Білостоцький Ростислав Сергійович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Ростислав Білостоцький
Загальна інформація
Повне ім'я Ростислав Сергійович Білостоцький
Громадянство Україна Україна
Народився
Проживання Маріуполь
Вагова категорія найлегша, легша
Тренер Ярослав Підмастерчик
Нагороди
Майстер спорту України
Майстер спорту України
Спортивні медалі
Представник Україна Україна
Бокс
Чемпіонат Європи з боксу U-22
Бронза 2017 Браїла до 49 кг
Бронза 2019 Владикавказ до 52 кг
Чемпіонат України
Срібло 2016 Харків до 49 кг
Бронза 2017 Львів до 52 кг
Срібло 2018 Харків до 52 кг
Срібло 2019 Маріуполь до 52 кг
Срібло 2021 Одеса до 54 кг

Ростислав Сергійович Білостоцький — український боксер найлегшої ваги, дворазовий бронзовий призер європейських молодіжних першостей з боксу, п'ятиразовий призер першостей України з боксу, переможець і призер міжнарожних боксерських змагань.

Життєпис[ред. | ред. код]

Вихованець маріупольської ШВСМ КДЮСШ «Лідер». Навчався на факультеті транспортних технологій Приазовського державного технічного університету.

На чемпіонаті України з боксу 2016 року у Харкові дістався фіналу змагань у першій найлегшій вазі, де поступився львів'янину Назару Куротчину.

На чемпіонаті України з боксу 2017 року у Львові дістався півфіналу змагань у легшій вазі, здобувши бронзову нагороду.

На молодіжному чемпіонаті Європи з боксу 2017 року в Браїлі (Румунія) дістався півфіналу змагань, виборовши бронзову медаль.

На чемпіонаті України з боксу 2018 року у Харкові дістався фіналу змагань у найлегшій вазі, де поступився запоріжанину Дмитру Замотаєву.[1] Того ж року на чемпіонаті України з боксу серед чоловіків до 22 років у Маріуполі став переможцем, перемігши у фіналі змагань представника Івано-Франківщини Едуарда Трофименка.[2]

На чемпіонаті Європи з боксу 2019 року серед чоловіків та жінок до 22 років у Владикавказі (Росія) дістався півфіналу змагань, де поступився майбутньому чемпіону Європи Даніелю Асенову (Болгарія).[3]

На чемпіонаті України з боксу 2019 року у Маріуполі дістався фіналу змагань у найлегшій вазі, де вдруге поступився Дмитру Замотаєву.

На чемпіонаті України з боксу 2021 року в Одесі дістався фіналу змагань у ваговій категорії до 54 кг, де поступився миколаївцю Ельміру Набієву.[4]

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]