Бурштинові копи

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Бурштинові копи
Бурштинові копи
Жанр Комедія
Режисер Аліна Бухтіярова
Продюсери Іван Букрєєв, Андрій Гупало, Іван Мелашенко
Сценарист Грищук Роман Павлович
У головних
ролях
Євген Янович, Олег Маслюк
Дистриб'ютор VLG.FILM
Тривалість 90хв
Мова Українська
Країна Україна
Рік 2021
Кошторис ₴ 15 500 000
IMDb ID 15414016

«Бурштинові копи» - повнометражний фільм 2021 року. Виробництво компанія "КіноХіт Ю Ей" за підтримки Державного агентства України з питань кіно та за участі телеканалу НЛО TV і студії Мамахохотала. Дистриб'ютор фільму – компанія VLG.FILM. Прем'єра стрічки відбулася 7 жовтня 2021 року.

Сюжет[ред. | ред. код]

Патрульний Максим (Євгеній Янович) з дитинства мріяв стежити за правопорядком, щоб робити світ безпечним і справедливим. Але неочікувано його переводять з Києва до невеличкого селища на Житомирщині. Там столичний поліцейський зі своїм новим напарником Богданом кидають виклик бурштиновій мафії. Чи зможе Макс знайти спільну мову з колоритними місцевими копами та перемогти всесильного "Бурштинового Барона"? Але і це не єдина проблема відважного патрульного, якому ще необхідно повернути довіру своєї коханої дівчини.

Актори[ред. | ред. код]

У стрічці також знялися: Ігор Портянко, Дарина Петрожицька, Sergey Bulin, Андрій Бурим, Лілія Цвелікова, Олександр Логінов, Сергій Кияшко, Євген Черников, Ніна Набока, Serhiy Zhuravliov, Яков Кучєрєвскій, Volodymyr Zakharchenko та інші.[1]

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Всі актори фільму Бурштинові копи (2021). КіноБаза (укр.). Процитовано 15 березня 2023.