Звонар Віктор Павлович

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Звонар Віктор Павлович
Народився 16 березня 1982(1982-03-16) (42 роки)
Країна Україна Україна
Національність українець
Діяльність науковець
Заклад Київський університет імені Бориса Грінченка
Посада Професор кафедри управління
Вчене звання Старший науковий співробітник
Науковий ступінь Доктор економічних наук
Нагороди

У 2014 році здобув право на отримання дворічної стипендії Президента України для молодих учених.

У 2017 р. став лауреатом Премії НАН України для молодих учених (за серію праць, об'єднаних темою «Інноваційні виміри соціального партнерства в контексті реформування соціальної сфери в Україні»).

Звонар Віктор Павлович — доктор наук, старший науковий співробітник, Професор кафедри управління Київського університету імені Бориса Грінченка.

Біографія[ред. | ред. код]

Народився 16 березня 1982 року.

Закордонні стажування[ред. | ред. код]

Стажувався за міжнародними програмами у Китайській Народній Республіці, Республіці Польща, Федеративній Республіці Німеччина. Закордонна діяльність передбачала поглиблене знайомство з проблематикою регіональної політики розвитку бізнесу, управління соціальним та економічним розвитком на національному та міжнародному рівні.

Відзнаки[ред. | ред. код]

У 2014 році здобув право на отримання дворічної стипендії Президента України для молодих учених.

У 2017 р. став лауреатом Премії НАН України для молодих учених (за серію праць, об'єднаних темою «Інноваційні виміри соціального партнерства в контексті реформування соціальної сфери в Україні»).

Науково-дослідна та міжнародна діяльність[ред. | ред. код]

Професійний і науковий інтерес[ред. | ред. код]

Прикладні аспекти управління корпоративною соціальною відповідальністю, перспективи використання новітніх управлінських інструментів економічного розвитку, переваг економіки співробітництва та моделей цифрової економіки.

Дисертаційний доробок[ред. | ред. код]

У вересні 2008 року захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук зі спеціальності 08.00.07 — Демографія, економіка праці, соціальна економіка і політика за темою «Міжсекторне партнерство як механізм реалізації соціальної політики» (Національна академія наук України, м. Київ). Фокус дослідження — нові підходи в управлінні соціальною сферою.

У 2011 році отримав наукове звання старшого наукового співробітника.

У грудні 2018 року захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук зі спеціальності 08.00.07 — Демографія, економіка праці, соціальна економіка і політика за темою «Формування та реалізація соціальної відповідальності в Україні» (Національна академія наук України, м. Київ). Фокус дослідження — стратегія реалізації соціальної відповідальності в Україні.

Науковий доробок автора становить понад 100 наукових праць та п'ять авторських свідоцтв. Матеріали за авторством Звонаря В. П. стали частиною авторитетних академічних колективних видань (монографій, національних доповідей), враховувалися в рамках роботи над аналітичними доповідями до Щорічних Послань Президента України до Верховної Ради України.

Науково-проектна діяльність[ред. | ред. код]

Став учасником понад 20 наукових проектів і тем (зокрема, був залучений до розроблення проекту Державного стандарту України «Система управління соціальною відповідальністю»). Є сертифікованим грантрайтером.

Цитування наукових праць[ред. | ред. код]

Індекс цитування у НМБ Scopus (Індекси цитування публікацій, афільованими до облікового запису Borys Grinchenko Kyiv University) — 9, h-index — 1.

Індекси цитування Google Академії — 1278, h-індекс — 13, i10-індекс — 17.