Вікіпедія:Відновлення вилучених сторінок/Архів 10

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Етторе Толомеі

Комунальний заклад Сумської обласної ради – обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю

Народна дипломатія

Херой

--Oks 888 (обговорення) 11:10, 24 травня 2017 (UTC)

Вкажіть_тут_назву_статті

--RomanVolynyanyn (обговорення) 15:38, 29 травня 2017 (UTC)

Старий цвинтар (Грайфсвальд)

@Avatar6: У статті було лише два цілком україномовні речення загалом на 12 слів та кілька десятків не прихованих за жодними тегами абзаців німецькою. Якщо ви бажаєте продовжити переклад статті, можу відновити у ваш особистий простір для завершення перекладу з німецької — NickK (обг.) 20:30, 3 червня 2017 (UTC)

Хм. У статті було: преамбула (означення) українською, картка з Вікіданих українською, список поховань із означеннями німецькою або українською, шаблони незавершений переклад та {{cemetary-stub}}, якщо не зраджуе пам'ять. Втім, 'спільнота' не забажала допомогти з вдосконаленням... Якщо Ви вважаете доречним витрачати час на перетягування сторінок між просторами і запити на ці просеси — відновіть. --Avatar6 (обговорення) 04:36, 4 червня 2017 (UTC)

@Avatar6: От у преамбулі ті два речення на 12 слів і були, і далі слідом за ними вже йшов текст німецькою. Список поховань з іменами німецькою й означення сумішшю мов також не є україномовним. Стаття протягом понад місяця поліпшена не була, тож спільноті, очевидно, це було не цікаво. То ви бажаєте самостійно її доробити? — NickK (обг.) 09:04, 4 червня 2017 (UTC)

Ремонт балкона

Користувач:KseniyaCircus/Інформаційне агентство "АСС"

Інститут екологічної економіки і менеджменту

Литвинко Олексій Матвійович

--Литвинко (обговорення) 19:35, 12 червня 2017 (UTC)

А також Шаблон:Населені пункти Акмолинської області, Шаблон:Населені пункти Південно-Казахстанської області

--Анатолій (обг.) 18:22, 13 червня 2017 (UTC)

Відновила. Але Шаблон:Населені пункти Кизилординської області має посилання лише сюди. Так що ви певні, що цей шаблон потрібний? --Helixitta (ut) 18:27, 13 червня 2017 (UTC)
Ще зранку він використовувався. Я ж кажу, посилання там прибрали навмисно.--Анатолій (обг.) 18:31, 13 червня 2017 (UTC)

Манько Олексій Васильович

Дмитро Загуменний

--MykolaPlavni (обговорення) 21:02, 13 червня 2017 (UTC) Зазначу, що багато користувачів підтримали думку, що постать є значимою, коли зявився інший, який не брав у часті в обговоренні і вчинив вандальні дії. Самовільно.Тому прошу відновити сторінку.

Марков В'ячеслав Валерійович

--Darth Maul 2210 (обговорення) 07:22, 15 червня 2017 (UTC)

Грицюк Петро Петрович

Після письмового звернення до Адміністратора ресурсу http://www.ukrajinci.hu/oldal.php?style=fullhir&id=801 в кінці сторінки вказаної статті було написано наступне: "Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike". Тому прошу розглянути можливість відновлення статті, як основу для подальшого доопрацювання та надбудови. З повагою Ігор. --Ігор Стожар (обговорення) 11:16, 31 травня 2017 (UTC)

@Ігор Стожар: Через зайвий символ '/' в кінці посилання на ukrajinci.hu сторінка не відкривалася, я лише зараз це помітив. З цією приміткою зауваження щодо авторського права знято, але у нинішньому стані статтю однак треба було б перенести у Ваш особистий простір для доопрацювання. Враховуючи те, що текст є у чернетці постійна версія № 17948824, Ви можете продовжити редагування там (див. Вікіпедія:Шпаргалка, Вікіпедія:Стиль). Крім Вікіпедія:Авторські права у Вікіпедії діють інші правила, зокрема, критерії значимості. Зверніть на них увагу і по можливості додайте джерел на підтвердження. Після доопрацювання статтю, яка відповідатиме вимогам, можна перенести у основний простір. --ReAlв.о. 12:23, 19 червня 2017 (UTC)

