Вікіпедія:Проєкт:Філософія/Вибраний вміст

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Вибраний вміст
Стаття · Категорія · Словник · Портал · Вікіпроєкт Категорії · Нарис · А–Я


Нижче наведено список статей (та інших видів контенту), що входять до сфери дії проекту, які були відзначені за їхню видатну якість. Учасникам проекту рекомендується ознайомитися з ними на дозвіллі, оскільки вони є прекрасними прикладами різних стилів написання та організації, яким можна наслідувати.

Зауважте, що проєкт не претендує на авторство або заслугу в їх створенні. Багато хто з них був написаний учасниками проекту, іноді за активної участі всього проекту, інші були створені редакторами, які не брали участі в проекті, або існували до появи самого проекту, і перераховані тут лише тому, що потрапляють до нашої уваги.

Вибрані статті[ред. код]

Вибрані статті вважаються найкращими статтями у Вікіпедії; перш ніж бути відібраними, вони мають пройти процес рецензування як кандидатів на найкращу статтю.

Добрі статті[ред. код]

Добра стаття — це статті, які вважаються якісними, але ще не досягли або навряд чи досягнуть якості вибраної статті. Хороші статті відповідають критеріям статей гарної якості та успішно пройшли процес номінації статей.

Колишні вибрані статті[ред. код]

Хоча в якийсь момент ці статті були вибрані статті, однак відтоді вони втратили цей статус.

Цікавинки[ред. код]

Наступні статті були представлені на першій сторінці розділу «Цікавинки», коли вони були зовсім новими.