Користувач:StarDeg/Архів 2011-2020

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ласкаво просимо до україномовної Вікіпедії! Welcome to Ukrainian Wikipedia![ред. | ред. код]

Ми раді бачити Вас у нашому спільному відкритому проекті і сподіваємося, що Ви візьмете участь у його подальшій роботі не тільки як читач, але і як дописувач!

Якщо Ви початківець, то радимо переглянути деякі корисні поради:

Якщо після прочитання у Вас залишились запитання або знадобилася допомога спеціальною порадою для перших кроків, то:


Кнопка підпису в новому оформленні
Кнопка підпису в новому оформленні

У Ваших репліках на сторінках обговорень бажано ставити автоматичний підпис за допомогою чотирьох тильд (~~~~) або за допомогою позначки підпису в вікні редагування. У статтях, написаних або редагованих Вами, підпис ніколи не ставиться.

Бажаємо успіхів та якнайбільше творчого задоволення!

Regardless of your languages skills, you are welcome to create your own User Page, link your UkrWiki user page or other pages of this project to Wikipedia projects in other languages, upload images, correct data, discuss problems, communicate & cooperate with the community. Please, use language templates from Wikipedia:Babel or create your own to describe your language skills.
You can ask for further help at the Embassy. — NickK 22:11, 16 липня 2011 (UTC)

Вітаю![ред. | ред. код]

Здоров, земляче! З Новим роком! --Дмитро Драганов 09:47, 1 січня 2012 (UTC)

Луї-Габріель Сюше[ред. | ред. код]

Вітаю! Перш за все дякую за Ваш внесок, але ця стаття дуже коротка і малоінформативна. Не має посилань на джерела та інтервікі. Якщо Ви збираєтеся дописати її найближчим часом - поставте у статтю шаблон {{Пишу|StarDeg}}.--Krystofer 20:53, 17 січня 2012 (UTC)

Не редагуйте статті[ред. | ред. код]

Не редагуйте мої статті,Яшвіль Наталія Григорівна‎; вони конкурсні. Якщо ви початківець-учіться писать свої!--Uthitel 20:20, 22 січня 2012 (UTC)

Куди ви поспішаєте?[ред. | ред. код]

Мені цікаво, куди ви поспішаєте? Ви у Вікіпедії вже 310 днів, варто було б уже зрозуміти, що одна із вимог до створених статей - грамотність! Переглянула дві статті: Мадам Муатесьє та Голдерс-Грін (крематорій) - помилки типові: одруки, недописані слова! Вікіспільнота дякує вам за ваш внесок, але ж не забувайте про вимоги до статей. Буду вдячна, якщо ви опрацюєте свій внесок згідно зауважень.--Учитель Обг 13:04, 20 травня 2012 (UTC)

Патрулювання[ред. | ред. код]

Вітаю. Чи не бажаєте приєднатись до нової системи Патрулювання? Якщо так, будь ласка, ознайомтесь із правилами і подайте запит на сторінці Вікіпедія:Заявки на статус патрульного. Також прошу переглянути створені вами раніше статті на відповідність їх мінімальним вимогам до статей (наявність джерел, категорій, відсутність помилок тощо). При обговоренні можуть виникнути питання й щодо цих статей. --yakudza 11:53, 8 жовтня 2012 (UTC)

Вікіпроект Одещина[ред. | ред. код]

Вітаю Вас друже! В українському просторі Вікі створено Вікіпроект Одещина. Сподіваюсь на вашу участь і допомогу у розвитку цього проекту, приєднуйтесь. З повагою! --Yuriy Kvach (обговорення) 09:36, 11 жовтня 2012 (UTC)

Вікіпедія:Заявки на статус відкочувача[ред. | ред. код]

привіт! у нас прапорець відкочувача (зазвичай) дають разом із прапорцем патрульного. вище була пропозиція все ж на патрульного пробувати. давайте я перенесу Вашу заявку сюди Вікіпедія:Заявки на статус патрульного? або самі це зробіть --antanana 10:43, 29 жовтня 2012 (UTC)

привіт. відпишіться, будь ласка Вікіпедія:Заявки на статус відкочувача#StarDeg (обговорення • внесок • інфо • статті • журнали • блокування • заблокувати • права) --アンタナナ 13:47, 28 листопада 2012 (UTC)

Статті без джерел[ред. | ред. код]

