Користувач:Oleksandr Tahayev/Линдсі Лоан

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку
Oleksandr Tahayev/Линдсі Лоан

Ліндсі Ді Лохан ( англ. Lindsay Dee Lohan Lindsay Dee Lohan, МФА / lɪnziː loʊ.ən /, рос. Линзи Ди Лоуэн [1], трапляється також вимова / Лінзі Лоухен / ; рід. 2 липня 1986 року, Бронкс, Нью-Йорк, США ) - американська актриса, співачка, модель і дизайнер одягу.

Почала свою кар'єру моделі в три роки, трохи пізніше почала зніматися в кіно, знялася у значній кількості рекламних роликів. У віці 10 років Ліндсі почала грати в телесеріалах, а в 11 років зіграла головну роль в комедії 1998 року «Пастка для батьків». Через 6 років Ліндсі вже стала популярною кіноактрисою, зігравши головні ролі у фільмах «Чумова п'ятниця», «Паскудне дівча» і «Божевільні гонки».

Під час зйомок «Божевільних перегонів» Лохан випустила свій перший сольний музичний альбом Speak . Її другий альбом, A Little More Personal (Raw), вийшов в 2005 році .

Кар'єра Лохан перервалася 2007 року: через двох ДТП і трьох візитів в реабілітаційний центр вона втратила кілька ролей. Відновивши кар'єру, виступила в ролі запрошеної зірки в серіалі «Погануля» в 2008 році і знялася у фільмі Роберта Родрігеса «Мачете» в 2010 році .

2007 року Ліндсі Лохан була визнана журналом «Maxim» найбажанішою і найсексуальнішою жінкою в світі [2] .

Також в ЗМІ широко обговорюються її нарко- та алкозалежності та особисте життя.

Лохан була обличчям фірми Louis Vuitton [3] .

Дитинство і освіта[ред. | ред. код]

Ліндсі Лохан народилася 2 липня 1986 року в Нью-Йорку . Виросла в Мерріка і Колд-Спрінг-Харборі на Лонг-Айленді ( Нью-Йорк ) [4] . Ліндсі - старший дитина Діни Лохан (дівоче прізвище Салліван) і Майкла Лохан . У Ліндсі є троє молодших братів і сестер, які також працюють акторами і моделями: Майкл мл. (знявся з Ліндсі в «Пастка для батьків»), Аліа ( «Алі») і наймолодший дитина в родині Дакота ( «Коуді») [5] . У Лохан є ірландські та італійські корені, вона отримала католицьке виховання . У сім'ї її матері були «дуже віруючі ірландські католики», а її прадід, Джон Л. Салліван, був засновником руху «На захист життя» в Лонг-Айленді [6] . Лохан ходила в школу «Cold Spring Harbor High School» в Лонг-Айленді, де вона робила успіхи в природознавстві і математиці до 11 класу [7], а потім перейшла на домашнє навчання [8] .

Батьки Ліндсі одружилися в 1985 році, розійшлися коли їй було три роки, а потім знову зійшлися [9] [10] . Вони знову розійшлися в 2005 році, а остаточний розлучення відбулося лише в 2007 році [11] [12] . Її батько, Майкл, колишній біржовий маклер з Уолл-стріту і бізнесмен, успадкував макаронну фабрику від батька і кілька разів притягувався до відповідальності згідно із законом [13] . Мати Ліндсі - Діна - колишня співачка і танцівниця [7] .

Кар'єра[ред. | ред. код]

1989-2002 роки: Початок кар'єри[ред. | ред. код]

Лохан почала свою кар'єру моделі в агентстві Ford Models в три роки [14] [15] . Вона була моделлю Calvin Klein Kids і Abercrombie Kids і з'явилася в більш ніж 100 телевізійних рекламних роликах [7], включаючи Pizza Hut і Wendy's, а також засвітилася в Jell-O з Біллом Коусбі . У 10 років, коли Лохан зіграла Олександру «Еллі» Фоулер в серіалі «Інший світ», журнал «Soap Opera Magazine» сказав, що її вже можна вважати ветераном шоу-бізнесу .

Ліндсі рік грала роль Еллі Фоулер в телесеріалі «Інший світ», але пішла заради діснєєвськой сімейної комедії 1998 року «Пастка для батьків». Вона зіграла дві ролі окремо живуть сестер-близнюків, які намагаються звести їх давно розлучених батьків ( Денніс Куейд і Наташа Річардсон ) [5] [14] . Фільм зібрав в світовому прокаті 92 мільйони доларів. А критик Кеннет Терен назвав Лохан «такий же душею цього фільму, як і Хейлі Міллс в першій кінокартині», а також сказав, що «вона більше підходить на цю роль, ніж її попередниця в створенні двох різних особистостей» [16] [17] . За нього Лохан отримала премію «Молодий актор» у категорії «Краща гра у фільмі" [18] і контракт на три фільми з «Діснеєм» [7] .

У 14 років Лохан зіграла дочку Бетт Мідлер в пілотному епізоді багатосерійного фільму «Bette» (2000), але відмовилася від ролі, коли виробництво фільму перенесли з Нью-Йорка в Лос-Анджелес [5] [19] . Вона також знялася в головних ролях в двох діснеївських телевізійних фільмах: в «Ідеальною іграшці» в парі з Тайра Бенкс (2000) і в «Діти-шпигуни» (2002) [14] [15] . 2002 року вона зустрічалася зі співаком Аароном Картером . Ходили чутки про ворожнечу між нею і Хіларі Дафф, яка також зустрічалася з Картером . Пізніше Лохан прокоментувала, що «люди просто почали продавати байки ... про це було найпростіше написати» [20] .

2003-2004 роки: «Паскудне дівча», «Чумова п'ятниця» і Speak[ред. | ред. код]

2003 року Лохан знялася в ролі Анни Коулман разом з Джеймі Лі Кертіс в сімейної комедії «Чумова п'ятниця». За власною ініціативою Лохан образ її героїні був переписаний і змінений з готичного стилю на більш звичний [21] . Критик Роджер Еберт написав, що у Лохан «під її тінейджерівського особистістю є ті самі джодіфостеровскіе серйозність і зосередженість» [22] . За роль у фільмі «Чумова п'ятниця» Лохан отримала нагороду за «Визначну гру» на Церемонія вручення премії MTV Movie Awards 2004 року [23] . На 2010 рік це був її найбільш комерційно успішний фільм, який заробив $ 160 мільйонів по всьому світу [24] . Він також отримав рейтинг 88% на Rotten Tomatoes [25] .

Прагнучи стати людиною, однаково добре володіють трьома амплуа - актриси, співачки і танцівниці, подібно Енн-Маргрет і Мерилін Монро - Лохан почала виконувати пісні в своїх фільмах [26] . Вона виконала заключну тему Ultimate для саундтрека до фільму «Чумова п'ятниця» [7] і записала 4 пісні для саундтрека до фільму «Зірка сцени». Продюсер Еміліо Естефан мл. підписав з Лохан контракт на 5 альбомів 2002 року [27] . Двома роками пізніше, Лохан підписала контракт з компанією Casablanca Records, очолюваної Томмі Моттолою [28] .

2004 року Лохан знялася в двох головних ролях. Перша картина, «Зірка сцени» [7], заробила в домашньому прокаті загальною складністю 29 мільйонів доларів. Брендон Грей сказав, що фільм був «вище за всі очікування, оскільки він був знятий саме для молодих дівчат» [29] . Фільм, однак, в цілому був прохолодно зустрінутий критиками [30] . Роберт К. Елдер з Metromix написав, що «хоча Лохан все ще подає надії зірка, вона повинна бути покарана, перш ніж буде прощений за" Зірку сцени "» [31] .

Молодіжна комедія «Паскудне дівча» була першим фільмом Лохан, незалежним від «Діснея». Фільм отримав схвальні відгуки від критиків і був комерційно успішний, отримавши дохід в 129 мільйонів доларів в світовому прокаті і, згідно Брендону Грею, «закріпив її статус нової королеви молодіжних фільмів» , в той час, як Стівен Родс написав, що «Лохан знову вражає. Майстерно написаний сценарій ідеально підходить для її ерудованого амплуа в комедії» [32] . Лохан отримала 4 нагороди в 2004 році на Teen Choice Awards за фільми «Чумова п'ятниця» і «Паскудне дівча», включаючи «Видатна Зірка Кіно» [33] . «Паскудне дівча» також отримав 2 нагороди на Церемонія вручення премії MTV Movie Awards 2005 року в категоріях «Найкраща жіноча роль» і «Краща екранна команда» разом з деякими іншими відібраними членами [34] .

У 17 років Лохан стала наймолодшою за всі часи володаркою MTV Movie Awards в 2004 році [35] . Після фільму «Паскудне дівча», за участю деяких провідних фахівців із «Saturday Night Live» Лохан вела програму три рази в 2004-2006 роках, а також вела World Music Awards в 2006 році [36] .

