Користувач:Leo Rex13

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Центр розвитку та міжнародної співпраці[ред. | ред. код]

Центр розвитку та міжнародної співпраці (ЦРМС) - комунальна установа (неприбуткова установа) створена[1] Буштинською територіальною громадою (Закарпатська обл.) 21.09.2021[2] року з

Комунальна установа "Центр розвитку та міжнародної співпраці"
КУ "Центр розвитку та міжнародної співпраці"
Логотип організації
Абревіатура КУ ЦРМС
Тип Установа
Засновано 21 вересня 2021
Мета Реалізація державної регіональної політики
Галузь Місцеве самоврядування, міжнаролні відносини
Розташування смт. Буштино, Тячівський р-н., Закарпатська обл., Україна
Місце діяльності Закарпатська область
Офіційні мови Українська, англійська, угорська
Код ЄДРПОУ 44597831
Вебсайт: bushtynska-gromada.gov.ua

метою ефективної реалізації державної регіональної політики.

Метою Центра є сприяння та організація розвитку Буштинської територіальної громади, місцевого соціально-економічного розвитку окремих її територій та інфраструктури. Сприяння у реалізації суб’єктами регіонального розвитку стратегії розвитку та виконанні плану заходів з її реалізації, програм і проектів регіонального розвитку та підвищення інвестиційної привабливості регіону, залучення інвестиційних та кредитних ресурсів, міжнародної технічної та грантової допомоги для регіонального розвитку, формування позитивного іміджу громади.

Історія створення[ред. | ред. код]

1

Мета[ред. | ред. код]

Метою Центра є сприяння та організація розвитку Буштинської територіальної громади (далі – Громада), місцевого соціально-економічного розвитку окремих її територій та інфраструктури. Сприяння у реалізації суб’єктами регіонального розвитку стратегії розвитку та виконанні плану заходів з її реалізації, програм і проектів регіонального розвитку та підвищення інвестиційної привабливості регіону, залучення інвестиційних та кредитних ресурсів, міжнародної технічної та грантової допомоги для регіонального розвитку, формування позитивного іміджу громади.[3]

Міжнародна співпраця[ред. | ред. код]

Центр у відповідності зі своїми завданнями, має право на здійснення міжнародних зв'язків та діяльності у порядку, передбаченому Статутом організації та чинним законодавством України.

Міжнародна діяльність Центра здійснюється шляхом участі у міжнародних проектах, роботі міжнародних організацій, а також інших формах, що не суперечать законодавству України, нормам i принципам міжнародного права. При здійсненні міжнародної діяльності Центра користується повним обсягом прав і обов'язків юридичної особи.

Центр:

1)організовує обмін делегаціями, організовує за участю іноземних партнерів турніри, змагання, конференції, виставки, ярмарки, відряджає своїх представників для участі у відповідних заходах за межами України;

2)проводить спільно з іноземними організаціями дослідження відповідно до напрямів своєї діяльності, публікує їх результати;

3)реалізовує інші спільні програми та проекти за участю іноземних партнерів та міжнародних організацій, що не суперечать чинному законодавству України.

  1. Янчій, Руслан М. (15 липня 2021). Сайт Буштинської громади (PDF). https://bushtynska-gromada.gov.ua/ (українська) . Буштинська селищна рада Тячівського району Закарпатської області. Процитовано 10 червня 2022.
  2. MUNICIPAL INSTITUTION CENTER FOR DEVELOPMENT AND INTERNATIONAL COOPERATION OF BUSHTYNO CITY COUNCIL OF TYACHIV DISTRICT TRANSKARPATIAN REGION (MI CDIC). YouControl (українська) . YouControl.com.ua. 28 вересня 2021. Процитовано 10 червня 2022.
  3. Статут Комунальної установи "Центр розвитку та міжнародної співпраці" Буштинської селищної ради Тячівського району Закарпатської області.