Користувач:Romankushyk/LAND (журнал)

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


Сезонний альтернативний журнал про…. Про щось цікаве.

В ідеї журналу — естетика, мінімалізм та змістовні речі. Публікація відбувається раз в сезон, але твориться щось дійсно неймовірне та цікаве. Твориться спільно з читачами. Кожний має можливість спробувати себе в ролі редактора.

Історія.

Історія бере свій початок навесні 2016 року. Після несподіваної подорожі українськими Карпатами вирішилося створити невеликий пост про подорож. Так помалу розвиваючи фантазію щодо оформлення посту дійшло до створення невеликого журналу. Надалі поступово доповнюючи його актуальними статтями створився повноцінний перший випуск. Тоді ще не планувалося випускати журнал регулярно, це лише був експеримент, для друзів та знайомих, які позитивно оцінили матеріал. Поширюючи журнал серед інших користувачів інтернету набралася незначна публіка, яка і стимулювала створити другий випуск. В той момент журнал став регулярним виданням, і досі випускається раз на сезон.


Команда.

Наразі команда складається з редакторської групи та читачів-волонтерів.

Редакторська команда ділиться на Варшавську та Львівську. Читачі-волонтери — люди які допомогають журналу своїм матеріалом не на постійній основі. Наразі в редакторській команді працюють: Мацюк Вольдемор (творець, головний редактор, дизайнер), Захарчук Ді (випускаючий редактор, асистент, літературний редактор), Таня Радюк (журналіст), Яся Луценко (фотограф), Кушик Ромеро (менеджер з позасоціальномережевою роботою)


Про що.

Журнал не має конкретних тематик. Так наприклад в одному випуску може вміститися і матеріал про фешн і стаття про саморозвиток. Матеріал має схил на філософські роздуми та на продуктивні речі. Зазвичай випуск складається з матеріалів про мандри, саморозвиток, продуктивність, кулінарію.


Плани.Один з наших планів — стати друкованим виданням. Ми — інтернет видання та хочемо існувати не тільки на просторах інтернету, але теж в фізичній формі — журналом, який можна купити в крамниці, та затишним ранком чи вечором почитати. Це — наша ціль. Окрім того, ми хочемо публікуватись іншими мовами, наприклад, англійською.[1] Категорія:Сайти


  1. Головна. landmagazine.xyz (рос.). Процитовано 7 березня 2017.