Зубрейчук Вікторія Вікторівна

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Зубрейчук Вікторія Вікторівна
Народилася 7 березня 1980(1980-03-07) (44 роки)
Фастів
Країна  Україна
Діяльність акторка

Вікторія Вікторівна Зубрейчук (нар. 7 березня 1980(19800307), Фастів) — українська акторка, теле- і радіоведуча.

Дебютувала на екрані як учасниця 1 сезону реаліті-шоу «Від пацанки до панянки». 2013 року виконала в повнометражному фільмі «Це я» одну з головних ролей. З 2015 року працює на радіостанції «П'ятниця». 2018 року була ведучою шоу «Все буде добре» на телеканалі СТБ.

Життєпис[ред. | ред. код]

Закінчила Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди за фахом «Практична психологія». Працювала на квітковому ринку, у друкарні, менеджеркою з продажу на м'ясокомбінаті. В певний момент шкідливі звички збили зі шляху. Має молодшу сестру, власницю дизайнерського бренду одягу.

2010 року помічена продюсерами реаліті-шоу «Від пацанки до панянки». Після проєкту, з якого пішла фіналісткою, здобула популярність.

2011 року стала однією з ведучих ранкової програми «CITI ранок» на каналі Сіті. Пропрацювала там пів року, у 2012 канал закрився, приєднавшись до складу групи компаній «1+1».

2012 року стала учасницею розважального шоу «Давай, до побачення» з Андрієм Доманським. Через рік на п'ять випусків зайняла крісло судді телешоу «100 000 за правду» на 1+1. 2013 року почала співпрацювати з каналом ТЕТ, стала ведучою проєкту неординарних талантів «Інародний артист». 2015 року на запрошення Анни Свиридової стає радіоведучою на «Радіо п'ятниця», працює щодня по буднях у рубриці «Радио Пятница исполняет».

З 2016 року учениця телепрограми «Кулінарна академія Олексія Суханова», а по закінченню сезону випускниця, отримала диплом від телеведучого. 2018 року в ЗМІ з'явилася інформація[яка?], що в популярному шоу «Все буде добре» на СТБ змінюється формат і тепер у кадрі будуть четверо ведучих. Однією з них стала Зубрейчук. Всього було знято понад 50 випусків з березня до липня. В рамках шоу в одному з випусків Зубрейчук вперше заспівала і виконала хіт Гайтани "Не йди".

Брала участь як зіркова гостя і експертка у телепередачах «Зірки під гіпнозом» і «Таємний агент» Нового каналу, «Стосується кожного» Інтеру, «Говорить Україна» ТРК «України» та «Куб» СТБ.

Акторська кар'єра[ред. | ред. код]

2011 року знялася у кліпі Артура Пирожкова.

2013 року отримала головну роль у повнометражному фільмі «Це я», 2015 року стрічка вийшла у прокат в українських кінотеатрах. Знімалася в серіалах «Повернення Мухтара», «Одного разу під Полтавою», «Депутатик», «Слуга народу» та «Віталька». Втілювала яскраві, харизматичні образи жінок із життєвими труднощами та професіями з народу. Також знімається в рекламних роликах ПриватБанку, OLX.

Робота на телебаченні[ред. | ред. код]

Робота на радіо[ред. | ред. код]

  • Радіо «П'ятниця» з 2015 року і раніше ведуча рубрики  — «Радио Пятница исполняет!» та дотепер «ППО! Програма привітань та обіймів»

Зйомки у кліпах[ред. | ред. код]

Фільмографія[ред. | ред. код]

Див. також[ред. | ред. код]

Примітки[ред. | ред. код]

Посилання[ред. | ред. код]