бас-гітара (2008–2009)

Посилання[ред. | ред. код]

  1. http://www.efestivals.co.uk/festivals/sonisphere/2010/photos-HeavensBasement-Sonisphere10-KAW.shtml[недоступне посилання]
  2. Архівована копія. Архів оригіналу за 8 лютий 2013. Процитовано 28 жовтень 2013.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)
  3. Архівована копія. Архів оригіналу за 2 грудня 2011. Процитовано 28 жовтня 2013.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)
  4. Група «Heaven's Basement» на Facebook