Користувач:Сова новини/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


Новини СОВА.TECH – інтернет-видання новин про України та світ. Створено в 2021 році, на тлі україно - російського конфлікту.

Посилання новини України та світу https://www.xn--80ad9al.tech/

Основна мета - інформуємо про найважливіші події у сферах: технологій, політики, збройних конфліктів та геополітики. Створюємо незалежні політичні та соціальні рейтинги.

Ми проводимо аналітику важливих подій та ситуації. Розуміючи суть події можна не тільки спрогнозувати її розвиток, а й знайти шляхи вирішення. Аналітика – найважливіший вид діяльності ЗМІ та ми прагнемо бути в цьому кращими серед рівних.

Також ми зосередженні на питанні подій зі світу економіки, суспільства та спорту.

Економічні новини: у своїх статтях ми публікуємо лише перевірену інформацію зі світу фінансів. Ми спостерігаємо за сучасними ринками криптовалют, класичними біржами та подіями, що можуть впливати на фінансові ринки. Ми розповідаємо про новітні тренди у сфері: шоубізнесу, спорту, кіно та сучасного мистецтва. Наші статті відображають основні події в основних сферах соціальних відносин та розвитку нових перспективних течій.

Основна соціальна мета нашої команди є - відображення реальних подій, важливих для українського суспільства та проведення незалежних суспільно політичних рейтингів. Наша мета - входження України в світовий інформаційний простір, протидія пропаганді та розвиток демократії.