Шевчук Олексій Анатолійович

Факультет інформатики Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

--Vfranchuk (обговорення) 20:44, 21 вересня 2017 (UTC)

Це вказано у вашій сторінці обговорення: "Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike"
. Але зазначте будь ласка, що не про кожну організацію може існувати стаття у Вікіпедії: організації, включаючи факультети, повинні відповідати критеріям значимості (див. довідку тут ВП:КЗО), а інформація підтверджуватися незалежними джерелами (див.ВП:АД). Стаття, що була величина за порушення авторських прав, також поки що не підпадає під зазначені критерії значимості, тому може бути вилучена незалежно від того, чи є дозвіл на сайті використовувати текст. --Helixitta (ut) 21:24, 21 вересня 2017 (UTC)

Факультет інформатики Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова

--Vfranchuk (обговорення) 07:19, 28 вересня 2017 (UTC)

ОБЛАСНЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО «ДОНЕЦЬККІНОВІДЕОПРОКАТ»

--з повагою, Макатрова Лідія, ОКП "Донецьккіновідеопрокат"
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 18:31, 6 жовтня 2017 (UTC)

Петровець Олег Федорович

--Vusunavka (обговорення) 08:10, 22 вересня 2017 (UTC)

Вітаю. Сторінка вилучалась вже декілька разів в результаті обговорення. При чому останній раз один з аргументів був "не Гуглиться". Тому доведіть, будь ласка, значимість особи тут для можливості відновлення сторінки (довідка по критеріям значимості та авторитетним джерелам тут: ВП:БІО & ВП:АД) --Helixitta (ut) 09:19, 22 вересня 2017 (UTC)
Так, дякую за відповідь.

Мої аргументи наступні:

1. Людина дійсно дуже активний депутат Київради, який багато робить для міста. Це підтверджують такі авторитетні джерела як УП: https://kiev.pravda.com.ua/news/58ef32b7b909c/ https://kiev.pravda.com.ua/news/5978bde7a3cc9/ https://kiev.pravda.com.ua/news/5943ee9ce1528/ https://kiev.pravda.com.ua/news/593a4deca11d6/ Лівий берег: https://ukr.lb.ua/news/2014/06/13/269362_kto_upravlyat_stolitsey.html https://ukr.lb.ua/news/2015/11/03/320031_oprilyudneno_noviy_sklad_kiivradi.html Ліга: http://biz.liga.net/all/fmcg/stati/3512374-zapretnyy-plod-mozhno-li-v-kieve-nochyu-kupit-alkogol-.htm http://biz.liga.net/all/nedvizhimost/novosti/3333091-komissiya-kievsoveta-proverit-skandalnuyu-zastroyku-na-gonchara.htm

2.Олег Петровець - досить відомий політичний експерт:

  • це можна побачити, зайшовши на його канал на Ютубі, де розміщені відео з ефірів за його участю з багатьох центральних каналів та радіо: https://www.youtube.com/channel/UCv6ryT-6BMG_KJ1j7GcfqqA
  • Веде власні колонки як політичний експерт на УП та на Лівому березі (хочу підкреслити, що колонка та блог на у таких виданнях - це речі, які самостійно не публікується автором, а тільки редакцією видання за умови її цікавості та значущості для читачів) - http://www.pravda.com.ua/authors/516d49f27e378/; https://ukr.lb.ua/blog/oleg_petrovets.

3. Ну і останнє, на чому хочеться зробити наголос - це молодий громадсько-політичний діяч, який як на свій вік, має значні досягнення, серед яких створення двох ГО. Думаю, з часом цю статтю, у випадку, якщо її таки залишать тут, потрібно буде доповнювати і доповнювати, адже Олег Петровець - дуже активна молода людина і з такими темпами досягне ще багато чого.