Вітаю! Ваш внесок у Вікіпедію дуже цінний, проте у деяких зі статей, створених вами, не вказано жодних джерел. Пам'ятайте, що матеріал без посилань на авторитетні джерела і який неможливо верифікувати, може бути підданний сумніву та вилучений:

  1. Мацієвський Аркадій Юхимович
  2. Едмон де Гонкур
  3. Поліна Віардо-Гарсіа
  4. П'єр Марі Вальдек-Руссо
  1. Колетт
  2. XVII округ Парижа

Зауважте, що, можливо, деякі статті вже мають джерела, проте шаблон {{без джерел}} був залишений випадково у статті. У такому випадку достатньо просто вилучити вказаний шаблон зі статті. --DixonDBot (обговорення) 14:56, 15 грудня 2012 (UTC)

  1. Кладовище Вествуд додав джерело
  2. Михайличенко Іван Харлампійович, додаю ще одне джерело
  3. Хосе Антоніо Прімо де Рівера, додав джерела
  4. Шарль Гарньє, додав джерело
  5. Огюст Рікар Монферран, додав джерело
  6. Віктор Нуар, додав джерела
  7. Жак Дюкло, додав джерела
  8. Гастон Масперо, додав джерело
  9. Ніколя Фламель, додані джерела

Стаття Очерет Михайло Йосипович[ред. | ред. код]

Шановний користувачу! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Очерет Михайло Йосипович. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви маєте намір доробити статтю, приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{Edited}}. Із запитаннями можете звертатися до мене — Acedtalk 09:14, 19 січня 2013 (UTC)

Патрулювання (повторно)[ред. | ред. код]

Раджу приєднатись до нової системи Патрулювання. Якщо так, будь ласка, ознайомтесь із правилами і подайте запит на сторінці Вікіпедія:Заявки на статус патрульного.

Це звільнить інших патрульних від необхідності патрулювати ваші правки, оскільки правки людини із статусом патрульного стають автоматично відпатрульованими. --Perohanych (обговорення) 17:09, 21 березня 2013 (UTC)

Однако ві дайотє![ред. | ред. код]

Ви впевнені, що хотіли подати заявку на позбавлення статусу патрульного? ))) Однако... --Pavlo1 (обговорення) 19:32, 21 березня 2013 (UTC) == помилився, важкий тиждень StarDeg (обговорення) 19:37, 21 березня 2013 (UTC)

ВП:ЗСП[ред. | ред. код]

Вітаю! Дайте, будь ласка, відповідь на запитання у вашій заявці на статус патрульного. --Acedtalk 10:44, 2 квітня 2013 (UTC)

Патрулювання[ред. | ред. код]

Вітаю. Вам надано статус патрульного але можна сказати дещо авансом. Я звернув увагу, що багато створених вами статей не відповідає мінімальним вимогам до статей. Наприклад: Президент Перу, Майков Аполлон Миколайович, Коккінакі Костянтин Костянтинович та інші не містять посилань на джерела, а це доволі значне порушення вимог до статей. Будь ласка, приведіть ВСІ ваші статті у відповідність із вимогами, тобто додайте посилання на авторитетні джерела. --yakudza 14:30, 11 квітня 2013 (UTC)

Стаття Іржи Руснок[ред. | ред. код]

Шановний користувачу! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Іржи Руснок. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви маєте намір доробити статтю, приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{Edited}}. Із запитаннями можете звертатися до мене — Acedtalk 09:32, 7 липня 2013 (UTC)

Патрулювання[ред. | ред. код]

Доброго дня! Я переглянув ваші статті за останній місяць — з них добра половина не відповідає вимогам до патрульованих статей. Дві чи три статті взагалі являють собою недостаби розміром в одне-два речення, які не те що патрулювати не можна, їх вилучати треба. Деякі статті не містять посилань на джерела, про що вам вище вже писали. Перекладені з інших мовних розділів статті не мають шаблону {{Перекладена стаття}}. Боюся, що, якщо ви не припините порушувати Вікіпедія:Патрулювання#Вимоги до статей, статус патрульного з вас буде знятий. --Acedtalk 09:32, 7 липня 2013 (UTC)

Ще раз наголошу: такі статті не прийнятні. Якщо ви не покращите якість своїх нових статей, я буду змушений подати заявку на зняття статусу патрульного. --Acedtalk 19:48, 28 серпня 2013 (UTC)