Дебютний альбом Лохан Speak був випущений в грудні 2004 року, досягнувши піку на 4 сходинці в Billboard 200 [37], і отримав платинову сертифікацію на початку 2005 року [7] . Лохан була співавтором 6 з 12 пісень на альбомі. Лінда МакДжі з RTÉ похвалила альбом, давши йому 4 з 5 зірок, і сказала, що «Speak» відкриває все таємне і тривожне, що можна було б очікувати у віці Лохан, і «коли вона не співає так чуттєво, шорстка грубість її голосу виводить Лохан на новий рівень на протязі всього альбому» , також зауваживши схожість з музикою Авріл Лавін на початку її кар'єри [38] . Allmusic, однак, дав 2 з 5 зірок і заявив, що альбом «схожий більше на субпродукт перегружённого, виснаженого діяча культури, ніж на реальний альбом» . Хоча альбом називається Speak, тим не менш, перший сингл з альбому «Rumors». «Rolling Stone» назвав його «обуреним гімном клубу з важкими басами». У «Rumors» Лохан скаржиться на папараці [39] . В кінцевому підсумку сингл отримав золоту сертифікацію в США [40] .

Під час зйомок фільму «Божевільні гонки» в 2004 році, Лохан була госпіталізована із запаленням нирок внаслідок проблем в особистому житті і одночасного запису першого альбому. «Vanity Fair» назвав «Божевільні гонки» «першим провальним фільмом». Журнал також сказав, що Лохан припинила промотур і була відведена на другий план на кіноафіші через «недіснеевского поведінки» [41] . Лохан була запрошена зіркою в одному з епізодів « Шоу 70-х », де вона познайомилася і почала зустрічатися з постійним актором цього серіалу Уілмер Вальдерраму в 2004 році [42] . Згідно «Vanity Fair», проблеми в особистому житті Ліндсі виникли через розрив з Вадеррамой під час зйомок фільму «Божевільні гонки» .

З фільмом «Паскудне дівча» суспільну увагу до Лохан значно зросла, і папараці почали її переслідувати [43] . Вона прожила кілька років в готелях Лос-Анджелеса, 2 з яких в Chateau Marmont . В кінці 2007 у неї з'явилося постійне місце проживання. Лохан пояснила своє проживання в готелях тим, що вона «не хотіла залишатися одна», але це «не було способом життя ... це було не назавжди» [44] [45] [46] . У Лохан були серії ДТП, які широко висвітлювалися в пресі. Вона потрапила в незначні аварії в серпні 2004 [47], в жовтні 2005 [48] і в листопаді 2006, коли Лохан незначно постраждала через папараці, які переслідували її, щоб зробити фотографії, врізавшись в її машину. Поліція назвала аварію умисної, але обвинувачі послалися на недостатність доказів, щоб порушити кримінальну справу [49] .

2005 рік: «Божевільні гонки» і A Little More Personal (Raw)[ред. | ред. код]

Автомобіль «Хербі» з фільму «Божевільні гонки» (2005).

Лохан повернулася в Дісней в 2005 році для зйомок фільму «Божевільні гонки», п'ятого із серії про людиноподібної машини Хербі. Фільм зібрав $ 144 мільйони в світовому прокаті і отримав змішані відгуки [50] [51] . Стефен Холден з «The New York Times» назвав Лохан «геніальною зіркою, яка, здається, відчуває себе цілком затишно перед камерами» [52] . Хоча Джеймс Берардінеллі написав: «Будучи видатною старлеткою, Лохан зіграла одну з головних ролей з машиною» [53] . 2005 року Лохан стала першою людиною, у якого з'явилася зоряна лялька My Scene, випущена компанією Mattel . Вона також озвучила саму себе в мультфільмі, випущеному на DVD «My Scene Goes Hollywood» [54] .

У грудні 2005 другий альбом Лохан «A Little More Personal (Raw)» дебютував 20-й рядком в «Billboard 200 chart», залишаючись в топ-100 протягом 6 тижнів [7] . Журнал Slant назвав його «навмисним ... але для цієї так званої важливої теми, не так багато м'яса на кістках» [55] . Альбом був сертифікований золотим на початку 2006 [56] . Кліп для першого синглу з альбому «Confessions of a Broken Heart (Daughter to Father)» був знятий самої Ліндсі. В цьому кліпі дебютувала її сестра Алі . Відео відображає біль, яку відчуває Лохан тому, що її батько був тираном [57] . Це була перша пісня Лохан, яка потрапила в чарт Billboard Hot 100, досягнувши 57 рядки [58] .

У грудні 2005 Майкл і Діна Лохан підписали угоду про окреме проживання [11], а в 2007 році їх шлюборозлучний процес завершився [12] . Лохан розповіла в 2007 році про своє дитинство: «Я відчуваю себе кожним з батьків, в тому сенсі, що я допомагала виховувати сім'ю» ... «Я стояла між батьком і матір'ю. Я встала між ними, щоб спробувати зберегти мир, і мені було це приємно робити» [59] . Незважаючи на конфлікти, Лохан називала себе «сімейної дівчиною» і дуже ніжно відгукувалася про свою сім'ю, в тому числі і про батька [60] [61] . Однак, в 2007 році і знову в 2008 вона заявила, що вона припинила спілкування з ним, оскільки через його непередбачувану поведінку було важко налагодити відносини [62] [63] [64] . У листопаді 2009 року батько Ліндсі опублікував в ЗМІ запис особистих телефонних розмов з нею [65] . Лохан прокоментувала на Twitter : «У мене не було справжніх відносин з Майклом настільки довгі роки» [66] .

Наступним фільмом Лохан, які вийшли у світовий прокат, була романтична комедія «Поцілунок на удачу». Фільм вийшов на великі екрани в травні 2006 року. Згідно з журналом «Variety», Лохан заробила на ньому більше $ 7 мільйонів [67] . На тижні відкриття бокс офіс виручив $ 5.7 мільйонів. Згідно Брендону Грею, фільм «перервав низку вдалих робіт Ліндсі Лохан» [68] . Фільм отримав непоказні відгуки, за що Лохан отримала першу нагороду «Золота Малина» в номінації «Найгірша актриса» [69] [70] .

2006-2007 роки: Незалежні фільми і перерви в кар'єрі[ред. | ред. код]

Після «Поцілунку на удачу», Лохан стала приділяти більше уваги маленьким ролям в більш серйозних незалежних фільмах [71] . Лохан знялася разом з такими зірками, як Меріл Стріп і Лілі Томлін в музичній комедії Роберта Олтмена «Компаньйони». У фільму був обмежений реліз в червні 2006. Пітер Тревіс написав для «Rolling Stone», що Лохан була на висоті, виконавши вибухову версію пісні «Frankie and Johnny» . Меріл Стріп похвалила гру Лохан: «Вона стоїть біля штурвалу мистецтва» і «абсолютно очевидно живе перед камерою» . Драма Еміліо Естевеса «Боббі» вийшла на екрани в листопаді 2006 року. Лохан отримала хороші відгуки за свою гру в дуеті з Шерон Стоун [72] [73] . За роль «Боббі» Лохан була номінована на «Премію Гільдії акторів» і виграла премію в категорії «Музична роль» на «Голлівудському Кінофестивалі», де вона також виграла «Breakout Award» за роботу в 2006 році [74] [75] . У наступному фільмі « Глава 27 » Лохан зіграла роль фанатки Джона Леннона, яка подружилася з Марком Девідом Чепменом ( Джаред Лето ) в той же день, коли той вбив Леннона. Зйомки фільму закінчилися на початку 2006 року, але він був випущений тільки березня 2008 через труднощів з пошуком дистриб'ютора [76] [77] [78] . У травні 2007 на екрани вийшла драма «Крута Джорджія», в якій Лохан знялася в головній ролі з Фелісіті Хаффман і Джейн Фондой . Оуен Глайберман з «Entertainment Weekly» написав, що «Лохан потрапила в саму точку уїдливою прінцесси- нарцісскі» [79] . Під час зйомок фільму в 2006 році Лохан була госпіталізована, її агент повідомив, що «вона перегрілася і була зневоднена» [80] . У той же час Лохан розлучилася з власником ресторану Гаррі Мортоном [81] . Згідно з журналом «Allure» це привело до проблем на зйомках [59] . У відкритому листі начальник студії Джеймс Д. Робінсон назвав Лохан «безвідповідальною і непрофесійною». Він згадав «численні запізнення і відсутність під час зйомок» і те, що «ми прекрасно знаємо про твої безсонні нічні тусовки - справжні причини твого так званого" знемоги "» [82] . Друга головна героїня фільму Джейн Фонда пізніше прокоментувала, що «коли вона з'являлася на зйомках, вона завжди була чудова» [83] .

Ліндсі Лохан в 2011 році

2006 року Лохан відвідувала зустрічі анонімних алкоголіків [84] . На початку 2007 року виробництво фільму «Я знаю, хто вбив мене» було відстрочено, коли Лохан перенесла апендектомія [85] [86] [87] . Пізніше, через місяць, Лохан сама скористалася послугами реабілітаційної клініки для наркозалежних «Wonderland Center». Лохан вийшла 16 лютого 2007 року, після 30-денного перебування [88] . Вдень вона була на зйомках, а ввечері поверталася в клініку [89] [90] . Незабаром після цього, у Лохан забрали роль у фільмі-адаптації Оскара Уайльда «Жінка, не варта уваги». Її агент заявив, що Лохан потрібно «зосередитися на поліпшенні свого здоров'я» [91] [92] Лохан була замінений у фільмі «Заборонене кохання» в квітні 2007 року, незадовго до того, як почалися зйомки. Режисер послався на «проблеми зі страховкою», а Лохан пізніше пояснила, що «їй тоді було дуже погано» [93] [94] [95] .

