Reach Records

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Reach Records
Рік заснування: 2004
Рік закриття:
Засновник(и): Lecrae, Бен Вошер
Жанр(и): християнський хіп-хоп
Країна: США США
Місцезнаходження: Атланта, Джорджія

Reach Recordsамериканський незалежний звукозаписний лейбл, що спеціалізується на християнському хіп-хопі. Лейбл був заснований у 2004 році Беном Уошером та хіп-хоп виконавцем Lecrae. Окрім Lecrae, список Reach Records включає таких виконавців, як Tedashii, Trip Lee, Andy Mineo, 1K Phew, WHATUPRG, Wande та Hulvey. Хіп-хоп колектив 116 діє під лейблом і складається переважно з сольних виконавців лейблу. Артисти Sho Baraka, Derek Minor, Aha Gazelle, KB і Gawvi раніше були підписані на лейбл, а DJ Official був під лейблом до своєї смерті.

Історія[ред. | ред. код]

Reach Records була заснована в Далласі в 2004 році, коли 25-річний репер-аматор на ім’я Lecrae об’єднався з Беном Уошером, другом, якого він зустрів під час молодіжного служіння[1][2][3]. За словами Lecrae, знаючи, що люди наслідують музикантів, яких вони чують, мало сенс створити «міський» лейбл з християнськими цінностями[4].

13 січня 2016 року Reach Records оголосила, що один із штатних продюсерів Gawvi, раніше відомий як G-Styles, підписаний як офіційний виконавець, і що він випустить свій перший студійний альбом We Belong. Він був випущений у березні 2017 року. Gawvi був виключений з лейбла в лютому 2022 року після того, як після його розлучення у 2020 році з’явилися звинувачення в тому, що він надсилав кільком жінкам небажані фотографії відверто сексуального характеру[5][6].

Артисти[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. About. Reach Records. Reach Records. Процитовано 6 липня 2013.
  2. Lecrae. Reach Records. Reach Records. Процитовано 6 липня 2013.
  3. AHH Staff and Grandmaster Grouchy Greg (8 квітня 2012). Five Christian Hip-Hop Acts You Should Know. AllHipHop. AHH Holdings. Процитовано 7 липня 2013.
  4. DeWitt, Amanda (2012). Lecrae: How God brought him from searching for significance to serving his Savior. A look at the man, his music, and his message. Dallas Family Magazine. Christian Lifestyle Publications. Архів оригіналу за 4 січня 2014. Процитовано 9 липня 2013.
  5. Huckabee, Tyler (1 лютого 2022). Reach Records Has Severed Ties With GAWVI Following Allegations of Unsolicited Explicit Photos. RELEVANT (амер.). Процитовано 6 березня 2022.
  6. Aniftos, Rania (1 лютого 2022). Christian Hip-Hop Artist Gawvi Dropped by Reach Records After Allegations of Unsolicited Explicit Photos. Billboard (амер.). Процитовано 6 березня 2022.