Вікіпедія:Дайджест Вікімедіа Україна/Листопад—грудень 2020

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Світлина з конкурсу Вікі любить Землю 2020
Дайджест «Вікімедіа Україна»

До вашої уваги щомісячний дайджест від ГО «Вікімедіа Україна». Анонсуємо події грудня та розповідаємо про цікаве за листопад.

Основне за листопад[ред. код]

Фото Віталія Башкатова, який зібрав найбільше перемог у «Вікі любить Землю 2020»
  • 17—26 листопада в українській Вікіпедії проходив марафон «Це зробила вона», присвячений покращенню статей про видатних жінок. За 10 днів учасники і учасниці марафону опрацювали близько 120 статей — 105 у Вікіпедії та 15 у Вікіцитатах. Підсумки у блозі
  • Оголошено переможців номінації «Найкращі фото» у конкурсі «Вікі любить Землю». Перегляньте топ-10 якісних фото конкурсу за оцінками журі, а також збірали найкращі фото областей на одній сторінці. 14 листопада відбулась церемонія нагородження переможців конкурсу, що проходила онлайн. Відео. Близько 60 учасників переможців основних та спецномінацій вже отримали призи, сувеніри та дипломи поштою.
  • Завершився період подання фото на Конкурс наукових фотографій. 160 учасників подали понад 1400 зображень та відео. Переможців у конкурсних категоріях вибиратимуть українські науковці.
  • Оголошено переможців спецномінації «Via Regia Ukraine» у конкурсі «Вікі любить пам'ятки». Детальніше.

Поточні події та анонси[ред. код]


Також нагадуємо, що постійно триває прийом заявок на мікрогранти та стипендії на тренінги. «Вікімедіа Україна» може оплатити покупку книжок чи покрити вартість участі в онлайн-вебінарі, якщо це допоможе вам збагатити проєкти Руху Вікімедіа. Деталі на сторінці Вікіпедія:Підтримка спільноти або wikigrants.wikimedia.org.ua


Щоб отримувати наші новини регулярно, підписуйтесь на


3 грудня 2020 року

Архів випусків