Потім Лохан запросили у фільм, екранізацію роману «Бідні створення». У травні 2006 року за 4 дні до початку виробництва, вона була заарештована за водіння автомобіля в нетверезому стані і, згодом, знову потрапила в реабілітацію. Продюсери фільму з самого початку висловили підтримку, і зйомки були припинені [96] [97] [98] .

26 травня 2007 року Лохан втратила керування машини і наїхала на узбіччя. Поліція Беверлі Хіллз також виявила в її машині, що по їх попередньою думку було кокаїном . Після заліковування незначних ударів, Лохан була арештована за водіння в нетверезому вигляді [99] . Лохан згодом скористалася послугами реабілітаційного центру «Promises Treatment Centers», де вона перебувала терміном на 45 днів [100] [101] . Після виписки на амбулаторне лікування, Лохан добровільно наділу браслет на щиколотку, щоб стежити за кількістю алкоголю в крові [102] [103] .

24 липня, за три тижні до наміченої зйомки, Лохан заарештували за друге водіння в нетверезому вигляді і знову повернули в реабілітаційний центр [104] . Зрештою, вона пішла з проекту [105] .

24 липня, менше, ніж через 2 тижні після виходу з «Promises», Лохан відмовилася здавати тест на алкоголь в Санта-Моніці і була доставлена в поліцейську дільницю, де в її крові був виявлений рівень алкоголю, що перевищує норму. Під час проведення обшуку, поліція виявила маленьку дозу кокаїну в її кишені [102] [103] [106] [107] . Лохан була звинувачена в кримінальному злочині через зберігання кокаїну і звинувачена в дрібних правопорушеннях через водіння автомобіля в нетверезому вигляді з анульованими правами [108] . У серпні 2007 року Лохан потрапила в лікувальний центр «Cirque Lodge» в Санденсі, шт. Юта втретє і виписалася 5 жовтня 2007 [109] . 2007 року Лохан зустрічалася з британським телеведучим калм Бестом, а потім з сноубордистом Райлі Джайлсом, з яким вона познайомилася під час третього перебування в реабілітаційному центрі [110] [111] .

Після другого арешту Лохан виключили із запланованого появи на шоу «The Tonight Show with Jay Leno», в якому вона повинна була прорекламувати фільм «Я знаю, хто мене вбив», малобюджетний, містичний трилер, в якому вона знялася в ролі стриптизерки з роздвоєною особистістю в головній ролі [112] . Фільм вийшов на «огидні $ 3.5 мільйона» зі слів журналу «Entertainment Weekly» . За нього вона отримала дві номінації на премію «Золота малина» в категорії «Найгірша актриса» за кожну з двох виконаних у фільмі ролей [113] .

Голлівудське керівництво і індустріальні інсайдери сказали, що, можливо, найскладнішим для Лохан буде знайти роботу, поки вона не доведе, що вона твереза і заслуговує довіри, посилаючись на можливі проблеми зі страховкою [114] [115] [116] . Джеймс Дж. Робінсон, продюсер, який перш критикував робочу етику Лохан у фільмі «Крута Джорджія», сказав, що він ще раз з нею б попрацював, якщо вона отримає відповідне медичне лікування і буде вести себе як «одна з найталановитіших дівчат в акторському бізнесі на сьогоднішній день» [117] .

23 серпня 2007 Лохан визнала себе винною у вживанні кокаїну і водіння в нетверезому вигляді і була засуджений до одного дня тюремного ув'язнення і 10 днів громадських робіт. Їй також було наказано заплатити штрафи і закінчити навчальну програму алкоголіків. Їй дали три роки випробувального терміну. Лохан зробила офіційну заяву, де йшлося: «Я прекрасно бачу, що моє життя стало зовсім неконтрольованою, тому що я звикла до алкоголю і наркотиків» [118] . 15 листопада 2007 року Лохан відбула термін у в'язниці Лінвуд 84 хвилини. Представник шерифа повідомив, що в'язниця переповнена і злочин має ненасильницький характер, тому варто скасувати вирок [119] [120] . До випробувального терміну був доданий ще один рік в жовтні 2009 року, після того як Лохан не була присутня на запропонованих судом зустрічах анонімних алкоголіків і наркоманів [121] .

Після переходу в звукозаписну компанію Universal Motown Лохан почала працювати над третім альбомом з можливим назвою «Spirit in the Dark» ( рос. Призрак в темноте в кінці 2007 року і випустила сингл «Bossy» в травні 2008 року [122] [123] [124] [125] . У листопаді 2008 року Лохан заявила, що робота над альбомом припинена, і вона хотіла б уникнути стресу від роботи в кіно і музиці в один і той же час [126] .

2008-2009 рік: Поява на ТБ і дізайнерстве[ред. | ред. код]

У травні 2008 року Лохан вперше з'явилася на екрані після фільму «Я знаю, хто вбив мене» в серіалі «Погануля» на каналі «ABC» [127] . 2008 року вона була запрошена зіркою в 4 епізодах з другого по четвертий сезон з невеликими перервами в ролі Кіммі Кеген, однокласниці головної героїні Бетті Суарез [128] [129] . У травні 2008 Лохан знялася в епізодичний ролі в кліпі групи «N * E * R * D» на пісню «Everyone Nose», присвяченій темі наркотиків [130] .

Лохан взяла участь в декількох фотосесіях для різних чоловічих журналів. Вона потрапила на 10-й рядок у списку «100 найсексуальніших жінок» на думку читачів FHM в 2005 році [131] . А журнал Maxim помістив її на третій рядок у списку «Hot 100» 2006 року [132] і на першу - в 2007 [133] . За опитуваннями The Daily Mirror в лютому 2010 Лохан визнали десятої серед «найсексуальніших рудоволосих дівчат за всі часи» [134] . Лохан була особою Джилл Стюарт, Miu Miu і Dooney & Bourke . А також брала участь у модній кампанії 2008 року Visa Swap British [135] [136], і була обличчям італійського будинку моди Fornarina для їх кампанії Весна / Лето 2009 .

Лохан є прихильницею Мерилін Монро з тих пір, як вона подивилася фільм «Ніагара» під час зйомок «Пастки для батьків» [137] . 2008 року під час видання Spring Fashion журналу New York Лохан повторила останню фотосесію Монро, більш відому як The Last Sitting ( рос. Последнее позирование Останнє позування), включаючи фото з оголеною натурою; вона сказала, що фотозйомки були для неї честю . Критику з New York Times Джин Беллафанте здалося це обурливим, тому що «фотографії спонукає глядачів захопитися" фальшивої "некрофілією. ... У свої 21 [Лохан] виглядає старше, ніж Монро, якій було в той момент 36 ... [і] фотографії не несуть і грама витонченості Монро » [138] .

2008 року Лохан запустила лінію футболок під назвою «6126», які були створені на честь дня народження Монро (червень 1, 1926). У квітні 2009 року Лохан випустила серію спреев- автозагаром під назвою Sevin Nyne у співпраці з Sephora [139] [140] [141] . У вересні 2009 року Лохан стала консультантом по художнім питань у французькому модному будинку Emanuel Ungaro [142] ; в жовтні була представлена колекція дизайнера Estrella Archs з Лохан в якості експерта. Вона отримала «кошмарні» оцінки, згідно Entertainment Weekly і New York [143] [144] . Лохан пішла з компанії в березні 2010 [145] .

Під час президентської передвиборної кампанії 2008 року Лохан запропонувала свої послуги Бараку Обамі в підтримці на виборах, включаючи запрошення, націлені на молодих виборців; але її пропозиція була відхилена. Невідоме джерело з оточення Барака Обами сказав газеті Chicago Sun-Times, «що Лохан мало компетентна зірка, щоб підійти нам» [146] . Тим не менш, вона виклала блоги на MySpace з думкою про вибори, переконуючи виборців підтримати Обаму, критикуючи піар кандидата на пост віце-президента Сари Пейлін і називаючи Пейлін гомофобом, прихильницею обмеження абортів і учасницею антідвіженія по захисту навколишнього середовища [147] [148] [149] [150] . На початку 2006 року Лохан під час війни в Іраку, виявила інтерес поїхати до Іраку під патронатом USO Хілларі Клінтон [151] . У 2004 Лохан заявила, що їй не подобається говорити про політику, щоб не образити кого-небудь зі своїх фанатів [152] .

