Користувач:ByLiberty

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Компанія «Акваплюс» надає послуги з облаштування свердловин, ремонту насосного свердловинного обладнання, монтажу КНС, а також водопостачання/водовідведення/водопідготовка. Основна наша спеціалізація – діагностика та кваліфікований ремонт будь-якої складності насосів для свердловин, шаф управління насосами, каналізаційних насосних станцій (КНС) та міні КНС, фекальних насосів.

Водяна свердловина вимагає постійного обслуговування та від якості виконання необхідних робіт залежить багато. Компанія «Акваплюс» – це команда професіоналів та 13 років досвіду. Завдяки кваліфікації наших спеціалістів, зателефонувавши нам, Ви отримаєте конкретні відповіді щодо діагностики поломки насосного обладнання.

https://www.aqua-plus.kiev.ua/

Ви можете отримати консультацію по телефону. Ми поставимо правильні запитання та ще до виїзду на об’єкт у 90% випадках ми знайдемо поломку. Тому Ви відразу розумітимете межі за вартістю робіт та термінами. Компанія «Акваплюс» успішно протягом багатьох років проводить ремонт і підтримку справного технічного стану таких поширених насосів відомих брендів: Grundfos, Wilo, Lowara, Pedrollo. Ми не обіцяємо, ми гарантуємо!Компанія по ремонту насосного устаткування та свердловин в Києві та Київській області