Користувач:Александр Догоняев/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Олександр Догоняєв (нар.18 липня 1991, м. Москва) - відеоблогер-мільйонник і пранкер, музикант. Власник YouTube-каналу "Гроші Вирішують Все", головне посилання якого - показати на що люди готові піти заради грошей. Олександр відомий провокаційним контентом та неординарними вчинками. Веде діяльність у сфері партнерського маркетингу.


Біографія

Олександр Догоняєв народився 18 липня 1991 року в Москві. У школі активно займався спортом, відвідував різні секції та брав участь у змаганнях, захоплювався футболом. Після закінчення середньої школи у 2007 році вступив до Московського гуманітарно-економічного університету.


Особисте життя

Блогер одружений.


Блогінг

У 2018 році Олександр став власником каналу “Гроші Вирішують Все”. В роликах Олександр пропонує людям виконати різні провокаційні завдання за гроші і таким чином показує сутність людей . На сьогоднішній день на канал Олександра підписано понад 1,19 млн. підписників.

Деякі відео Олександра викликали резонанс у широкому колі ЗМІ. Одним із таких є відео, зняте спільно з Артемом Мілевським. Дія відбувається на столичному стадіоні "Динамо". Мілевський та Догоняєв змагаються в умінні пробивати пенальті, а відправити м'яч у сітку заважає акторка фільмів для дорослих, відома під псевдонімом Bella Morningstar. За 2 години ролик набрав понад 300 000 переглядів.

Активно обговорювалися у ЗМІ і інші відео Олександра. Наприклад, ролик, у якому блогер вигулював дівчину на повідку, а також відео, де він розкидав по місту купюри, а перехожі їх збирали.

Крім YouTube-каналу Олександр Догоняєв веде сторінку в Instagram, де публікує короткі епатажні ролики. На аккаунт підписано понад 1,2 млн. людей.


Музика

З дитинства Олександр захоплювався музикою, його улюбленим виконавцем був Eminem. У 2021 році випустив свій перший трек "Супер Хіт", в якому порушує тему трендів та популярності в цілому.


Примітки

Блогер разбросал почти полмиллиона на Никольской улице в Москве

Блогер выгулял девушку, как собаку

Артем Милевский снова забивает за Динамо

Позор в центре города - раздел девушек и выгуливал на поводке