Лохан зустрічалася з DJ Самантою Ронсон в 2008 і 2009 роках [153] [154] . Лохан влаштовувала з Ронсон тусовки в клубі і допомагала їй, коли вона стояла біля пульта [155] [156] . Коли мова зайшла про її сексуальну орієнтацію, Лохан заявила, що вона не лесбіянка . Коли її запитали бісексуальність вона, вона відповіла: «Можливо. Так», - додавши -«Я не хочу себе ні до кого відносити» . У квітні 2009 року після розставання з Ронсон Лохан з'явилася в комедійному скетчі на веб-сайті Funny or Die . Самоунічжітельний ролик - це розіграш для самореклами на веб-сайті знайомств eHarmony [157] . Його переглянули 2,7 мільйона разів за перший тиждень; він отримав схвальні коментарі від преси [158] [159] .

У комедії 2009 року «Тимчасово вагітна» Лохан зіграла дівчину, яка прикидається, що вагітна. Під час зйомок менеджер Лохан працював з папараці, щоб спровокувати ЗМІ на позитивні відгуки на противагу її вечірок [160] . Спочатку планувалося, що він вийде в прокат, але замість цього випустили телефільм на кабельному каналі ABC Family в липні 2009 р Це було «повернення для зірки», згідно з журналом «Variety» [161] [162] . Прем'єру побачили 2.1 мільйона глядачів, що є показником «вище середнього» для каналу, згідно E! Online . Лохан «грає не напружуючись, хоча в будь-якому випадку потрібно докласти хоч трішки зусиль», - пише «The Boston Globe» . Алессандра Стейнлен з «New York Times» сказала, що «це не тріумфальне повернення блудного зоряного дитини. ... [ "Тимчасово вагітна"] ніколи не звільниться від тяжкої ноші, яку Міс Лохан несе разом з роллю» [163] .

Лохан була запрошена суддею на американському телевізійному дизайнерському конкурсі «Проект Подіум» в 6 сезоні в прем'єрному епізоді [164] [165] . У грудні 2009 вона провела тиждень в Індії, працюючи на каналі BBC Three в документальному фільмі про торгівлю жінками і дітьми [166] [167] . А після цього вона знялася у фільмі Роберта Родрігеса «Мачете» в серпні-вересні 2009 року. Його реліз відбувся в 2010 році [168] [169] . Було оголошено в травні 2009 року, що Лохан повинна з'явиться в головних ролях у вихідному фільмі «Та сторона», випуск якого запланований на 2010 рік [170] .

2010 рік - даний час[ред. | ред. код]

У березні 2010 року після землетрусу на Гаїті Лохан допомагала британському «Червоному Хресту» робити рекламу для країни . У тому ж місяці Лохан почала судові розгляди з фінансовою компанією «E * Trade», з яких хотіла стягнути $ 100 мільйонів за використання її імені і образу без дозволу, в результаті справа була врегульована сторонами, умови не розкривалися. [171] [172] . 11 березня 2010 року вона з'явилася на британському комедійному ток-шоу «Alan Carr: Chatty Man», в якому обговорювалися її захопленість Мерилін Монро і робота в індустрії моди, і відмовилася відповідати на запитання ведучого Алана Карра про її сексуальні пристрасті [173] [174] .

Ліндсі під час арешту

У квітні 2010 року продюсери оголосили, що Лохан затверджена на головну роль у фільмі режисера Метью Уайлдера «Інферно» - Лінди Лавлейс, зірки «Глибокої глотки». Продюсер фільму Кріс Хенлі . Лохан довелося захищатися від критики на адресу її ролі. Вона сказала, що фільм не буде порнографією . Вона дала інтерв'ю Sydney Morning Herald, в якому сказала: «Зйомки фільму за задумом Метью Уайлдера НЕ будуть вульгарними. Він без відвертого сексу і непристойних сцен. Він більше про її психіці, про те, як їй було страшно. Ось що я найбільше хочу показати у фільмі» . Вона також сказала, що «ніколи раніше не знімалася у фільмі про реальне життя. Більшість моїх минулих робіт були дурними. Так що приємно грати там, де я можу випробувати такі різні емоції ...» [175] [176]

У травні 2010 року Лохан не з'явилася на слухання у справі про порушення правил дорожнього руху в п'яному вигляді. Суддя видав ордер на арешт Лохан, але відкликав його після внесення застави. Адвокат Лохан сказав, що її паспорт був вкрадений, коли вона перебувала на Каннському кінофестивалі у Франції. 24 травня 2010 року Лохан було наказано щотижня відвідувати освітні лекції про шкоду алкоголю, носити «антиалкогольний» браслет, утримуватися від прийому алкоголю, і зобов'язали регулярно здавати аналізи на наркотики [177] . Суддя призначив слухання на 6 липня 2010 року, щоб визначити, відвідала Лохан необхідну кількість лекцій під час випробувального терміну.

У червні 2010 р Лохан з'явилася на каналі Bravo в серіалі «Double Exposure» . Вона також дала інтерв'ю The Sydney Morning Herald в тому ж місяці, сказавши газеті: «Я все ще молода, і я вчуся, але це не означає, що вони говорять правду про те, що я зіпсувалася і всю цю божевільну нісенітницю, і то, що я постійно відривати на вечірках, і про все інше» [175] [178] [179] .

6 липня на засіданні суд вирішив, що Лохан порушила умови випробувального терміну і виніс рішення, що вона повинна провести в ув'язненні 90 днів, починаючи з 20 липня. До того ж, за приписом суду після тюрми вона відправиться на 3 місяці в клініку реабілітації людей, які зловживають наркотиками і алкоголем [180] [181] . 20 липня Лохан з'явилася в суді і була ув'язнених під варту, щоб відбути термін [182] [183] . 2 серпня вона вийшла на свободу після 14 днів перебування у в'язниці [184] . Такий короткий термін пояснювався тим, що вчинене Лохан злочин не було насильницьким, а в'язниці були і без того переповнені [185] . Після звільнення вона прямо поїхала в реабілітаційну клініку на 90 днів лікуватися від алкогольної залежності [186] .

Мати Лохан сказала, що Ліндсі переїде в Нью-Йорк після виписки з реабілітаційної клініки [187] . Через кілька тижнів після того, як Лохан покинула реабілітаційний центр, вона провалила тест на наркотики . За результатами тесту, вона вживала кокаїн [188], хоча тестів було кілька [189] . В той же день вона оголосила про це в Твіттері: «Наркоманія - це хвороба, яка, на жаль, не проходить за одну ніч. <...> Звичайно, це крок назад для мене, але я беру на себе відповідальність і готова понести покарання» [190] . За рішенням суду будь-яке порушення режиму Лохан тягне за собою тюремне ув'язнення в 30 днів. 20 вересня пробация Лохан була скасована внаслідок виданого на її ім'я ордери на арешт [191] . 2 листопада 2011 за порушення умов відбування умовного терміну Ліндсі Лохан була засуджена окружним судом Лос-Анджелеса до 30 днів в'язниці [192] .

20 квітня 2014 року Лохан зізналася, що у неї був викидень під час зйомок документального серіалу «Линдси [en]» [193] .

Захоплення Ліндсі останніх років - клубний бізнес в Греції. За відкрилися в 2016 році в Афінах «Lohan Nightclub» [194] пішли, через два роки, два пляжних клубу - на Родосі і Міконосе [195] . У січні 2019 року на території останнього починаються зйомки реаліті-шоу MTV «Lindsay Lohan's Beach Club» [196] .

Особисте життя[ред. | ред. код]

З жовтня 2015 року складалася у відносинах з сином російського бізнесмена Єгором Тарабасовим [197] . 2016 року вони розлучилися з гучним скандалом і звинуваченнями Ліндсі в сторону колишнього коханого.

2016 року Лохан сказала, що вивчає іслам [198] .

фільмографія[ред. | ред. код]

Рік Українська назва Оригінальна назва Роль
19961997 с Другой мир Another World Александра «Алли» Фаулер
1998 ф Ловушка для родителей The Parent Trap Холли Паркер / Энни Джеймс
2000 тф Идеальная игрушка Life-Size Кэйси Стюарт
2000 с Бетт Bette Роуз Мидлер
2002 тф Дети-шпионы Get a Clue Лекси Голд
2003 ф Чумовая пятница Freaky Friday Анна Коулман
2004 ф Звезда сцены Confessions of a Teenage Drama Queen Лола Степ
2004 ф Погані дівчиська Mean Girls Кэйди Херон
2004 мс Царь горы King of the Hill Дженни Медина
2004 с Шоу 70-х That '70s Show Даниэль
2005 ф Сумасшедшие гонки Herbie: Fully Loaded Мегги Пейтон
2006 ф Поцелуй на удачу Just My Luck Эшли Олбрайт
2006 ф Отпуск по обмену The Holiday камео
2006 ф Компаньоны A Prairie Home Companion Лола Джонсон
2006 ф Бобби Bobby Диана Хьюбер
2007 ф Розділ 27 Chapter 27 Джуд Хэнсон
2007 ф Крута Джорджія Georgia Rule Рейчел Вилкокс
2007 ф Я знаю, кто убил меня I Know Who Killed Me Обри Флеминг / Дакота Мосс
2008 с Дурнушка Ugly Betty Кимми Кигэн
2009 ф Временно беременна Labor Pains Тэа Клэйхилл
2010 ф Мачете Machete Эйприл
2012 с Хор Glee камео
2012 тф Лиз и Дик Liz & Dick Элизабет Тейлор
2013 ф Непристойная комедия[en] InAPPropriate Comedy Мэрилин
2013 ф Дуже страшне кіно 5 Scary MoVie камео
2013 с Управление гневом Anger Management камео
2013 ф Каньоны The Canyons Тара
2013 с Поздней ночью с Джимми Фэллоном[en] Late Night with Jimmy Fallon Стефани
2013 с На дне Eastbound & Down взрослая Шейна Пауэрс
2014 с Дві дівчини без копійчини 2 Broke Girls Клэр Гиннесс
2015 с Королевы крика Scream Queens эпизод
2018н. в. с По болезни[en] Sick Note Кэтрин Уэст
2019 ф Среди теней[en] Among the Shadows Патриция

Дискографія[ред. | ред. код]

Нагороди та номінації[ред. | ред. код]

Повний список нагород і номінацій на сайті IMDb.com [199] .

