Зруйнувати все

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Зруйнувати все
Сингл Роллік'с
з альбому Перетворися на зброю
Випущений весна, 2011
Формат сингл
Записаний 2010
Жанр поп-панк
Мова українська
Автор пісні НеРо, Дмитро Ігнатов
Тривалість 2 хв. 57 с
Хронологія синглів Роллік'с

Зруйнувати все — пісня гурту Роллік'с, що стала третім синглом з альбому Перетворися на зброю 2012 року. Сама пісня була видана як сингл 2011 у березні-квітні 2011 року.

Перша згадка інтернет видань про дану композицію відбулася на сайті «ФДР» ще у 2010 році, коли гурт повідомив про завершення роботи над кліпом до пісні. До того колектив виконував її на численних концертах, а також у рамках проекту «Свіжа кров». Оригінал пісні звучав вперше у виконанні проекту «ФаНеро» (херсонське музичний гурт за участю Дмитра Ігнатова «Фара» та Романа Непомнящого «Неро»). Також у пісні був присутній жіночий вокал[1], тому пісня спочатку мала зовсім інше звучання.

«Вона була ліричніше і спокійніше, ніж наш оригінальний варіант»

Дмитро Ігнатов[1]

Відеокліп

[ред. | ред. код]

Зйомки відбувалися 12 грудня 2010 року в одному з приміщень київської кіностудії ім. О. Довженка. Саме приміщення було перероблене, схожим на репетиційну базу. На відео показано гурт «Роллікс», що грає на репетиційній базі, а також показано, що відбувається після того, як учасники гурту залишили «базу»: а саме дівчину-фанатку гурту, що в нетверезому стані проникає до «кімнати» гурту та починає «руйнувати все», розбиваючі музичні інструменти гурту та меблі, що знаходяться у кімнаті. Наприкінці відео дівчина підпалює кімнату та залишає її.

Відео було відзняте з допомогою «Plastilin Films».

Примітки

[ред. | ред. код]
  1. а б Архівована копія. Архів оригіналу за 10 січня 2014. Процитовано 10 січня 2014.{{cite web}}: Обслуговування CS1: Сторінки з текстом «archived copy» як значення параметру title (посилання)

Посилання

[ред. | ред. код]