Ну а це все - важливі критерії значущості для особи, якщо вірити [9]). Vusunavka

Статтю вилучено тричі (!!) за рішенням спільноти. Тому створювати її наново без консультацій зі спільнотою не можна. Переніс створений Вами текст до Вашого особистого простору до вирішення на цій сторінці Користувач:Vusunavka/Петровець Олег Федорович. Все-таки неясно, які саме джерела підтверджують його значимість для енциклопедії? Яким критеріям значимості він відповідає?
Тепер по наведених джерелах. УП.Київ пропонує лише його пряму мову 1 раз, а далі цитує ФБ-сторінку. Це не є вторинними джерелами. З ЛБ і Ліги можна дізнатися лише, що він обирався по списку Оробець, а тепер у фракції БПП, а також ходив у антиалкогольний рейд. Один рядок інформації з 4 джерел. Канал в Ютубі це також не є авторитетним джерелом, як і власні блоги, де б вони не велися. На «значні досягнення» треба джерела, поки їх нема.--Brunei (обговорення) 14:05, 22 вересня 2017 (UTC)
Петровець Олег Федорович, Vusunavka не потрібно намагатися обійти правила Вікіпедії, потрібно тут і зараз, нікуди не ходячи, у дискусії з членами спільноти доводити значимість персони, про яку ви пишете статтю. Або змиритися й написати статтю про щось більш значиме. --Brunei (обговорення) 10:29, 10 жовтня 2017 (UTC)

Користувач:Vusunavka/Петровець Олег Федорович Ми не намагаємось обійти правила. За рекомендацією ми додали джерела та посилання (державні сайти та топ-видання) де йдеться про політичну та громадську діяльність даного депутата. Додали інформацію про діяльність Сторінка створюється з інформаційною метою

Петровець Олег Федорович

Makitra

Маланій Олег Романович

Соціальна мережа єСвоє (eSvoe.com )

--OleksandraeSvoe (обговорення) 08:44, 2 листопада 2017 (UTC)

інноваційна соціальна мережа Ukrainians, інноваційна соціальна мережа єСвоє. У мене до цих мереж є одна цитата: «Хайпанем немножечко». На мою думку ці мережі не заслуговують на статтю, тому що такі соц. мережі можна клепати вічно. І кожна така соц. мережа говорила ми інноваційні. P.S.: і яка може бути інновація, якщо при реєстрації я вже бачу російську мову, з Ukrainians я вже говорив не спішити. А граматичні помилки в правилах на сайті... Видно які українці робили. Дякую за увагу! --くろねこ Обг. 09:29, 2 листопада 2017 (UTC)

Амелін Анатолій Ігорович

Я хочу довести, що прийняте рішення є дуже суб'єктивним.

Анатолій Амелін підпадає під 4 критерії значимості:

1. Вище керівництво державних організацій. Член Національної комісії (один з семи). Це ранг заступника міністра;

2. Голова громадської організації - Аспен Україна, Асоціація асоційована з міжнародним Аспен Інститутом і є співзасновником одного з десяти в Світі Інституту Аспен Київ;

3. Важливі для країни проекти: - депозитарна реформа. Це спрощення доступу іноземних інвесторів в Україну;

4. Через 100 років нащадки будуть із захватом читати багаточисельні економічні дослідження, автором яких є Анатолій Амелін.

Щодо реформ

Додам, що їм були зроблені дослідження для:

1. Для Мінекономіки
2. Для МінІнфраструктири
3. Для Мінфіну - з податку на виведений капітал
4. Стратегія енергетичної незалежності

За Комісії - був реформований функціонал, в два рази скорочено чисельність, підписаний меморандум про приєднання до стандартів IOSCO, переклад звітності учасників ринку в електронний формат, створення єдиного державного реєстру випусків цінних паперів, який і сьогодні є повністю публічним.

Анатолій один із засновників Українського Інституту Майбутнього. Український інститут майбутнього — незалежний аналітичний центр, що надає оцінку українським подіям, пропонує майданчик для дискусій, формулює рекомендації до дій та пропонує рішення.

До речі, сторінка про інститут давно створена.

В обговоренні цієї сторінки користувач Yasnodark теж голосував за те, щоб залишити цю сторінку. Користувач писав про те, що і правда Інститут є дуже авторитетним, а його співзасновники автоматично потрапляють в ешелон авторитетних та значимих.

