Довідка:Ознайомлення з редагуванням вікірозмітки/4

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку



Редагування сторінок
Погляньмо на вихідний код


Форматування
Як зробити код охайним


Внутрішні посилання
Пов'язуйте сторінки між собою


Збереження змін
Станьте частиною спільноти редакторів


Створення нових статей
Як створити сторінку з нуля


Підсумок
Огляд того, чого Ви навчились




Короткий опис змін:

 

Незначна зміна Спостерігати за цією сторінкою

Зберігаючи свої зміни, Ви погоджуєтеся з Умовами використання, а також даєте невідкличну згоду на публікацію на умовах ліцензій CC BY-SA 4.0 та GFDL. Ви погоджуєтеся, що гіперпосилання або URL є достатнім зазначенням авторства згідно з ліцензією Creative Commons. Якщо Ви не бажаєте, щоб написане Вами безжалісно редагувалось і поширювалося за бажанням будь-кого, — не пишіть тут.

Ви також гарантуєте, що написане Вами або належить Вам, або взято з джерела, яке є суспільним надбанням чи подібним вільним джерелом.
НЕ ПУБЛІКУЙТЕ ТУТ БЕЗ ДОЗВОЛУ ТВОРИ, ЩО Є ОБ'ЄКТОМ АВТОРСЬКОГО ПРАВА, Й ЛІЦЕНЗІЯ ЯКИХ НЕ ДОЗВОЛЯЄ ПОДІБНОЇ ПУБЛІКАЦІЇ!

Зберегти зміни Попередній перегляд Показати зміни Скасувати

 


Якщо Вам здається, що вже можна зберегти Ваші зміни, є ще кілька речей, які варто перед цим зробити.


Ви можете попередньо переглянути свої зміни, щоб переконатись, що Ваше редагування на виході виглядатиме саме так, як Ви хотіли. Це можна зробити, клацнувши кнопку Попередній перегляд. Ми всі час від часу робимо помилки, а використання цієї функції дозволяє виправляти їх ще до того, як статтю буде оновлено.


Якщо напишете короткий опис редагування в полі «Короткий опис змін», це допоможе іншим користувачам зрозуміти, навіщо Ви зробили цю зміну. Це нормально, якщо Ваш опис буде коротким. Наприклад, якщо Ви виправляєте якусь помилку написання, можете залишити коротенький коментар на кшталт «описка».


Якщо Ви здійснили незначну зміну, таку як виправлення описки чи правопису, можете поставити галочку біля «☑ Незначна зміна».


Ви також маєте змогу додавати сторінки до свого Списку спостереження, що дозволить Вам відстежувати будь-які подальші зміни таких сторінок. Для цього треба поставити галочку біля «☑ Спостерігати за цією сторінкою»


Додали короткий опис редагування? Попередньо переглянули сторінку? В такому разі Ви готові зробити завершальний крок: клацніть кнопку Зберегти зміни, і Ваші зміни одразу ж з'являться у Вікіпедії!


Шпаргалка з вікірозмітки

Редагування у Візуальному редакторі