Примітки[ред. | ред. код]

  1. How to pronounce Lindsay Lohan — inogolo, Say How? A Pronunciation Guide to Names of Public Figures — NLS/BPH.
  2. Саенко, Лариса. (15 травня 2007). «Maxim» назвал Линдсей Лохан самой желанной женщиной в мире. «РИА Новости». Архів оригіналу за 13 липня 2012. Процитовано 9 липня 2016.
  3. Линдси Лохан, биография. Архів оригіналу за 10 липня 2010. Процитовано 20 лютого 2010.
  4. Tung, Jennifer (7 сентября 2003). PULSE: WHAT I'M WEARING NOW; The Teenage Film Star. The New York Times. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 27 липня 2008. В реальной жизни, Мисс Лохан и её мать, Дина Лохан, очень похожи, особенно в том, что касается одежды. ... Мисс Лохан, 17 лет, живёт в Меррике, Лонг-Айленд, когда не снимается в фильмах.
  5. а б в Dominic Wills. Lindsay Lohan Biography. TalkTalk. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 1 лютого 2010.
  6. O'Driscoll, Sean (20 июля 2004). THE CRAIC; Sooooo Embarrassing!. Irish Voice. Архів оригіналу за 27 серпня 2011. Процитовано 10 грудня 2007.
  7. а б в г д е ж и Lindsay Lohan biography. The Biography Channel. A&E. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 19 March 2010.
  8. Lynda Obst (июнь 2004). Lindsay Lohan: One of the movies' biggest rising stars goes on the record. Интервью. Архів оригіналу за 29 квітня 2008. Процитовано 25 серпня 2009. Вы когда-нибудь ходили в среднюю школу? … Да. Вплоть до 11 класса, пока не начала обучение дома.
  9. Lohan parents’ divorce heats up on Long Island. Associated Press. 6 августа 2007. Процитовано 12 листопада 2008.
  10. Peretz, 2006. «Дина и Майкл развелись, когда ей было всего лишь три года. … Но как многие любящие молодые люди, Дина приняла своего мужа обратно на некоторое время.»
  11. а б Katie Thomas (10 августа 2007). Lohan case illustrates flawed state system. Newsday.
  12. а б Lohan's parents end divorce row. BBC News. BBC. 18 августа 2007. Процитовано 19 серпня 2007.
  13. Lindsay Lohan's Dad Gets Prison Sentence. Fox News Network. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 3 липня 2006.
  14. а б в Lindsay Lohan Biography: People.com. People. Архів оригіналу за 31 січня 2010. Процитовано 31 січня 2010.
  15. а б Lindsay Lohan: Biography: Rolling Stone. Rolling Stone. Архів оригіналу за 31 січня 2010. Процитовано 31 січня 2010.
  16. The Parent Trap (1998). Box Office Mojo. IMDb.com. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 3 жовтня 2009.
  17. Kenneth Turan: The Parent Trap. Los Angeles Times. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 29 липня 1998.
  18. 20th Annual Awards. The Young Artist Foundation. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 18 жовтня 2009.
  19. Sarah Barnard. Lindsay Lohan Biography. The Biography Channel. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 20 серпня 2009.
  20. Isabel Dupré (13 августа 2006). La Vida Lohan. Elle. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 12 лютого 2010.
  21. Peretz, 2006
  22. Ebert, Roger (6 августа 2003). Freaky Friday. Sun-Times Media Group. Процитовано 3 жовтня 2009.
  23. 2004 Movie Awards Winners. MTV. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 14 листопада 2009.
  24. Freaky Friday (2003). Box Office Mojo. IMDb.com. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 26 серпня 2009.
  25. Lindsay Lohan - Rotten Tomatoes Celebrity Profile. Rotten Tomatoes. Процитовано 15 жовтня 2009.
  26. Lindsay Lohan. W Magazine. апрель 2005. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 5 серпня 2008. Именно держа в уме Энн-Маргрет, она решила превратить мародёрство в музыку. «Многие из тех, на кого равнялась, Энн-Маргарет и Мэрилин Монро, преуспевали в трёх амплуа». «Ты должна петь, танцевать и играть, и ты сделала это в своих фильмах.»
  27. Business Wire: Emilio Estefan, Jr., Signs Lindsay Lohan. findarticles.com. Процитовано 5 грудня 2004.
  28. Lindsay Lohan Biography & Awards. Billboard. Процитовано 4 жовтня 2009.
  29. Gray, Brandon (3 мая 2004). 'Mean Girls' Surprisingly Nice $24.4M Weekend. Box Office Mojo. IMDb.com. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 3 жовтня 2009.
  30. Confessions of a Teenage Drama Queen (2004). Rotten Tomatoes. Процитовано 21 жовтня 2009.
  31. Elder, Robert K. Little to Forgive in Confessions. Metromix. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 3 жовтня 2009.
  32. Internet Reviews: Mean Girls. rottentomatoes.com. Процитовано 29 січня 2006.
  33. NBC Sets and Spikes the Competition. Washington Post. 18 серпня 2004. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 17 жовтня 2009.
  34. 2005 Movie Awards Winners. MTV. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 14 листопада 2009.
  35. Kill Bill -- Vol. I tops MTV Movie Awards. Entertainment Weekly. 7 июня 2004. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 18 жовтня 2009.
  36. World Music Awards come to London. 15 ноября 2006. Процитовано 3 жовтня 2009.
  37. Speak :Lindsay Lohan. allmusic.com. Rovi Corporation. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 15 March 2010.
  38. McGee, Linda (2004). Lindsay Lohan - Speak. Raidió Teilifís Éireann. Процитовано 19 March 2010.
  39. For The Record: Quick News On Lindsay Lohan. MTV. Viacom. 14 сентября 2004. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 19 March 2010.
  40. Rumors. Американська асоціація компаній звукозапису. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 19 March 2010.
  41. Peretz, 2006.
  42. Lindsay Lohan, Wilmer Valderrama Split. people. Time Inc. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 31 липня 2012.
  43. Binelli, Mark (19 августа 2004). Confessions of a Teenage Drama Queen. Rolling Stone. Процитовано 20 августа 2008. Лохан стала постоянным объектом пристального внимания папарацци, а также извращённого онлайн-сообщества.
  44. Peretz, 2006. «После „Mean Girls“ Лохан переехала в „Four Seasons“ в Лос-Анджелесе — одна.»
  45. Apodaca, 2008. «После нескольких лет, проведённых в отелях как рок-звезда — год в „Hollywood Roosevelt“, следующие два года и в двух номерах люкс в „Chateau Marmont“ — Линдси захотела поехать домой. Что означало, что она хотела настоящий дом. Прошлой осенью она купила поместье в Беверли Хиллз, которое она брала в аренду с Семель. Она 5 лет жила в Лос-Анджелесе, куда на переехала, когда ей было 16 лет, чтобы окончательно там поселиться.»
  46. Kaylin, 2008. Поскольку Лохан жила в отелях — «Я не хотела оставаться одна, так что когда я в чём-то нуждалась, мне достаточно было просто спуститься вниз и там были люди», — только сейчас она осознаёт, что это ненормально. «Это не был стиль жизни», — сказала она. «Не навсегда.»
  47. Lindsay Lohan Sued Over Car Accident. foxnews.com. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 4 березня 2007.
  48. Corey Moss (5 октября 2005). Lindsay Lohan Taken To Hospital After Car Accident. MTV.com. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 7 грудня 2007.
  49. Photog Gets Break after Lohan Crash. newsday.com. Архів оригіналу за 14 січня 2006. Процитовано 2 жовтня 2009.
  50. Herbie: Fully Loaded (2005). Box Office Mojo. IMDb.com. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 25 січня 2006.
  51. Herbie: Fully Loaded (2005). Rotten Tomatoes. Процитовано 17 жовтня 2009.
  52. Stephen Holden (22 июня 2005). Lord Love a VW Bug That Knows Its Mind. The New York Times. Процитовано 17 жовтня 2009.
  53. James Berardinelli. Herbie: Fully Loaded. ReelViews. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 17 жовтня 2009.
  54. Larry Carroll. Lohan Still A Redhead On Toy-Store Shelves, In Cartoons. vh1.com. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 3 грудня 2006.
  55. Slant magazine: Music Review: A Little More Personal (Raw). slantmagazine.com. Архів оригіналу за 23 жовтня 2013. Процитовано 29 січня 2006.
  56. Lindsay Lohan. Itunes store. Apple Inc. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 14 March 2010.
  57. Billboard: Lohan Puts "Heart" into Second Album. billboard.com. Архів оригіналу за 16 березня 2006. Процитовано 30 вересня 2005.
  58. Artist Chart History - Lindsay Lohan. Billboard. Архів оригіналу за 11 березня 2009. Процитовано 4 жовтня 2009.
  59. а б Bachrach, 2007.
  60. Apodaca, 2008. «Я — семейная девушка. Я люблю свою семью. Я люблю их до смерти. Они обалденные, и это что-то, что вы не можете считать само собой разумеющимся».
