Аніматриця: Історія однієї дитини

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Історія однієї дитини
Kid's Story
Вид анімаційний
Жанр фантастика
Режисер Ватанабе Сін'ітіро
Сценарист Сін’ітіро Ватанабе
Ролі озвучували українськю мовою не озвучено
Кінокомпанія Studio 4°C
Тривалість 10 хв
Мова японська
Країна  США[1]
Рік 2003
IMDb ID 0368574

Зміст

[ред. | ред. код]

Майкл Карл Поппер прокидається у своїй квартирі після дивного сну, в якому він падає з даху. Намагаючись знайти відповідь на сон, він пише в чаті повідомлення, на яке приходить дивна відповідь: «В правді є вигадка, а у вигадці є правда. Щоб дізнатися її, потрібно пожертвувати найдорожчим». «Хто ти? Я тут один?» — пише Майкл, однак не отримує відповіді.

Наступного дня Поппер їде на скейтборді в коледж. На одному з уроків лунає дзвінок його вимкненого мобільного телефона. У трубці голос каже, що за ним йдуть і він повинен утікати. Майкл обертається та бачить у вікні агентів, які спостерігають за ним. Відштовхнувши вчителя, що перегородив дорогу, хлопець побіг по школі, всюди бачачи агентів і зрештою по водостічній трубі досяг даху, на якому була засідка. Тут він зрозумів, що сон був реальністю та стрибнув вниз.

Відбувається похорон Майкла і показують його могилу. Сам він прокидається на кораблі в реальному світі, на нього дивляться Нео і Трініті. Кід дякує Нео за порятунок. Нео каже, що він сам себе врятував.

На чат хлопця приходить відповідь на його питання «Ти не один …»

Озвучували

[ред. | ред. код]

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. ČSFD — 2001.

Джерела

[ред. | ред. код]