Мною було опрацьовано багато інформації і сторінка вийшла відмінною. Мені не хочеться лаятися, але я правда вважаю, що людина, яка впливає на політику держави повинен мати сторінку в вікіпедії. Хоча б тому що він відповідає 4 критеріям значимості

--Simonamono (обговорення) 06:35, 26 жовтня 2017 (UTC)

Людина є безсумнівно значимою.--Yasnodark (обговорення) 16:20, 28 жовтня 2017 (UTC)

Давид Макішвілі

ХМІГ "Кип'яток"

  • Стаття: ХМІГ Кип'яток (обговорення, редагувати, історія, журнали, журнал вилучень, посилання на статтю, відновити)
  • Причина: стаття несе в собі інформацію про важливу діяльнісь ініціативи у нашому регіоні, яку мають мати можливість бачити не лише жителі Херсону, а й взагалі всі українці. + поспішили видалити статтю, на яку я витратив 4 години. Звичайно, руйнувати - не будувати. Краще б допомогли з удосконаленням. Знайшов посилання, в яких йдеться про діяльність ініціативи, але не знаю, чи можна їх вважати авторитетними.

--Fireproofpetro (обговорення) 22:20, 20 листопада 2017 (UTC) fireproofpetro

@Fireproofpetro: Будь ласка, ознайомтеся з критеріями значимості організацій. Статті про організації можуть бути написані лише на основі незалежних авторитетних джерел — наприклад, статей (не прес-релізів) у поважних ЗМІ. Саме ви як автор статті маєте показати значимість організації — NickK (обг.) 01:05, 4 грудня 2017 (UTC)

Юнацький туристський рух Житомирщини

           який був розміщений також на іншому сайті.

--Polissya Robinson (обговорення) 12:53, 10 січня 2018 (UTC)Polissya Robinson

@Polissya Robinson: Вітаю. Якщо ви автор статті на сайті tourlib, то саме там, на цьому tourlib сайті, повинен в кінці сторінки "Туристський рух Житомирщини" бути розміщений текст "Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike". Поки що його там немає, натомість ви повісили його на сторінку обговорення статті.
Зазначте також, будь ласка, що незважаючи на авторські права, тема статті повинна відповідати критеріям значимості організацій, відповідно підтверджуватися незалежними джерелами, яких в статті Юнацький туристський рух Житомирщини не було, і вона може підлягати вилученню незалежно від того, хто є автор статті. Докладніше див. довідку тут: Вікіпедія:Критерії значимості/Організації та Вікіпедія:Авторитетні джерела. --Helixitta (ut) 13:51, 10 січня 2018 (UTC)

Вікіпедія:Опитування/Відновлення сторінки Романов Нікіта Вікторович

Критична маса Львів

Staff Clothes

--OLEH0411 (обговорення) 23:18, 13 січня 2018 (UTC)

@OLEH0411: Вітаю. Ви самі собі відповідаєте "такі відомі фірми": їхня значимість підтверджена незалежними від цих фірм джерелами. В даній сторінці є посилання лише на сайт фірми. Будь ласка, підтвердіть значимість компанії для можливості відновлення сторінки. Для цього див. довідку тут — Вікіпедія:Критерії значимості/Організації та Вікіпедія:Авторитетні джерела. --Helixitta (ut) 18:33, 17 січня 2018 (UTC)

Музичний альманах Октава

Олександр Апальков, директор видавництва "Склянка Часу*Zeitglas" — Це написав, але не підписав користувач 178.94.97.200 (обговореннявнесок).

Вітаю. Сторінку було відновлено, оскільки вилучено було її за порушення авторських прав а на сайті додали дозвіл. Але зазначте, тема статті може не підпадати під критерії значимості для Вікіпедії, і значимість повинна бути підтверджена незалежними джерелами, а то сторінку можуть вилучити за незначимість і рекламу. Див. довідку тут: Вікіпедія:Критерії значимості, Вікіпедія:Авторитетні джерела та Вікіпедія:Нейтральна точка зору. --Helixitta (ut) 18:11, 20 січня 2018 (UTC)

Candy Master

Сторінка в стислому огляді розповідає про компанію. Відсутні будь-які вказівки на назви продукції, або контактну інформацію.

Приклади таких сторінок:

Конті (кондитерська фабрика)

Рошен

Фабрика имени Крупской

АВК

Липецкая кондитерская фабрика «Рошен»

Победа (кондитерская фабрика)

І так далі за цим посиланням - [компания]

Все це матеріали з ВікіпедіЯ, які ви не вважаєте рекламою, або спамом. Ціль сторінки надання публічної інформаціі щодо компанії, стиль викладення було запозичено з існуючих матеріалів... -- Candy Master 20:23, 20 січня 2018 (UTC)