  61. Binelli, Mark (19 августа 2004). Confessions of a Teenage Drama Queen. Rolling Stone. ... самый лучший папа. Он самый любимый, такого человека ещё поискать надо
  62. Bachrach, 2007. «… Слухи делают его известным. „Я не разговариваю с ним“, — она сказала мне».
  63. Kaylin, 2008. "Пока она не общается со своим отцом — «до тех пор пока он не решит повзрослеть». Суматоха вокруг семьи не утихает уже некоторое время. «Это было не пойми что», — рассказывает Лохан об юности — "очень непредсказуемо. Было непонятно куда он пойдёт, и как себя будет вести; мы не знали, что ожидать от него, это доставляло хлопот.
  64. Heyman, Marshall (декабрь 2008). Lindsay Lohan: Myth vs. Reality. Harper's Bazaar. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 15 декабря 2008. Эти двое не разговаривали на тот момент, хотя Лохан настаивает: «Он не плохой человек. Он просто делает неправильный выбор».
  65. Tim Nudd (6 ноября 2009). Lindsay Lohan's Dad Says God Is Punishing Her. People. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 15 грудня 2009.
  66. Mike Fleeman (5 ноября 2009). Lindsay Lohan Stands Up to Her Father. People. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 15 грудня 2009.
  67. Cathy Dunkley (22 декабря 2004). Thesp Lohan bids adieu to Endeavor. Variety. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 21 жовтня 2009.
  68. Gray, Brandon (15 мая 2006). 'Poseidon' Capsizes, Cruise Clings to Top Spot. Box Office Mojo. IMDb.com. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 21 жовтня 2009.
  69. Just My Luck (2006) - Rotten Tomatoes.
  70. Razzies© 2006 Nominees for Worst Actress. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 18 жовтня 2009.
  71. Goldman, Andrew (Сентябрь 2006). La Vida Lohan. Elle. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 20 серпня 2008. Её последние выборы были в пользу маленьких ролей в независимых фильмах, больше ориентированных на взрослых
  72. Hornaday, Ann (23 ноября 2006). 'Bobby' Turns Back the Clock To a Fateful Day. Washington Post. Архів оригіналу за 2 червня 2012. Процитовано 4 листопада 2008. ... это поколение наиболее эффективно олицетворяет персонаж по имени Диана (Линдси Лохан), которая планирует выйти замуж за парня, которого она знает лишь смутно, чтобы уберечь его от поездки во Вьетнам. Когда она объясняет маникюрше, которую играет Шэрон Стоун, что она делает, невысказанная мудрость между двумя женщинами, ощутима и довольно волнующая
  73. Macdonald, Moira (21 декабря 2006). Poignant story gets a lift from heavyweight cast. Seattle Times. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 4 листопада 2008. Весь фильм проходит на одном дыхании. Линдси Лохан трепетна и приятна в роли Дианы. … Сцены Шэрон Стоун с Лохан … удивительно нежные
  74. Judy Faber (17 января 2007). Lindsay Lohan Enters Rehab. CBS. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 14 листопада 2009. Она получила „Премию Гильдии Актёров“ за ансамбльский состав „Bobby“
  75. Hollywood Film Festival® News. Hollywood Network, Inc. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 14 листопада 2009.
  76. John Hiscock (6 мая 2006). Lindsay finally getting to grow up onscreen. Toronto Star. Только что закончились съёмки фильма „Глава 27“
  77. Halbfinger, 2007. «Another finished film starring Ms. Lohan and Jared Leto, 'Chapter 27,' … won critical support at the Sundance Film Festival but has not found a distributor.»
  78. Chapter 27 (2008). Box Office Mojo. IMDb.com. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 3 жовтня 2009. Widest Release: 11 theaters, Release Date: March 28, 2008
  79. Owen Gleiberman (9 мая 2007). Georgia Rule (2007). Entertainment Weekly. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 18 жовтня 2009.
  80. Lindsay Lohan Sent to the Hospital. People. 26 июля 2006. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 15 грудня 2009.
  81. Lindsay Lohan & Harry Morton: It's Over?. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 17 квітня 2010.
  82. Studio exec: Lohan 'acted like a spoiled child'. Associated Press via msnbc.com. 29 июля 2006. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 2 жовтня 2009.
  83. Holly Millea (2 августа 2007). Girl On Fire. Elle. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 15 грудня 2009.
  84. Lohan faces alcohol demons. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 6 квітня 2010.
  85. Appendix Surgery for Lindsay Lohan. People. 5 января 2007. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 17 квітня 2010. Линдси перенесла операцию по удалению аппендицита в четверг. „У неё аппендицит, и она собирается удалить аппендикс“, - заявила её представитель Лесли Слоун журналу «PEOPLE» в четверг после обеда
  86. Lindsay Lohan Checks Into Rehab. People. 18 января 2007. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 17 квітня 2010. Представитель Лохан по фильму сообщила журналу «PEOPLE», что производство задержалось из-за того, что Лохан перенесла аппендэктомию. Неясно когда съёмки фильма возобновятся
  87. Finn, 2007. «Производство было приостановлено в начале января, когда Лохан взяла тайм-аут из-за аппендэктомии. Она выписалась на прошлой неделе, чтобы продолжить работать»
  88. Star checks out of treatment centre. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 6 квітня 2010.
  89. Lindsay Lohan Checks Into Rehab. People. 18 января 2007. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 17 квітня 2010. В официальном заявлении в среду Лидсей Лохан сообщила, что попала в реабилитационную клинику. „Я приняла инициативное решение, с целью позаботиться о моём личном здоровье“, - сказала она. „Я ценю ваши добрые пожелания и прошу, чтобы вы, пожалуйста, уважали мою частную жизнь“
  90. Finn, 2007. «Лохан вернулась к съёмкам выходящего триллера „I Know Who Killed Me“ 26 января, спустя 9 дней с начала лечения».
  91. Dagostino, Mark (1 февраля 2007). Lindsay Lohan Backs Out of Upcoming Movie. People. Процитовано 12 січня 2009. Линдси Лохан, которая попала в реабилитационную клинику в прошлом месяце, вернулась к съёмкам фильма „Женщина, не стоящая внимания“. Вместо того, чтобы скакать из фильма в фильм, Лохан планирует взять отпуск на несколько недель
  92. Finn, 2007. «Она собирается на некоторое время расслабиться, по мере того, как будет пребывать в реабилитации. Линдси Лохан решила отойти от съёмок выходящего фильма по мотивам Оскара Уайльда „Женщина, не стоящая внимания“. „Она правильно делает“, — сказала пресс-секретарь Лесли Слоуэн Зельник журналу „Ё!“. Главный интернет-редактор Марк Малкин добавил, что в данный момент необходимо сосредоточить внимание на её лечении».
  93. In brief: Miller replaces Lohan as Dylan Thomas' wife. guardian.co.uk. Guardian Media Group. 24 квітня 2007. Процитовано 12 січня 2009.
  94. Love, cinema, Dylan and stardom. BBC News. 1 июня 2008. Процитовано 12 січня 2009. Мэйбери сказал, что изначально хотел, чтобы актриса Линдси Лохан из «Ловушки для родителей» сыграла жену Томаса, но он не мог перевезти её из Калифорнии в Уэльс из-за „проблем со страховкой“
  95. Lindsay Lohan. Interview. Февраль 2009. Процитовано 12 січня 2009. Я разговаривала с Джоном Мэйбери [режиссёр фильма «Запретная любовь»], когда я была в Лондоне… 3 года назад я собиралась сняться в его фильме, но мне тогда было реально плохо
  96. McNary, Dave (29 мая 2007). Lindsay Lohan enters rehab. Variety. Архів оригіналу за 23 травня 2009. Процитовано 12 січня 2009. Актриса была арестована за подозрение в вождении автомобиля в нетрезвом состоянии в субботу после того, как её авто с откидным верхом врезалось в обочину, и следователи нашли субстанцию, похожую на кокаин на месте преступления. Она сама воспользовалась услугами интенсивной медицинской реабилитации, согласно заявлению, опубликованному её пресс-секретарём, Лесли Слоуэн Зельник. ...Зельник сказала „Daily Variety“ во вторник, что она не знает, сможет ли Лохан сниматься в фильме „Бедные создания“, чёрной комедии, съёмки которой запланированы на среду. Представительница сказала продюсерам, что проект продолжается и может поменять расписание
  97. Halbfinger, 2007. «Производство фильма „Бедные создания“ было запланировано на 30 мая, но было сорвано за 4 дня до аварии, в которой Мисс Лохан попала в аварию на Мерседесе и была обвинёна в вождении в нетрезвом виде».
