Innoware

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Innoware — провідна консалтингова компанія, яка спеціалізується на впровадженні ERP та CRM систем, а також розробці і впровадженні хмарних рішень для великого та середнього бізнесу. В Україні є членом ACC (Американська торговельна палата в Україні).

Історія[ред. | ред. код]

Компанія була заснована у 2001 році в Україні. Має статуси Золотого сертифікованого партнера корпорації Microsoft у галузі впровадження ERP систем (Gold ERP) та в галузі хмарних технологій (Gold Cloud Productivity і Gold Cloud Platform), а також Срібного партнера із впровадження CRM систем Microsoft Dynamics (Silver Cloud CRM). Має офіси в Україні та Чехії.

З 2001 року компанія реалізувала понад 200 проектів у 10 країнах світу. Серед її клієнтів такі компанії, як Житомирський маслозавод «Рудь», МАУ, Deloitte, Кернел Груп, GfK Ukraine, Elko.by, UniCredit Bank, LEONI, ADV Ukraine та ін. Також Innoware взяла участь у впровадженні Microsoft Dynamics AX на ПАТ «Запоріжтрансформатор», що є одним із найбільших виробників трансформаторного обладнання у світі.

Рішення компанії[ред. | ред. код]

Інформаційні системи[ред. | ред. код]

Компанія Innoware спеціалізується на впровадженні ERP та CRM систем управління на платформі Microsoft Dynamics. Для виконання проектів компанією використовується авторська методика IW URM (Unique Reliable Method), що постійно вдосконалюється і вирізняє Innoware найвищим рівнем успішного завершення проектів впровадження та якістю послуг.

IW Ukrainian Localization [1]– локалізація Microsoft Dynamics для України, яка розроблена Innoware, офіційно визнана компанією Microsoft, і повністю відповідає національним стандартам ведення бухгалтерського обліку, а також сертифікована Федерацією професійних бухгалтерів і аудиторів України (ФПБАУ).

Сайти компанії[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Бухгалтерська програма — рішення для Microsoft Dynamics ERP для ведення бухгалтерії та податкового обліку. Локалізація Microsoft Dynamics для України. innoware.com (укр.). Архів оригіналу за 28 вересня 2017. Процитовано 28 вересня 2017.