@Candy Master: Вітаю. Ви дали посилання на сторінки з російської Вікіпедії. Ви хочете створити сторінку в українській Вікіпедії. Тому ці приклади нерелевантні і не мають ніякого стосунку до української Вікіпедії, адже там свої аміністратори. Далі, якщо ви вважаєте будь-яку сторінку незначимою, ви можете поставити її на вилучення сюди ВП:ВИЛ.
Щодо вашої статті, для її відновлення треба вам довести значимість організації незалежними від організації джерелами, адже на момент вилучення там був лише сайт організації в посиланнях. Див. довідку тут: Вікіпедія:Критерії значимості/ОрганізаціїВікіпедія:Авторитетні джерела --Helixitta (ut) 20:32, 20 січня 2018 (UTC)

Ось вам релевантні приклади: Кондитерська компанія Торая - працюючи 13 років на кондитерському ринку, такої навіть не знаю. Джерела що посилаються на неї відсутні. АВК (кондитерська компанія) - виключно реклама (http://prntscr.com/i38gyx). Джерела відсутні... Конті (кондитерська фабрика) - джерело яке на неї посилається (достатньо авторитетне, як я розумію) http://prntscr.com/i38htx Житомирська кондитерська фабрика «ЖЛ» - 3 "ДУЖЕ" авторитетних джерела, які посилаються http://prntscr.com/i38j3i, http://prntscr.com/i38jei, http://prntscr.com/i38jp1 Два з яких не працюють, а інше є додатковим сайтом фабрики... Кондитерський Дім «Вацак» - джерела власний сайт, та замовне відео (якби відео буле не замовне, я думаю надали б посилання на новинний канал)...

Можна перегланути всі результати (матеріали взято з української вікіпедії)...

Джерела які посилаються на нас
http://prntscr.com/i38qbr
Країни в яких відвідують нас
- http://prntscr.com/i38qvs
Сторінки які GOOGLE вважає значимими для себе
- site:https://candymaster.org
І наше місце в країні та світі (рейтинг Alexa)
- http://prntscr.com/i38tz1

— Це написав, але не підписав користувач Candy Master (обговореннявнесок).

Перепрошую, я не так пояснила, спробую ще раз. Існування інших сторінок не має стосунку для даної статті. Деякі з них є значимими (якщо ви кажете, що конті/авк не значимі, то цього не може бути, бо вони продаються у кожному магазині країни і про них всі знають), але погано оформленими і їх треба поліпшувати (але поліпшення статей не є причиною для вилучення). А деякі можливо варто поставити на вилучення, я вам вже посилання дала, можете це зробити тут ВП:ВИЛ, якщо вважаєте їх незначними.
Знову ж таки, тут йде мова про значимість конкретної організації, що ви хочете відновити. Ви можете створити статтю у своєму підпросторі, наприклад тут Користувач:Candy Master/Чернетка, довести її до прийнятого вигляду і знову звернутися сюди, так буде легше розібратися, адже замість джерел ви надаєте прінтскріни та додаєте сайт компанії, коли джерела повинні бути неазалежними від компанії. Я рекомендую ще раз переглянути довідку авторитетні джерела та критерії значимості--Helixitta (ut) 21:46, 20 січня 2018 (UTC)

Ваша відповідь, цитую: "Ви дали посилання на сторінки з російської Вікіпедії. Ви хочете створити сторінку в українській Вікіпедії. Тому ці приклади нерелевантні і не мають ніякого стосунку до української Вікіпедії". Я навожу Вам приклади з української вікіпедії, аналізуючи їх від першого, а там є близько 500 результатів. Приклад одної з останніх http://prntscr.com/i39ndi - РЕКЛАМА, РЕКЛАМА і ще раз РЕКЛАМА.... І отримую видповідь - це також не має значення. Ви пишите: "Існування інших сторінок не має стосунку для даної статті", так звісно ви праві. Але, питання в подвійних стандартах - АВК http://prntscr.com/i39r5k - при переході на джерело (яке начебто включає АВК цитую: - входить до 100 найбільших кондитерських компаній світу. [джерело?]) отримуєш - перехід на сторінку вікіпедії. Тобто це відверта брехня, не підтверджена жодним авторитетним рейтинговим агенством, або будь-ким. Ви пишете: "ви кажете, що конті/авк не значимі, то цього не може бути, бо вони продаються у кожному магазині країни і про них всі знають" - з 10 людей згадають назви їх продукції не більше - 2. Тому їх значимість досить суперечлива!!! Але ви суб'єктивно вказуєте на їх значимість, хоча на сторінці такого підтвердження нема... Продукція - Жувальна гумка Кислиця, Love Is, Шок-шок, Турбо, Power GUM, шоколадне драже Радуга, цукрове драже, шоколадні яйця (не Кіндер), жувальні цукерки Тоффікс, Лімбо, жувальний мармелад, маршмеллоу і т.і (перелік можу подовжити) - ТАКОЖ в кожному магазині, більшість торгових центрів (Караван, Магелан, Ашан) мають лавки, що торгують саме такою продукцією... — Це написав, але не підписав користувач Candy Master (обговореннявнесок).

