Користувач:03alexandro/Marsik Corporation

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Marsik Corporation
Тип публічна
Спеціалізація розробка проектів та сервісів
Гасло Ми - команда однодумців, не тих, хто думають однако, а тих, хто думають про одне...
Засновано 12 червня 2016
Засновник(и) Дудкін Олександр Вячеславович, Місяйло Мирослава Михайлівна
Штаб-квартира Перечин
Україна
Попередні назви Marsik Company
marsik-corp.com.ua

Marsik Corporationукраїнська організація, яка спеціалізується на розробці проектів та онлайн сервісів.

Про організацію[ред. | ред. код]

Організація створена 12 червня 2016 року. Кількість нарахованих проектів за 2021 рік становить близько 80-ти. Команда організації складається з 180 осіб ( інформація за 2021 рік ).

Назва організації[ред. | ред. код]

Перша назва організації "Marsik Company", яка згодом була змінена на "Marsik Corporation". Походження слова Marsik ( укр. Марсік ) - прізвисько власника організації в середній школі, згодом ім'я Марсік отримав кіт власника.

Власники[ред. | ред. код]

Засновник Marsik Corporation, Дудкін Олександр Вячеславович - народився та мешкає в місті Перечин, що на Закарпатській області, з 2016 року займається управлінням організації та розробкою проектів та онлайн сервісів. Навчається в Ужгородському національному університеті за спеціальністю кібербезпека.

Співзасновник та генеральний директор Marsik Corporation, Місяйло Мирослава Михайлівна, народилася та мешкає в місті Перечин, що на Закарпатській області, з 2021 року зайняла посаду генерального директора та згодом отримала пакет акцій в розмірі 50 відсотків від загальної кількості, що надало статус співвласника Marsik Corporation. Займається управлінням організації та розробкою проектів. Навчається в Ужгородській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов.

Сервіси та проекти[ред. | ред. код]