  98. Hollywood Execs Don't Like Lindsay Fully Loaded. Us Magazine. 31 мая 2007. Архів оригіналу за 2 червня 2007. Процитовано 12 січня 2009. Продюсеры Роб Хикман и Ширли МакЛейн, которые недавно подписали контракт с Лохан на главную роль в их фильме „Бедные создания“, обнародовали следующее заявление об участии Лохан: „Мы мысленно помогаем Лохан в её реабилитации. Линдси нас попросила, чтобы мы уступили её желаниям продолжить работать над фильмом „Бедные создания“. Мы пытаемся перестроить расписание съёмок, чтобы облегчить её работу на съёмках. Мы желаем ей любви и гибкости ума, тела и духа“.
  99. Police: Actress Lindsay Lohan arrested for driving under the influence of alcohol. CNN.com. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 18 квітня 2010.
  100. Lindsay Lohan Returns To Rehab. Associated Press via CBS. 29 мая 2007. Архів оригіналу за 3 липня 2007. Процитовано 29 травня 2007.
  101. Natalie Finn (15 июля 2007). Lindsay Leaves Rehab Behind. E!. Архів оригіналу за 29 вересня 2007. Процитовано 2 жовтня 2009.
  102. а б Lindsay Lohan Arrested For DUI, Narcotics Possession. KNBC. 24 июля 2007. Архів оригіналу за 27 вересня 2007. Процитовано 1 жовтня 2009.
  103. а б Just out of rehab, Lohan arrested again on DUI, drug charges. Seattle Times. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 18 квітня 2010.
  104. Halbfinger, 2007. «the larger casualty of Ms. Lohan’s latest encounter with the law … is 'Poor Things' … filming was to have started in three weeks.»
  105. Mayberry, Carly (6 февраля 2008). Murphy latest 'Hall' monitor. Hollywood Reporter. Архів оригіналу за 16 травня 2008. Процитовано 22 серпня 2009. Лохан ушла из фильма "[Бедные создания]", запланированного на май, когда она сама воспользовалась реабилитационными услугами
  106. Линдси Лохан арестована за вождение в состоянии сильного алкогольного опьянения Российская Газета
  107. Arrested Lohan Says 'I Am Innocent'. Associated Press via AOL News. 25 июля 2007. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 3 жовтня 2009.
  108. Lindsay Lohan: 'I Am Innocent'. Guardian Unlimited. Guardian Media Group. Архів оригіналу за 22 листопада 2007. Процитовано 3 жовтня 2009.
  109. Lindsay Lohan Leaves Rehab, people.com. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 18 квітня 2010.
  110. Lindsay Lohan & Calum Best's Romantic Escape. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 22 жовтня 2009.
  111. Dina Lohan: Riley 'Took Desperate Measures to Hurt Lindsay'. People. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 18 квітня 2010.
  112. Halbfinger, 2007.
  113. 28th Annual Golden Raspberry (Razzie©) Award “Winners”. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 4 липня 2011.
  114. Sharon Waxman (31 мая 2007). For Lohan, a Mix of Sympathy and Scorn. The New York Times. Процитовано 17 серпня 2009. ... не наймём её, пока она не докажет, что здорова и заслуживает доверия» ... «Ей, возможно, потребуется отправить свою зарплату в качестве залога, или молиться за страховку, даже в независимом фильме
  115. Sheila Markar (24 июля 2007). From Rising Star to 'Unemployable' Actress. American Broadcasting Company. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 17 серпня 2009. ...нетрудоспособна, пока она не докажет, что может оставаться чистой, трезвой и свободной от налогов... Страховка – необходимый и ценный шаг, чтобы сделать фильм, может бы быть всё, но невозможно, если Лохан вовлечёна в проект
  116. Lindsay Lohan claims innocence. Associated Press via Variety. 25 июля 2007. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 15 листопада 2009. Всем проектам Голливуда нужна страховка, и назойливые или обеспокоенные актёры часто требуют её». «Я не представляю себе, как она будет работать в течение следующих 18 месяцев». «Кто собирается страховать её?
  117. Sean Smith (2 августа 2007). I Know Who Killed Your Career. Entertainment Weekly. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 17 серпня 2009.
  118. Lindsay Lohan Reaches Plea Deal, Will Serve One Day In Jail; 'I Relapsed,' Actress Says. MSNBC. 23 августа 2007. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 25 серпня 2007.
  119. Линдси Лохан провела в тюрьме 84 минуты Lenta.ru
  120. Lindsay Lohan spends 84 minutes in jail. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 6 квітня 2010.
  121. Judge adds another year to Lohan’s probation. Associated Press via msnbc.com. 16 октября 2009. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 18 жовтня 2009.
  122. Lindsay Lohan Biography. allmusic. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 6 квітня 2010.
  123. Lindsay Lohan: 'It Was Time to Grow Up'. 14 декабря 2007. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 18 квітня 2010.
  124. Lindsay Lohan Nabs Hitmakers for Third Album. Rolling Stone. 26 июня 2008. Архів оригіналу за 27 червня 2008. Процитовано 8 січня 2010.
  125. Lindsay Lohan Gets 'Bossy' On New Track. Billboard.com.
  126. Lindsay Lohan Says She Avoided Finishing Her New Album. 13 ноября 2008. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 9 січня 2009.
  127. Lohan gets Ugly Betty guest role. BBC News. 6 мая 2008. Процитовано 12 січня 2009.
  128. Lindsay Lohan to appear on season finale of 'Ugly Betty' - MSN TV News. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 6 квітня 2010.
  129. IMDb - Lindsay Lohan. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 6 квітня 2010.
  130. MTV News - N.E.R.D. Video Shoot -- Featuring Lindsay Lohan -- Erupts Into Brawl. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 6 квітня 2010.
  131. Soriano, César G. (23 марта 2005). Jolie sizzles atop FHM sexiest list. USA Today. Gannett Company. Процитовано 29 вересня 2006.
  132. 2006 Hot 100. Maxim. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 18 березня 2007.
  133. 2007 Hot 100 — 1. Lindsay Lohan. Maxim. Архів оригіналу за 6 грудня 2007. Процитовано 2 жовтня 2009.
  134. Thompson, Jody (5 февраля 2010). Girls Aloud star Nicola Roberts voted sexiest redhead ever. Дейлі міррор. Trinity Mirror. Процитовано 19 April 2010.
  135. Boyko, Olga (10 января 2009). Lindsay Lohan peddles Fornarina. Daily News. Архів оригіналу за 25 червня 2012. Процитовано 4 жовтня 2009.
  136. Visa Swap. Visa Europe. 2008. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 3 жовтня 2009.
  137. Fortini, Amanda (18 февраля 2008). Lindsay Lohan as Marilyn Monroe in "The Last Sitting". NYmag.com. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 21 травня 2008. Фотографии Берта Штерна
  138. Bellafante, Ginia (21 февраля 2008). Lohan Assumes the Pose: Monroe’s Final Sitting. The New York Times. Процитовано 25 жовтня 2009.
  139. Lindsay Lohan's Leggings Now on Sale. Архів оригіналу за 20 липня 2008. Процитовано 19 квітня 2010.
  140. Lindsay "Very Happy," "in Touch" With Samantha. 1 мая 2009. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 19 квітня 2010. запуск её линии спреев для загара «Sevin Nyne» в Санта-Монике прошлой ночью.
  141. Lindsay Lohan's new fake tan: sunshine in a bottle. 5 мая 2009. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 19 квітня 2010.
  142. Lindsay Lohan joins Ungaro as artistic adviser. Associated Press. 9 сентября 2009. Процитовано 28 жовтня 2009.
  143. Missy Schwartz (5 октября 2009). Quelle horreur! Lindsay Lohan's disastrous Paris debut. Entertainment Weekly. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 28 жовтня 2009.
  144. Amy Odell (5 октября 2009). Lindsay Lohan’s Ungaro Debut Deemed Disastrous. New York Magazine. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 28 жовтня 2009.
  145. Amy Odell (9 марта 2010). Lindsay Lohan Out at Ungaro. New York Magazine. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 12 березня 2009.
  146. Zwecker, Bob (17 сентября 2008). Barack Obama campaign nixes Lindsay Lohan. Chicago Sun Times. Процитовано 3 листопада 2008.
  147. Pederson, Erik. «Lindsay Lohan Smacks Sarah Palin With Post». E! Online, 14 сентября 2008. Retrieved July 31, 2009.
  148. Lindsay Lohan's Attack on Sarah Palin. marieclaire.co.uk. 17 сентября 2008. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 31 липня 2009.
  149. Lohan gets political on blog, sounds off on Palin. Associated Press via The Insider. 2 сентября 2008. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 2 жовтня 2009.