Ви пішли по колу. Ще раз — наявність подібних до Вашої статей у Вікіпедії не є аргументом для відновлення Вашої. Ви повинні довести значимість Вашої статті. Незначимі з Вашої точки зору статті, що тут існують, можете ставити на вилучення, аргументуючи згідно правил і порад української Вікіпедії (ВП:ПП, ВП:КРВИЛ, ВП:ЧНВ, ВП:КЗ, ВП:ОД, ВП:ПОДІБНЕ). Значимість Вашої статті доводьте конкретними посиланнями на авторитетні джерела. Для цього уважно прочитайте ВП:АД. Після цього можете створити сторінку у власному просторі Користувач:Candy Master/Чернетка, де створите статтю для відновлення і додасте там джерела. Тут складати довгий список сайтів, з якого не видно, що саме пишуть по темі статті, не потрібно. --Олег (обговорення) 23:27, 20 січня 2018 (UTC)

Я йду послідовно - створюю тему для відновлення - наводжу аргументи (що стаття не є спамом, або рекламою - це причина видалення) - роблю аналіз, на основі існуючих матеріалів - і отримую Ваші відповіді:

- Ви взяли джерела з іншого регіону,
- не дивіться на інших, бо вони не повинні відповідати стандартам (див. вище),
- ми не бачемо чорного на білому, тому ми не видаляємо статі що не відповідають критеріям вікіпедії (див. вище)
- а Ви хто такий, доведіть нам свою значимість авторитетними джерелами, але що таке авторитетне джерело (хоча і вказано в розділі ВП:АД, все одно ми розглянемо їх суб'єктивно. Бо послідовність наших дій вказує на повну суб'єктивність. 
 В той же час інформацію що наведена з пошукової системи GOOGLE ви ігноруєте... Так певна річ GOOGLE дуже сумнівна організація...
Ви своїми відповідями нагадуєте мені українське ДАІ - та їх трактування правил дорожнього руху...
Наразі, я намагаюся зрозуміти Ваші стандарти... Навівши Вам приклади статей, що розміщено, я вказую на невідповідність та непослідовність Ваших стандартів... Так одні статі - що не містять жодних авторитетних джерел, не викликають у Вас питань. І є опублікованими на сайті. Ви допускаєте на сайті відверто брехливу інформацію (див. ст. про АВК), застосовуючи до статі суб'єктивне сприйняття. 
  Тож якщо ми вже визначилися, що статя була видалена безпідставно - прошу її відновити. Нагадую що, причина видалення статі була - спам (Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії. Спам  — масова розсилка кореспонденції рекламного чи іншого характеру людям, які не висловили бажання її одержувати. Передусім термін «спам» стосується рекламних електронних листів. Термін «спам» почав вживатися з 1993 року, коли рекламні компанії стали публікувати в групах новин Usenet, дискусійних листах, гостьових книгах повідомлення, що не мають відношення до заданої тематики, або повідомлення, які є прямою рекламою.), або реклама (Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії. Рекла́ма (лат. reclamare — «поновлювати крик, знову кричати, кликати, голосно заперечувати») — спеціальна інформація про осіб чи продукцію, що розповсюджується в будь-якій формі та в будь-який спосіб з метою прямого чи опосередкованого одержання прибутку....
У Ваших зауваженнях про це не йдеться...

romcha

  • Стаття: romcha (обговорення, редагувати, історія, журнали, журнал вилучень, посилання на статтю, відновити)
  • Причина: "Раніше написана стаття" була видаленою за критеріями не значимості. Стаття була доповнена та дописана. Враховуючи велику кількість посилань на зовнішні ресурси та не одноразові згадки у ЗМІ ( інтервю, репортажи, прямі ефіри), така стаття має право бути у інформаційному просторі вікіпедії. Разом з авторськими відео роботами та 2 україно-мовними альбомами значимість - доведена.