Запрошення до участі у Тижні Чорного моря[ред. | ред. код]

Привіт[ред. | ред. код]

Привіт, ви можете допомогти поліпшити цю статтю, ви: Дамасо Родрігес Мартін.--79.155.74.181 14:47, 28 серпня 2013 (UTC)

Заявка на зняття статусу патрульного[ред. | ред. код]

Вітаю! Повідомляю, що була подана заявка на зняття із вас статусу патрульного. --Acedtalk 20:14, 7 жовтня 2013 (UTC)

За результатами обговрення прапорець патрульного (редактора) з вас було знято. --Acedtalk 18:11, 16 жовтня 2013 (UTC)

Алло[ред. | ред. код]

Здрастуйте, ви можете допомогти поліпшити цю статтю, спасибі: Аудиторіо-де-Тенеріфе.--81.35.204.150 15:35, 5 січня 2014 (UTC)

Питання[ред. | ред. код]

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, навіщо це. --Алый Король (обговорення) 05:39, 20 березня 2014 (UTC)

Про необгрунтоване перейменування статті "Вісник Російського географічного товариства"[ред. | ред. код]

Шановний, для чого ви перейменували статтю? ЯГВ (обговорення) 05:33, 9 квітня 2014 (UTC)

  • Якщо Ви так вважаєте - поверніть попередню назву... (на мій погляд, скорочення в назві статті є неприпустимими, Ви бачили статті з назвами, наприклад Держ. університет, або Держ. секретар (навпаки - Державний університет, державний секретар, таке інше). Крім того? назва була задовга. Обгрунтування з посиланням на конкретні правила вікі надати не можу (мій недолік). З повагою, сподіваюсь на порозуміння StarDeg (обговорення) 15:13, 9 квітня 2014 (UTC)

Стаття Еліу Рут[ред. | ред. код]

Шановний користувачу! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Еліу Рут. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви маєте намір доробити статтю, приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{Edited}}. Із запитаннями можете звертатися до мене — yakudza 23:03, 14 квітня 2014 (UTC)

Щодо Файл:Olesy Gonchar.jpg[ред. | ред. код]

Дякуємо за те, що ви завантажили на сервер Вікіпедії файл Файл:Olesy Gonchar.jpg. Однак, схоже, що цей файл завантажено Вами без дозволу правовласника, тобто з порушенням правил Вікіпедії. Якщо файл було звантажено із сайту, а Ви є власником сайту чи маєте доступ до сторінки на сайті, де розміщене це фото, то змініть умови розповсюдження зображень, розмістивши на сайті формулювання, що дозволить використовувати їх у Вікіпедії. Приклади формулювань можна подивитися тут.

Якщо ж Ви не є власником сайту і не маєте доступу до сторінки де розміщене це фото, то треба діяти відповідно до інструкції отут: Вікіпедія:Дозволи. Відповідно до цього алгоритму треба діяти і якщо зображення було взято із книги, а Ви є автором чи правовласником. Якщо статус завантажених Вами файлів не з'ясується протягом 7 днів, адміністратори Вікіпедії, на жаль, будуть змушені вилучити завантажений Вами файл із сервера. Дякуємо за розуміння. SteveR (обговорення) 12:27, 1 травня 2014 (UTC)

Поштова адреса для отримання сувенірів Вікіфлешмобу[ред. | ред. код]

Шановний(а) дописувачу української Вікіпедії StarDeg!

Дякуємо, що долучились до Вікіфлешмобу пам'яті Ігоря Костенка 27 квітня. Ми цінуємо ваш внесок!

Ми помітили вашу заявку на отримання сувенірів, але від вас не надійшло фізичної поштової адреси для отримання сувенірів. Будь ласка, якомога скоріше надішліть своє повне ім'я (ПІБ) та поштову адресу через цю форму. Дякуємо!