  150. Lindsay Lohan Blasts Palin on Blog. FOXNews. 15 сентября 2008. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 26 вересня 2008.
  151. Goldman, Andrew (Сентябрь 2006). La Vida Lohan. Elle. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 20 серпня 2008. Я так долго пыталась вырваться в Ирак с Хиллари Клинтон. Хиллари пыталась утрясти там проблемы, но это оказалось слишком опасно. Я хотела сделать то, что сделала Мэрилин Монро, когда она просто пошла на сцену и сделала концерт для войск просто в одиночку.
  152. Binelli, Mark (19 августа 2004). Confessions of a Teenage Drama Queen. Rolling Stone. Архів оригіналу за 21 грудня 2008. Процитовано 26 вересня 2008. При достижении возраста для голосования: «Я не очень вовлечена в политику. И я не люблю об этом рассказывать. В смысле, если я отнесу себя к демократам, значит я не республиканка, а это половина моих фанатов.
  153. Lindsay Lohan: Myth vs. Reality. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 18 квітня 2010.
  154. Lindsay Lohan in Tears: I'm in 'Absolute Hell'. Us Magazine via Omg!. 8 апреля 2009. Архів оригіналу за 25 червня 2012. Процитовано 3 жовтня 2009.
  155. Sheila Marikar (30 июля 2008). Who Is Samantha Ronson?. ABC News. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 12 лютого 2010.
  156. Lohan, Ronson may have split after public spats. Access Hollywood. 5 июля 2009. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 12 лютого 2010. Лохан и Ронсон вместе устроили тусовку в клубе Mansion
  157. Lindsay Lohan makes mock dating service ad. Associated Press via The Insider. 14 апреля 2009. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 2 жовтня 2009.
  158. Lindsay Lohan's spoof personal ad is viewed by 2.7m. 20 апреля 2009. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 18 квітня 2010. Робин Робертс, ведущая программы на канале ABC news, сказала про двухминутное фальшивое частное объявление: «Это не просто прикол, это может вернуть её карьеру в колею».
  159. Lindsay Lohan's Fight for Marriage Equality. The Advocate. 25 апреля 2009. Архів оригіналу за 23 жовтня 2009. Процитовано 12 квітня 2010. Линдси Лохан недавно создала фальшивый профайл на сайте eHarmony, возможно, самые блестящие 90 секунд в карьере юной актрисы.
  160. Kaylin, 2008. «Но Мюроу [менеджер Лохан] стратег — например, пригласить папарацци на съёмки фильма, где работает Лохан (как противовес тусовок в клубе). Таким образом, когда Лохан приходит на съёмки, она послушно прогуливается перед камерами папарацци — лихорадочно пишет смски под завесою волос, в то время как неопрятные фотографы носятся между собой».
  161. Lindsay Lohan's New Movie Goes Straight to Cable. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 6 квітня 2010.
  162. Labor Pains. Variety. 16 июля 2009. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 31 жовтня 2009.
  163. Alessandra Stanley (16 июля 2009). What to Expect When You’re Lying. The New York Times. Процитовано 31 жовтня 2009.
  164. ACCESS EXCLUSIVE: Lindsay Lohan Guest Judges 'Project Runway' Season Six Premiere. Access Hollywood via Omg!. 19 июля 2008. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 3 жовтня 2009.
  165. 'Project Runway': Back with a vengeance!. Лос-Анджелес Таймс. 21 августа 2009. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 19 квітня 2010.
  166. Tim Walker (9 декабря 2009). BBC helps Lindsay Lohan save children in India. The Telegraph. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 15 грудня 2009.
  167. David Caplan (13 декабря 2009). Lindsay Lohan Returns From India. People. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 15 грудня 2009.
  168. Lindsay Lohan Heads Back To Work: ‘Shoot Is Going Great!’. Access Hollywood. 13 авутса 2009. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 15 серпня 2009.
  169. Lindsay Lohan Is Not in a Psych Ward. 17 сентября 2009. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 3 жовтня 2009. Представитель Лохан сказала журналу «PEOPLE», что актриса действительно в работе, и сейчас в Техасе идут съёмки выходящего триллера «Мачете»
  170. Caplan, David (14 мая 2009). Lindsay Lohan Lands New Movie Role. People. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 4 жовтня 2009.
  171. Why Lindsay Lohan is not the E*Trade baby. The Globe and Mail. CTVglobemedia. Процитовано 13 March 2010.
  172. Линдси Лохан подала в суд за рекламную шутку. Степан Трифонов. Процитовано 10 марта 2010.
  173. Lindsay Lohan on Alan Carr: Chatty Man show (full interview). Процитовано 13 March 2010.
  174. Nissim, Mayer (9 марта 2010). Lohan stays tight-lipped on sexuality. Digital Spy. Digital Spy Ltd. Процитовано 13 March 2010.
  175. а б Flynn, Gaynor (21 июня 2010). Lindsay Lohan defends risque role. The Sydney Morning Herald. Fairfax Media. Процитовано 22 June 2010.
  176. Moody, Mike (10 июня 2010). Director: 'Lohan will blow people's minds'. Digital Spy. Ашетт Лівр. Процитовано 22 June 2010.
  177. Lohan Ordered to Wear Alcohol Monitoring Bracelet. ABC News. Associated Press. 25 мая 2010. Процитовано 20 липня 2010.
  178. Littlejohn, Georgina (10 июня 2010). Lindsay Lohan smartens up her act – and her attire – as she attends rehabilitation class. Дейлі мейл. Associated Newspapers. Процитовано 22 June 2010.
  179. Lindsay Lohan violates US court alcohol ban. BBC News. BBC. 9 июня 2010. Процитовано 22 June 2010.
  180. Lindsay Lohan’s new role: jailbird. Boston Herald. Herald Media Inc. 7 июля 2010. Процитовано 7 липня 2010.
  181. Lindsay Lohan Sentenced To 90 Days Jail, 90 Days Rehab For Violating Probation. Associated Press. 6 июля 2010. Архів оригіналу за 24 липня 2011. Процитовано 6 липня 2010.
  182. Actress Lindsay Lohan begins prison sentence. BBC News. BBC. 20 июля 2010. Процитовано 21 липня 2010.
  183. Itzkoff, Compiled By Dave (20 июл 2010). Lindsay Lohan Starts Her Jail Sentence. Нью-Йорк таймс. The New York Times Company. Процитовано 21 липня 2010.
  184. Lindsay Lohan released from jail, now due in rehab. Associated Press via Seattle Times. 2 августа 2010. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 2 серпня 2010.
  185. Winton, Richard; Allen, Sam; Sewell, Abby (21 июля 2010). Lindsay Lohan is booked into jail. Лос-Анджелес Таймс. Tribune Company. Процитовано 22 липня 2010.
  186. Lindsay Lohan released from jail. BBC. 2 августа 2010. Процитовано 2 серпня 2010.[недоступне посилання з Февраль 2019]
  187. Lindsay Lohan’s Mother Says Actress Will Move East, Yahoo!, 13 августа 2010
  188. Линдси Лохан провалила тест на наркотики (англ.). Spletnik. 18 сентября 2010. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 18 вересня 2010.
  189. Lindsay Lohan Had Multiple Dirty Drug Tests (англ.). TMZ. 17 сентября 2010. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 18 вересня 2010.
  190. Lindsay Lohan (lindsaylohan) в Твиттере
  191. Lohan Probation Revoked, Arrest Warrant Issued (англ.). TMZ. 20 сентября 2010. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 21 вересня 2010.
  192. Richard Winton. (2 листопада 2011). Lindsay Lohan could spend less than day in jail for 1-month sentence (англ.). Los Angeles Times. Архів оригіналу за 15 лютого 2012. Процитовано 5 листопада 2011.
  193. Lindsay Lohan Reveals She Had a Miscarriage
  194. Lindsay Lohan -- I'm a Nightclub Owner! But It's All Greek to Me (англ.). TMZ. Процитовано 13 грудня 2018.
  195. "Lohan Beach House Mykonos".
  196. Bluestone, Gabrielle (26 червня 2018). You Can’t Hurt Lindsay Lohan Now. The New York Times (амер.). 0362-4331. Процитовано 13 грудня 2018.
  197. Ольга Антонова. Любовь ей к лицу: Линдси Лохан похорошела за время романа с русским бойфрендом (рос.). www.kp.ru. Архів оригіналу за 11 травня 2016. Процитовано 11 травня 2016.
  198. Lindsay Lohan Is About a Quarter of the Way Through the Koran
  199. Lindsay Lohan — Awards. Lindsay Lohan—IMDb (англ.). 19 апреля 2019.
  200. Совместно с Вуди Харрельсоном, Томми Ли Джонсом, Гаррисоном Кейллором, Кевином Клайном, Вирджинией Мэдсен, Джоном Рейли и др.
  201. а б Совместно с Гарри Белафонте, Джой Брайант, Ником Кэнноном, Эмилио Эстевесом, Лоуренсом Фишборном, Энтони Хопкинсом, Хелен Хант, Шэрон Стоун, Деми Мур, Хизер Грэм, Джошуа Джексоном и др.

джерела[ред. | ред. код]