Користувачка:Mystesatlantis/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Ясная Ганна Володимирівна
Файл:Ясная Ганна Володимирівна.jpg
Народився 5 лютого 1972 року
Україна, місто Київ
Громадянство українка
Діяльність українська письменниця та психолог
Alma mater

Середня освіта Київська середня школа №210, перша вища освіта філолог у КДУ ім. Т. Г. Шевченка (період навчання: 1989-1994 роки).

Друга вища у 2013 році у МАУП (ступінь Магістр психології).
Сайт: atlantis.in.ua


Ясная Ганна Володимирівна (5 лютого 1972 року, Україна, місто Київ) – відома українська письменниця та психолог.

Авторка психологічних бестселерів «Перехрестя» і «Містерія Атлантиди: Небесна лілія».

Авторка 9 публіцистичних книжок із власної серії «Провідник: Шлях душі» та філософсько-духовного вчення «ІРДологія».

Персональний  сайт: https://www.atlantis.in.ua

Життєпис[ред. | ред. код]

Корінна киянка із родини вчених і вчителів.  Протягом всього життя мешкає у рідному Києві.

Середню освіту здобула у київській середній  школі №210, після чого  отримала першу вищу освіту філолога у   КДУ ім. Т. Г. Шевченка (період навчання: 1989-1994 роки).

Другу вищу отримала вже у 2013 році у МАУП (ступінь Магістр психології).

  • Ганна Ясная почала свою кар'єру ще у 1990 році  як журналіст – оглядач та спеціальний кореспондент у газетах «Демократична Україна» та «Комерсант України». Незабаром прийшла на молоде українське телебачення як ведуча пізнавальних та інформаційних передач.
  • У 1995 році стала співвласником, директором та продюсером першої на українському телебаченні приватної телевізійної компанії «ЮАНА», яка набула популярності як студія - виробник численних телевізійних проектів. У цей період Ганна Ясная була відома як автор і ведуча різних телевізійних програм, серед яких найбільшим попитом і популярністю користувалися інформаційно-пізнавальні програми «Мода сьогодні», «Стимул», «Престиж», ток-шоу «Гармонійні  зустрічі» та улюблена багатьма глядачами України програма «Вікно у  Містику», присвячена чудесам, незвичайним можливостям людини та надприродним явищам. Протягом майже 10 років саме ця передача займала одну з перших позицій у рейтингу симпатій глядачів на таких каналах українського телебачення, як 7 канал, НТУ, «Гравіс», «Тоніс», «Ютар» та регіональні телекомпанії України;
  • У 2002 році Ганна стала засновником та власником рекламно – продюсерського центру «ПІРАМІДА», який займався виробництвом та розміщенням на різних каналах українського телебачення рекламних відео роликів, документальних та демонстраційних фільмів, телепрограм та сюжетів. У цей час набули особливої популярності такі авторські програми, як передача «Реальне диво», яка транслювалася на 5 каналі, святкові та концертні ток-шоу на каналі «ТВ – Табачук» та найвідоміша глядачам програма «Містерія століття», яка протягом трьох років з успіхом виходила на цьому же каналі  у прямому ефірі.
  • У 2005 році Ганна повернулася  в публіцистику, ставши редактором та ведучою  авторських рубрик у таких відомих виданнях України, як журнали «Мама і я», «Він», «Успіхи та поразки», «Історії з життя», «Єва», журнал «З тобою», щоденник здорового життя «Prevention», медіа – проект «Особистості » та журнал «Колесо життя».
  • Письменницьку діяльність Ганна розпочала у 2008 році, випустивши свою першу психологічну повість «ПЕРЕХРЕСТЯ», яку вже чимало критиків та представників ЗМІ назвали сучасним літературним відкриттям, бестселером 2008 року та «українською відповіддю Пауло Коельо». На даний момент книга має понад 20 перевидань різними мовами світу і, як і раніше, залишається бестселером як в Україні, так і в інших країнах світу.
  • У 2010 році Ганна заснувала «Спільноту Нового Часу «Happy Terra», в основі якої була її авторська програма комплексного оздоровлення та моделювання Особистості  Евдемопсихологія (авт. «психологія Щастя»). Як автор, розробник та Майстер – ведуча, вона розробила багаточисленні напрями своєї Організації та створила цілу низку психотерапевтичних методик, спрямованих на роботу з душею:
  1. «Happy – Travel»: духовно-психологічний туризм Щастя;
  2. Корпоративний проект роботи з Компаніями та Корпораціями «Eco – Company»;
  3. Академія Щасливого Життя;
  4. Сімейна Академія Інтелекту «АРСІС»;
  5. «Театр почуттів «ГРА» та інші методи.
  • У 2017 році Ганна поїхала до Ізраїлю, де прожила кілька років, протягом яких підтвердила диплом магістра психології в Іерусалимі та заснувала психологічну студію «Майстерня почуттів».
  • Повернувшись до України у 2019 році, Ганна написала першу книгу з трилогії «Містерія Атлантиди» - «Небесна Лілія» та започаткувала Проект «Провідник», в основі якого лежить її філософсько-духовне вчення  «ІРДологія».
  • Згодом Анна написала та видала ще дев'ять книг, які увійшли до її авторської серії «Провідник: Шлях Душі» (видавництво «Лотос» по замовленню «Клуб сімейного дозвілля»).
  • Напередодні війни – у 2022 році – було створено аудіо-виставу за книгою «Містерія Атлантиди», яка відкрила новий жанр у творчості: звукова терапія Почуттів.
  • Протягом усіх воєнних дій Ганна незмінно перебуває у своєму рідному місті Києві та підтримує свою країну. Разом з командою однодумців працює над проектом «Містерія Атлантиди» https://www.atlantis.in.ua , займається перекладом книги на різні мови та розповсюдженням знань на міжнародних ресурсах, в тому числі на Amazon англійською мовою: https://www.amazon.com/dp/B0CR87GBGJ

Шаблон:СТАНДАРТНЕ СОРТУВАННЯ: КЛЮЧ СОРТУВАННЯ:Ясная Ганна Володимирівна

Шаблон:СТАНДАРТНЕ СОРТУВАННЯ: КЛЮЧ СОРТУВАННЯ:Ясная Ганна Володимирівна