Користувач:DedKA

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

« Як стати мільйонером ?» — Запитаєте Ви — їм може стати кожен, тільки потрібно виховати в собі ряд характерних якостей, які є у багатьох людей. Якщо Ви будете щодня виробляти в собі дані якості — Ваше життя перевернутися і піде як по маслу… не відразу, але трохи пізніше точно піде!

Як стати мільйонером? Корисні поради![ред. | ред. код]

Відомий журнал Forbes, виділив найголовніші якості мільйонерів, за допомогою яких вони змогли домогтися визнання, фінансового успіху і заробити собі на безтурботне життя!

1) Люди-мільйонери якісно, продуктивно і корисно використовують цілий день! Вони можуть взяти якусь помилку і перетворити її в зручну для себе можливість. Або можуть взяти зовсім іншу можливість і перетворити її в свою формулу успіху. Мільйонери — це ті люди, які не топчуться на одному місці, їм дуже дискомфортно і незручно сидіти склавши руки і нічого не робити!

2) Якщо Ви до сих пір замислюєтеся Як стати мільйонером , то спочатку Вам потрібно зайнятися улюбленою справою і знайти спосіб отримати з нього грошову вигоду. Ті люди, які почнуть думати як мільйонери, знайдуть будь-які способи, щоб перетворити свій талант в капітал. Ось уявіть на хвилинку, що Ви звичайний учитель італійської мови, який обожнює свою роботу. Якби у Вас була жилка мільйонера, Ви б заробляли хороші гроші на цій роботі. Як? Наприклад, Ви б могли збільшити втричі свій дохід випустивши серію освітніх програм на дисках для дітей і для дорослих! Чому Ви до цього не здогадувалися раніше? Та тому що Вам подобається вести ледачий спосіб життя, не напружувати себе, а сидіти і чекати манни з небес!

Пам’ятайте, тільки ті люди зможуть сколотити собі стан, якщо будуть займатися обожнюваним справою!

3) Як стати мільйонером ? А спершу навчитеся-ка любити і поважати гроші! Як Ви відзиваєтеся про гроші? Якщо Ви ставитеся до грошей недбало, а також не відчуваєте, що Ви їх заслужили власними зусиллями, тоді я Вас вітаю, у Вас є мислення бідняка! Це мислення повністю вбиває позитивну рису людини, яка могла б допомогти досягти успіху. Багаті люди, які самі сколотили свої статки, знають, що вони гідні цих грошей і розумно ними розпоряджаються.

4) Кожен мільйонер знає і може почати все з «0». Ці люди ні крапельки не сумніваються в тому, що навіть якщо вони і втратять цілий статок — вони все одно зможуть створити нове і при цьому не опустять руки! Є багато випадків, коли більшість багатих людей терпіли невдачі в своїх справах, але вони все одно поверталися до своєї справи і у них все виходило.

5) Мільйонери завжди тримають в голові план своїх дій. Ці люди продумують кожен свій крок до головної і бажаної мети. Вони чітко бачать те, що мають намір зробити і як це буде відбуватися! В яких би ситуаціях вони не були б, вони все і завжди прораховують і планують.

6) Мільйонери мають чималий коло прихильників. Під «прихильниками» маються на увазі ті люди, які вірять в Вас, підтримують Ваші починання, а не ті, які відразу ж бортонут Вас, як тільки Ви зазнаєте невдачі. Я даю 100% гарантію, що біля Вас крутяться люди, схожі на кліщів, які злісно вп’ялися в ногу і висмокчують Вашу кров. Ці «кліщі» не вірять в Ваш успіх, вони уїдливо насміхаються над Вашими задумами. Оточуйте себе тільки тими, хто допоможе Вам вирватися з замкнутого кола бідності і підкаже як пройти вперед до багатства.

7) Кожен мільйонер, який самостійно заробив свої кошти, завжди прислухається до будь-яких можливостей. Якщо задати питання мільйонерові: «Коли краще запустити цей проект?», Він Вам відповість: НЕГАЙНО! А ось середні підприємці бачать тільки ті погані причини, через які у кого-то нічого не виходить.

8) Мільйонери завжди ризикують! Вони одержимі і налаштовані тільки на перемогу, а не страхом, що щось піде не так. Ті мільйонери, які самі створили свої статки впевнені в тому, що для примноження своїх коштів потрібно завжди ризикувати, щоб інвестувати. А ті «мільйонери», які безкоштовно отримали від татка хороший спадок навпаки, концентруються на зберіганні грошиків.

Всім бажаємо успішного майбутнього і звичайно ж стати навіть мільйонери!

Автор: Олексій Коваленко

Викорастині джерела:https://uacredity.com/yak-stati-miljonerom-korisni-poradi/