Карлос Уріарте Санчес

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Порожній елемент Вікіданих

Карлос Уріарте Санчес (ісп. Carlos Uriarte Sánchez) — іспанський юрист, адвокат, юридичний консультант, громадський діяч, письменник. Генеральний секретар «Паневропа Іспанія» (Пан'європейський Союз) та член Ради Президентства «Міжнародного пан'європейського союзу». Директор Європейського товариства Куденгофе-Калерґі. Спікер Форуму Вільних Народів Постросії.

Суспільно-громадська діяльність

[ред. | ред. код]

Генеральний секретар «Паневропа Іспанія» (Пан'європейський Союз) та член Ради Президентства «Міжнародного пан'європейського союзу». Він був президентом «Пан'європейської Молоді Іспанії», та координатором «Міжнародна Пан'європейська Молодь». Також є директором Європейського товариства Куденгофе-Калерґі.

Має вчену ступінь у галузі права та політичних наук та адміністрації по спеціалізації — Європейські студії) в Мадридському університеті в Мадриді. Здобуває освіту в Віденському університеті. Диплом із конституційного права (спеціалізація — Політична участь).

Карлос Уріарте Санчес є професором конституційного права в Університеті Короля Хуана Карлоса та членом Видатної асоціації адвокатів Мадрида. Він приєднався до Міжнародної юридичної фірми Lupicinio у грудні 2018 року як радник, відповідальний за інституційні відносини, європейські справи та міжнародні організації.

Був відповідальним за імміграцію в Спілці Робітників (USO), технічним директором Іспанської Федерації Руху Європи та юридичним консультантом в Європейському парламенті у Брюсселі.

Є довіреною особою Фонду миру та співробітництва та його представником у Економічний та соціальній рада ООН у Женеві та Відні, членом Урядової ради делегатів Незалежного фонду та Консультативної ради Асоціації з поширення та популяризації всесвітньої спадщини. Іспанії (ADIPROPE).

Він є членом відповідних журі Премії Отто фон Габсбургa та Премії Ріхарда Куденгофе-Калерґі[1].

Спікер Форуму Вільних Народів Постросії.

Експертиза

[ред. | ред. код]

Господарське право, Корпоративне право, Трудове право, Договірне право, Міжнародне право, арбітраж, судовий процес та імміграція[2].

Бібліографія

[ред. | ред. код]
  • співавтор книги «Європа 3.0: 90 поглядів з Іспанії на Європейський союз», Plaza y Valdés, Мадрид, 2014;
  • співавтор книги «Європейський союз і вибори з 22 по 25 травня 2014 року», Marcial Pons, Мадрид, 2014;
  • координатор і редактор книги «Види Європи: спільні виклики», Видавництво Університету Наварри (EUNSA), Мадрид, 2015;
  • співавтор книги «Тридцять років Іспанії в Європейському союзі», Marcial Pons, Мадрид, 2015;
  • співавтор книги «Європа як завдання», Marcial Pons, Мадрид, 2018.
  • співавтор книги «Конфлікти та дипломатія, розвиток та мир, глобалізація та мир», Thonson Reuters Aranzadi, Мадрид, 2018;
  • співавтор книги «Конституційна реформа в Європейському союзі та в Іспанії», Marcial Pons, Мадрид, 2019,
  • співавтор книги «Нові сценарії міжнародних відносин: виклики, загрози та можливості», Thonson Reuters Aranzadi, Мадрид, 2019.
  • Регулярно публікується в онлайн-засобах масової інформації, таких як The Diplomat in Spain, El Mundo Financiero, Galicia Digital, El Debate de hoy, Atalayar та інші.

Примітки

[ред. | ред. код]