--Romchafun (обговорення) 09:33, 23 січня 2018 (UTC)fun

Хейналіст Маріацького костелу

Педелес

talibal(співак)

  • Стаття: [[:]] ([[|обговорення]], редагувати, історія, журнали, журнал вилучень, посилання на статтю, відновити)
  • Причина: ця статя показує українську реп культуру яка вона є,і якщо поверните статю люди будуть читати і знати, що Україна може показати те, чого не бачив світ та знати, що є така людина. У цієї сторінки є значимість і я не бачу тут реклами, якщо найдете рекламу, покажіть я виправлю.

З повагою Sanya konor --G.S.K 16:15, 10 лютого 2018 (UTC)

Запит на відновлення

--Ievgen BARANNIKOV (обговорення) 10:31, 24 січня 2018 (UTC)

Статтю ще не вилучено. Додайте шаблон:hangon до статті. Проте джерел у статті дійсно нема, їх треба додати негайно. Також, будь ласка, ознайомтесь з правилом щодо критеріїв значимості. --Brunei (обговорення) 11:25, 24 січня 2018 (UTC)
Побачив, що статтю вилучено. В ній не було жодних джерел. Статті без джерел не можуть існувати.--Brunei (обговорення) 16:51, 10 лютого 2018 (UTC)

Приходько Андрій Анатолійович

Так, відповідно до у критеріях значимості діячів науки та освіти для розміщення інформації на Вікіпедії про науковця достатньо хоча б одного формального критерію та 2-3 змістовних критеріїв. Звертаю увагу адміністраторів на формальний критерій - Вчені, що займають видне становище (керівні і вищі консультативні посади, регулярна документально підтверджувана участь в організації заходів тощо.) в інших професійних асоціаціях і наукових товариствах загальнонаціонального чи міжнародного масштабу; Приходько А.А. я є керівником Рівненського осередку Всеукраїнської громадської організації "Асоціація українських правників" та Заступником керівника Антикорупційного комітету [10]. Вказана організація є найтарішою в Україні асоціаціює юристів та науковців. Асоціація українських правників створена у 1991 році. Має статус Всеукраїнської. Про мою діяльність, в тому числі на всеукраїнських та міжнародних заходах свідчать наступні джерела:

1.У Рівному відбулися перші збори організації «Асоціація українських правників» [11].

2. Приходько А.А. прийняв участь у Комітеті Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції [12].

3.Національне агентство з питань запобігання корупції врахувало рекомендації Приходька А.А. [13].

4. АНДРІЙ ПРИХОДЬКО ВЗЯВ УЧАСТЬ В РОБОЧОМУ НАВЧАЛЬНОМУ МОДУЛІ ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ ПРАВООХОРОНЦІВ, ДЕТЕКТИВІВ ТА ПРОКУРОРІВ «РОЗСЛІДУВАННЯ ЗЛОЧИНУ НЕЗАКОННЕ ЗБАГАЧЕННЯ І ПОВЕРНЕННЯ АКТИВІВ» [14].

5.Андрій Приходько взяв участь в робочому навчальному модулі для українських правоохоронців, детективів та прокурорів «Розслідування злочину “незаконне збагачення” і повернення активів.» [15].

6. Андрій Приходько, який є заступником голови Антикорупційного комітету ВГО АУП та головою Рівненського обласного осередку ВГО АУП висловив думку про те, що Ассоціація є необхідним інструментом у всеукраїнських рамках організації діяльності юристів, адвокатів, суддів та науковців [16].

7. Тощо.

Звертаю увагу адміністраторів на змістовні критерій:

Розробка нової наукової теорії (нехай навіть незагальноприйнятої), широко відомої гіпотези (доведеної чи спростованої);

Офіційна участь у програмних комітетах великих (не менше 100 учасників) наукових конференцій, наявність запрошених доповідей на великих конференціях;

Авторство винаходів, що мають кардинальне значення для розвитку тієї чи іншої сфери виробництва чи обслуговування;

Наявність публікацій у провідних наукових журналах.

