Користувач:Freedom820/justhodling

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


Justhodling (telegram канал)[ред. | ред. код]

Justhodling (назва складається з "just", що означає "просто" та "hodl", що є мемом в крипто індустрії та означає "тримати та не продавати") — це авторський telegram канал, автор якого висвітлює крипто новини, статистику та цікаві події в крипто індустрії. Проект був започаткований 20 грудня 2020 року. Засновник каналу займається "полюванням" на крипто новини, після чого коротко пише про головне та додає в текст посилання на джерела.

Діяльність Justhodling[ред. | ред. код]

Адміністрація проекту веде власний блог в месенджері Telegram та публікує важливі новини, які стосуються крипто індустрії, але, окрім подібного контенту, іноді з'являються унікальні публікації повчального характеру, де автор пише про переваги децентралізації, децентралізованих крипто бірж (DEX) та важливість зберігання контролю над власними крипто монетами та токенами, шляхом уникання централізованих (кастодіальних) платформ.

Про адміністрацію проекту Justhodling[ред. | ред. код]

На разі про засновника проекта майже нічого не відомо, він притримується кібер гігієни та не надає про себе персональну інформацю. Єдине, що відомо про засновника, що він працює на інший відомий Telegram крипто канал під назвою DeCenter.

Telegram чат[ред. | ред. код]

Для активних читачів цього ресурсу був створений публічний чат в Telegram. До нього може доєднатися будь-хто, та почати вести бесіди із місцевою спільнотою.