Вікіпедія:Вікідодо

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Вікідронт замислився над необхідністю самовдосконалюватися.

Вікідодó, або Вікідронт — вид Вікіфауни, що перебуває під загрозою зникнення і схильний до помилок, намагаючись зробити якнайкраще.

Вікідодо найчастіше є новачками у Вікіпедії, і не завжди знають всі правила і норми сайту. Це добродушні птахи, і часто намагаються допомогти сайту, вносячи невеликі правки, подібно до вікігномів.

Незважаючи на свою доброзичливість, вони програють у боротьбі з більш досвідченими суперниками: ці птахи не здатні до самозахисту. Вони можуть бути особливо вразливими, коли стикаються з середовищем, де скептично ставиться до сміливих правок, посилаючись на ВП:БР, незалежно від того, чи відображає це глобальні або інші важливі перспективи, якими нехтують противники вікідодо.

Таким чином, на жаль, їхня наївність може призвести до сутичок з вікілицарями, які не розуміють птаха, сприймаючи їх за вандалів. У найгіршому випадку вони можуть бути смертельно покусані віківампірами або навіть вбиті.

Ті, що переживуть цю стадію розвитку, часто перетворюються на інших, більш досконалих представників Вікіфауни, таких як вікіельф, вікічарівниця чи навіть вікідракон.

Як впізнати вікідодо[ред. код]

Додо Цей користувачвікідодо

Якщо ви повністю або частково впізнали себе у цьому описі, можете повідомити інших дописувачів про свій стиль роботи розміщенням такої позначки на особистій сторінці:

{{Вікідодо}}

Якщо ви вікідодо, але не любите скупчення юзербоксів, додайте цю категорію на своїй сторінці:

[[Категорія:Вікідодо|{{PAGENAME}}]]