  • Misto Online - твоє інтерактивне місто. Головний проект, який включає в себе інші міста / селища, в тому числі і Perechyn Online. Даний проект створений для розвитку туризму та поширенню на інші міста України. Вся актуальна інформація про конкретне місто зібрана в одному місці та постійно оновлюється. Це значно полегшує подорожі Україною для іноземців та жителів, та збільшує обізнаність в тому, що конкретно людина може відвідати/побачити в місті, куди приїхала. Під час розробки до втілення даної ідеї залучаються підлітки та всі бажаючі, які за короткий термін отримують базові знання із програмування, та навчаються працювати із сайтами. В цілях безпеки через введення воєнного стану проект тимчасово призупинив розробку задля збереження безпеки конфіденційності.
  • IQ | Online Education - платформа онлайн навчання, заснована 28 жовтня 2020 року. Основна мета - пошук репетиторів для клієнтів та пошук клієнтів для репетоторів. Станом на 2021 рік на платформі зареєстровано більше 200 викладачів різних спеціальностей. Сервіс забезпечує повну безпеку двом сторонам. Декілька цитат сервісу - "Підбираємо викладача за Вашими критеріями (спеціальність, курс, кількість лекцій тощо)", "Забезпечуємо абсолютну конфіденційність наданої нам інформації", "Гарантуємо безпеку та прозорість проведення фінансових операцій між викладачам та Вами", "Робимо все задля максимального засвоєння інформації (кваліфіковані викладачі, оцінювання роботи на лекції, тести, проекти тощо)", "Проводимо набір учнів, готових завзято навчатися", "Створюємо середовще для зручного викладання", "Забезпечуємо чесність оплати Вашої праці".
    • IQ Library - онлайн бібліотека книг, створена відділом IQ | Online Education.
    • IQ Moodle - сервіс автоматизації навчального процесу. Стоврено для проходження навчальних курсів зовнішніми користувачами, також на платформі проводяться навчання нових працівників організації для взаємодії з певним відділом.
    • IQ Help - програма допомоги навчальним закладам, яка включає в себе повне впровадження дистанційного навчання в закладі освіти за допомогою табла онлайн уроків, на якому знаходяться два розділи "для учнів" та "для вчителів". В розділі "для учнів" знаходяться випадаючі списки класів, обравши потрібний клас, користувачеві відкривається тижневий розклад з вказівкою № урока, найменування предмету, час початку/закінчення та кнопка для приєднання до відеооконференції. В розділі "для вчителів" знаходяться випадаючі списки ПІБ вчителів, обравши потрібного, користувачеві відкривається розклад уроків певного вчителя з вказівкою № урока, найменування предмету, дня тижня, час початку/закінчення та кнопка для приєднання до відеооконференції. Також до цієї допомоги додається сервіс автоматизації навчального процесу IQ Moodle.
    • Гдз "Айкюшка" - сервіс, який відноситься до проекту IQ | Online Education, стоворений для написання різних типів робіт ( контрольні / самостійні, курсові, дипломні роботи, домашні завдання ) спеціалістами платформи IQ | Online Education.
  • Perechyn Online - один з підсервісів Misto Online. Метою створення сервісу є полегшення пошуку інформації про місто Перечин жителям та туристам. Функціоналом ідеї є збір актуальної інформації про різні типи послуг в місті Перечин ( контакти, маршрут, посилання на сайт ). Завдяки цьому проєкту кожен зможе отримувати різну інформацію про Перечин, наприклад: служби доставки,  мапа WiFi, терміналів та банкоматів, маршрутні перевезення, служби таксі, заклади освіти, пункти відпочинку та оздоровлення, перелік екскурсій, інформація про медичні заклади, список ресторанів, кафе, барів, готелів, магазинів, перелік державних установ з вказівкою їх контактів, місцеві виробники та посилання на їх сайти та багато іншого. Все це зручно робити знаходячись на одному сайті, на якому  можна взаємодіяти з організаціями та знаходити потрібні послуги.
    • News Perechyn - сайт новин, який відноситься до підпроекту Perechyn Online, стоврений задля інформування жителів міста Перечин.
    • Perechyn Plus - перше інтернет радіо в місті Перечин.
    • FeketaTV - онлайн телебачення, яке було стоврено для жителів міста Перечин.
    • Перечинський чат - чат комунікації між жетелями міста Перечин.
    • Online Museum Perechyn - віртуальний музей міста Перечин, в якому знаходиться фото-галерея данвніх фото з їх детальним описом.

Перечинський квест - захід, створений командую Marsik Сorporation, який відбувся 18 липня 2021. Територія проведення квесту проходила від мкрн. Посьолок до ДЮСШ. На шляху в команд було 11 локацій із загадками різного типу, маршрути у всіх різні, спільній тільки фініш. Загальна відстань маршруту – 11 км. Старт знаходився біля пам’ятника листоноші Федору Фекеті, місце фінішу – одна з вулиць Перечина, вулиця Гуменська. Ідея виникла 31.05.2021, на реалізацію проєкту було витрачено близько 2-х місяців. Кожного дня команда збиралась та розробляла даний захід, щоб все пройшло на високому рівні, власне як і відбулось. Організатори обіцяють на цьому вони не завершать, а вже починають розробляти щось нове.

Перечинська монополія - це усім відома проста монополія, але у ній помістили підприємства та магазини, які розташовані у місті Перечин.

• Marsik Chat - онлайн чат створений в перший повномаштабної війни задля комунікації жителів Перечина у випадку припинення повноційного функціонування інших месендежерів через збільшення трафіку використання, що могло призвести до перенавантаження.

• Перечинський щоденник - тематичний щоденник міста Перечин, на якому використано векторну піктограму міста Перечин та внесено багато відомостей про дане місто : герб, прапор, старі фото та багато іншого.

• Картознавець Перечина - кросворд міста Перечин, головними словами кросворду є назви вулиць. Створено електронну та паперову версію.

Посилання[ред. | ред. код]

офіційний вебсайт організації

офіційний вебсайт Misto Online

офіційний вебсайт Marsik Chat