Приходько А.А. є кандидатом юридичних наук (доктором філософії) та автором дисертаційного дослідження "Договірні відносини за участю аварійних комісарів та їх роль у забезпечсенні безпеки дорожнього руху". Щодо змістовних критеріїв: 1. Розробив наукову теорію щодо статусу аварійних комісарів в Україні, в підтвердження захищена дисертація. 2. Вказана дисертація має кардинальне значення для розвитку сфери страхування, деякі положення дисертації відображенні у законодавчих змінах до ЗУ "Про страхування" та "Про стархування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів". 3. Прийняв участь у великих всеукраїнських та міжнарожних конференціях. 4. Вказані наукові статті опубліковані в фахових науково-практичних журналах акредитованих ДАК.

Наявні статі в наступних провідних наукових журналах:

Право і безпека. [17] [18]

Форум права. [19]

Право та управління. [20]

Науковий вісник Ужгородського національного університету: Серія Право. [21]

Наразі Приходько А.А. є докторантом Ужгородського національного університету та працює над докторською дисертацією на тему "Конституційно-правовий механізм запобігання корупції в Україні". Активно ведеться наукова та практична діяльність у цій сфері. Про що свідчать наступні джерала: - ЕФЕКТИВНІСТЬ МОНІТОРИНГУ СПОСОБУ ЖИТТЯ ТА ПЕРЕВІРКИ Е-ДЕКЛАРАЦІЙ СУБ`ЄКТІВ ДЕКЛАРУВАННЯ.[22]

- НЕКОНСТИТУЦІЙНІСТЬ ПОШИРЕННЯ ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО ЗАПОБІГАННЯ КОРУПЦІЇ» НА ГРОМАДСЬКІ ОРГАНІЗАЦІЇ.[23]

- ПРО УЧАСТЬ ГРОМАДСЬКОСТІ В РЕФОРМУВАННІ ПРАВОВОГО МЕХАНІЗМУ ПОДОЛАННЯ КОРУПЦІЇ В УКРАЇНІ.[24]

- тощо.

Окрім того Приходько А.А. є засновником та керівником провідної юридичної компанії. Про результати діяльності якої можна ознайомитись за наступними посиланнями:

- АБ «PRIKHODKO&PARTNERS» ВИЯВИЛО КОРУПЦІЙНИЙ ФАКТ! РОЗПОЧАТО КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ ЩОДО ПОСАДОВИХ ОСІБ КП «ВОЛОДИМИРСЬКИЙ РИНОК»![25]

- АДВОКАТСЬКЕ БЮРО «PRIKHODKO&PARTNERS» ЗАБОВ`ЯЗАЛО НАЦІОНАЛЬНЕ АНТИКОРУПЦІЙНЕ БЮРО УКРАЇНИ РОЗПОЧАТИ КРИМІНАЛЬНЕ ПРОВАДЖЕННЯ.[26]

- ПОВЕРНУТО МАЙНА НА СУМУ ПОНАД 1 000 000 $. [27]

- НЕСТАНДАРТНИЙ ПІДХІД ДО ВИРІШЕННЯ ПРОБЛЕМИ – НАША ПЕРЕВАГА, ЩО ДАЄ ПОЗИТИВНІ РЕЗУЛЬТАТИ.[28]

- НАЦІОНАЛЬНЕ АГЕНСТВО З ПИТАНЬ ЗАПОБІГАННЯ КОРУПЦІЇ ВРАХУВАЛО РЕКОМЕНДАЦІЇ ЗАСТУПНИКА ГОЛОВИ АНТИКОРУПЦІЙНОГО КОМІТЕТУ ВГО АУП ПРИХОДЬКА АНДРІЯ.[29]

- ПРИХОДЬКО АНДРІЙ АНАТОЛІЙОВИЧ, ВЗЯВ УЧАСТЬ У КОМІТЕТІ ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ З ПИТАНЬ ЗАПОБІГАННЯ ТА ПРОТИДІЇ КОРУПЦІЇ.[30]

- тощо.

Щодо мене, як науковця - читайте вище! Знову ж таки, виключно для Вас, найбільш актуальне сьогодні:

--Приходько Андрій Анатолійович
Розділ без дати --DixonDBot II (обговорення) 07:30, 14 лютого 2018 (UTC)

IQ Business Center

--Mic9N (обговорення) 17:58, 9 березня 2018 (UTC)