Буковинський університет

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Буковинський університет
?координати:
Країна  Україна
Засновано 1995[1]
Студентів 2500[1]
Сайт bukuniver.edu.ua(укр.)
bukuniver.edu.ua/en/(англ.)

Буковинський університет — приватний вищий навчальний заклад у місті Чернівці.

Включений до державного реєстру в 1995[2]. За денною і заочною формами в університеті навчається понад 2,5 тисячі студентів. Ректор — Маниліч М. І.

Навчально-наукову роботу забезпечує викладацький корпус, який складається зі 170 професорів, доцентів, викладачів, спеціалістів-практиків. Має власне друковане фахове видання, затверджене ВАК України «Збірник наукових праць. Економічні науки».

В Буковинському університеті функціонує 3 факультети (економічний, юридичний, комп'ютерних систем і технологій), аспірантура, коледж, відділення загальноосвітньої підготовки.

Університет має чотири власних навчальних корпуси, бібліотеку з книжковим фондом понад 35 тисяч примірників, студентські кафе, комп'ютерні лабораторії, дискотеку.

За рейтингом серед вищих навчальних закладів України приватної форми власності Буковинський університет занесено до «Золотої книги української еліти». Заклад є постійним учасником Міжнародної виставки «Сучасна освіта в Україні» та отримав дипломи Міністерства освіти і науки України «За вагомий внесок у організацію освіти України», «За швидкі темпи розвитку матеріально-технічної бази», «За видання підручників і навчальних посібників нового покоління», «За презентацію досягнень і впровадження педагогічних інформацій у національний освітній простір».

Примітки[ред. | ред. код]

  1. а б Буковинський університет
  2. Свідоцтво: серія А00 № 354889 від 15.06.1995 р.

Посилання[ред. | ред. код]