Користувач:NastyaBones/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Данкар ( Богдан Кірса) [1] - український багатомільйонний блогер , геймер . На даний момент ( 23.05.23р) має 7,8 млн підписників. Знімає розважальні та веселі відео для підлітків.


Дитинство[ред. | ред. код]

Народився Богдан 11 травня 1988 року в Україні. Перші шість років прожив в селі під назвою Мартинівка, а потім ще одинадцять років в місті Гадяч. На даний момент проживає в місті Києві.

За своє дитинство отримав безліч синців та шрамів. Як каже блогер за все своє дитинство три рази був на волоску від смерті. У 2008р. ледь не вмер на велосипеді.

" Я полетів через кермо і якби впав трохи лівіше, на асфальт, а не на землю, то навряд чи зараз я б стояв перед вами..." [1]

Шкільні роки[ред. | ред. код]

Навчався хлопець в школі № 4.

Його шкільні роки були досить цікавими та веселими. Наприклад, одного разу Богдан та його однокласник кидалися гнилими помідорами по своїх однокласницях. За, що наступного ранку потрапили до директора. Йому до сих пір соромно, за цей учинок. Також Богдан досить часто у своїх відео згадує, якісь моменти зі школи. Згадує їх із усмішкою та радить усім насолоджуватися цим часом.

У школі був відмінником, щоправда любив втрапляти в різні халепи та ситуації.

Закінчив школу з середнім балом 10,6

Шлях до успіху[ред. | ред. код]

Шлях до успіху був досить скаладним. Перший свій канал створив у 2013, тоді йому було 16-17 років. На цьому каналі він набрав свій перший мільйон підписників. Пізніше він створив другий канал на, якому саме зараз викладає відео. Успіх до хлопця прийшов не одразу, йому довелося пройти дуже великий та складний шлях до того, що має зараз. Йому довелося пройти 4 хвилі депресії та апатії, за це від нього відписувалися товпами людей.

Російське вторгнення в Україну (з 2022) (Війна)[ред. | ред. код]

Війна застала Богдана в рідному Києві, Як каже блогер:

" Вранці я проснувся в країні, де йде війна. І.... і я не знаю, що буде. Я дуже сильно переживаю за батьків та бабусю"[2]

23 лютого 2022 року він писав сценарій для відео, де говорить про те, що мусить зупинити випуск відео. Так як, він має вивезти своїх батьків, тому що вони досить близько знаходяться до кордону.

У двох зі своїх відео ( 07. 05. 22р) та ( 24.02.22р)[2] блогер показав і розказав про війну в Україні. Щодо переходу на українську мову блогер тоді ще нічого не говорив.

Після цих відео Богдан Кірса зник з YouTube, через проблеми зі здоров'ям. І не відомо, коли саме повернеться.

  1. ✅ 50 ФАКТОВ ОБО МНЕ 😎 ДАНКАР (укр.), процитовано 26 травня 2023
  2. я не знаю что будет дальше (укр.), процитовано 26 травня 2023