Доценко Марія Ростиславівна

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Доценко Марія Ростиславівна
Народилася 1 листопада 1967(1967-11-01) (56 років)
Київ, Українська РСР, СРСР
Країна Україна Україна
Національність українка
Діяльність дипломат, журналістка, математик
Alma mater Факультет кібернетики Київського національного університету імені Тараса Шевченка (1990)
Галузь Дипломатія, журналістика
Заклад ООН
Науковий ступінь кандидат фізико-математичних наук
Відома завдяки: Представник Департаменту громадської інформації у Відділенні Організації Об'єднаних Націй в Єревані, Вірменія

CMNS: Доценко Марія Ростиславівна у Вікісховищі

Доценко Марія Ростиславівна (1 листопада 1967, Київ) — український науковець, журналіст та дипломат. Керівник відділу преси та громадської інформації Місії ОБСЄ в Сербії. Представник Департаменту громадської інформації у Відділенні Організації Об'єднаних Націй в Єревані, Вірменія.

Біографія[ред. | ред. код]

Народилася 1 листопада 1967 року в Києві. Закінчила Київський державний університет ім. Т.Шевченка, фізико-математичний факультет та факультет журналістики. Закінчила Міжнародний інститут менеджменту, магістр ділового адміністрування. Кандидат фізико-математичних наук (1996)[1].

Працювала радником у зв'язках з засобами масової інформації в Управлінні Координатора проектів ОБСЄ; керівника проекту з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), а також технічним аналітиком мережі зв'язків із іноземними громадянами.

З січня 2005 року по червень 2008 року співробітник відділу преси та громадської інформації Місії ОБСЄ з питань розвитку та моніторингу в Скоп'є. З червня 2008 до серпня 2009 року працювала керівником відділу преси та громадської інформації Місії ОБСЄ в Сербії.

Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун оголосив про призначення Марії Доценко, громадянки України, представником Департаменту громадської інформації у Відділенні Організації Об'єднаних Націй в Єревані, Вірменія. Вона приступила до виконання своїх нових обов'язків 10 серпня 2009 року.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. Бібліотечний каталог російських і українських дисертацій. Архів оригіналу за 6 березня 2016. Процитовано 27 грудня 2011.

Посилання[ред. | ред. код]