Користувач:SimonXF1/Чернетка

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку


THREEDAYZ: ORC HUNTERS[1][ред. | ред. код]

THREEDAYZ: ORC HUNTERS - це майбутній кооперативний шутер, який занурить гравців у вирій боротьби за свободу України в повномасштабній війні, що розгорнулася на теренах нашої Батьківщини після 24 лютого 2022 року... Ми розкажемо історії людей, що день за днем боронять наші життя на воді, у небі та на суходолі, протягом гри гравці зустрінуть максимальну концентрацію відсилок до реальних подій, але з невеликими художніми відступами.[ред. | ред. код]

Команда розробників Cybernation Team[ред. | ред. код]

CYBERNATION.TEAM - молода команда ентузіастів, що самоорганізувалася під час повномасштабного вторгнення орків в Україну. Під обстрілами ракет країни-террориста ми створюємо гру, що розповість історії цієї війни.[ред. | ред. код]

Мультиплеєр[ред. | ред. код]

Зберіть свою команду справжніх воїнів в кооперативному шутері THREEDAYZ: ORC HUNTERS та вирушайте на передову. У режимі кооперації ви пройдете захоплюючі місії, де кожен учасник гри відіграє важливу роль у досягенні поставленої мети. Об'єднуйте свої навички, розробляйте тактичні плани та використовуйте різноманітний арсенал зброї, щоб знищити переважаючі сили ворога та здобути перемогу.

Світ[ред. | ред. код]

Сюжет THREEDAYZ: ORC HUNTERS охоплює різноманітні локації - від Чорнобаївського аеропорту до Зміїного острову, від крейсеру Москва до заводу Азовсталь. Завдання, натхненні реальними подіями, що чекають на вас, будуть складними та небезпечними, але саме це робить їх ще більш захоплюючими. Кожен бій стане випробуванням вашої витривалості, швидкості реакції та здібності працювати в команді. В THREEDAYZ: ORC HUNTERS ми використовуємо 3д-скани пам'яток української культури та архітектури, справжню знищену техніку окупантів та їх спорядження, щоб досягти максимальної реалістичності ворогів та оточення.

Герої[ред. | ред. код]

В THREEDAYZ: ORC HUNTERS будуть увіковічені реальні герої цієї війни. Завдяки технології 3D-сканування лиць та інструментам Metahuman ми створюємо реалістичних ігрових персонажів з зовнішністю реальних військових. Вони стануть частиною сюжетної лінії у вигляді NPC, а також будуть доступні як внутрішньоігрова покупка для кооперативного режиму, весь прибуток з цього буде направлений на підрозділ конкретного військового.

Підтримайте проект - отримайте ключ і своє місце в титрах[ред. | ред. код]

Підтримати[ред. | ред. код]

                                                              Telegram    X(Twitter)    YouTube    Facebook    Instagram

Шаблон:СТАНДАРТНЕ СОРТУВАННЯ: КЛЮЧ СОРТУВАННЯ:Threedayz

  1. THREEDAYZ. CYBERNATION.TEAM (укр.). Процитовано 11 квітня 2024.