--Amakuha (обговорення) 01:20, 20 травня 2014 (UTC)

Запрошення до участі у Місячнику «Буджак»[ред. | ред. код]

Вікізустріч[ред. | ред. код]

Запрошую взяти участь у вікізустрічі: Одеса, 18 вересня, четвер, у парку Шевченка о 16-00. --yakudza 21:23, 16 вересня 2014 (UTC)

Не редагуйте статті, де вже стоїть шаблон "редагую"[ред. | ред. код]

Будь-ласка, ніколи не редагуйте статті, де вже стоїть чужий шаблон "редагую", "edited" і т.д. Через Ваше дрібне і непотрібне редагування в статті Жан Белльгамб, в той час, як я нею займалася, виник конфлікт редагувань і витратила купу часу на відновлення перекладу! --Sthelen.aqua (обговорення) 13:42, 7 жовтня 2014 (UTC)

Invitation to Medical Translation[ред. | ред. код]

Medical Translation Project

Invitation to the Medical Translation Project – a joint Wikimedia project started by the English language WikiProject Medicine!

Thank you for being one of the top Medical editors! I want to use this opportunity to introduce you to our most ambitious project.

We want to use Wikipedia to spread knowledge where it will be used. Studies have shown that Wikipedia is the most common resource of medical knowledge, and used by more people than any other source! We want high quality articles, available to everyone, regardless of language ability. It isn't right that you would need to know a major language to get hold of quality content!

That is why in the recent Ebola crisis (which is still ongoing) we translated information into over 70 languages, many of them small African languages. This was important, as Wikipedia was also shown to be the biggest resource used in Africa for information on Ebola! We see tremendous potential, but also great risks as our information needs to be accurate and well-researched. We only translate articles that have been reviewed by medical doctors and experts, so that what we translate is correct. Many of our translators are professionals, but many are also volunteers, and we need more of you guys – both to translate, but also to import finished translations, and fix grammatical or other style issues that are introduced by the translation process.

Our articles are not only translated into small languages, but also to larger ones, but as of 2015 this requires users to apply for an article to be translated, which can be done here (full articles, short articles) with an easy to manage google document.

So regardless of your background head over to our main page for more information, or to our talk page and ask us questions. Feel free to respond in any language, we will do our best to find some way to communicate. No task is too small, and we need everyone to help out!

I hope you will forgive me for sending this message in English – we also need translators for messages like this, and above all local language community managers, which act as a link between us and you. Also I can not reply on your talk page, so please go to our talk page!

Thank you for helping medical information on Wikipedia grow! -- CFCF 🍌 (email) 15:37, 28 January 2015 (UTC)

Google Translation of this message

ru:Коциас, Никос[ред. | ред. код]

Уважаемый коллега. Вы перевели=перенесли в Рувики мою здешнюю статью «Нікос Котзіас». В таких случаях правила рекомендуют выставлять Шаблон:Переведённая статья ("откуда взятая"). У меня по поводу его отсутствия нет никакой "ревности" — поскольку в Википедии не существует ни понятия приоритета, ни авторского права участников.

Я пишу Вам здесь по-русски, потому что как возможно и вы, являюсь русскоязычнм автором. А вы судя по всему постите из РФ. У меня есть аккаунт в Рувики и я вполне мог бы разместить эту статью сначала там. Но по некоторым соображениям, надеюсь понятно, по каким именно, предпочёл этого не делать.

Вы выбрали вариант написания фамилии сабжа «Коциас», что вероятно более верно чем "Котзиас", хотя Гугл даёт бОльшую частотность по второму варианту. Если вам известна более точная транскрипция с греческого и вы сможете её здесь привести - я был бы вам за это признателен.

У вас очевидно также будут некоторые трудности с АИ для статьи в Рувики, так как я пользовался в основном иностранными источниками, в т.числе на украинском языке. Российские же новостные сми дают по роли и первым шагам этого сабжа в ЕС совсем другую картину. Поскольку я могу читать "разноязыкие" источники и сравнивать, то создаётся впечатление, что рос.сми намеренно уходят от истины, искажают картину, делают её примитивной. Собственно, их малоквалифицированность и тендеционность никогда не были тайной, но в последний год они просто стали неприемлимыми для 'третичного' ресурса типа Википедии.--85.176.136.48 19:23, 30 січня 2015 (UTC)

Едді Редмейн та ко.[ред. | ред. код]

Добрий вечір!

Ставте, будь ласка, посилання в тексті. Текст без посилань на окремі (цікаві терміни, тощо) слова ДУЖЕ важливі в тексті статті! Пишу, бо помітив, що Ви ДУЖЕ рідко це робите. І в ру-вікі теж. ;-( Див. також попередній розділ. Також ще одне загальне зауваження - ЗАВЖДИ додавайте ПОСИЛАННЯ на джерела - або в Примітках або в Посиланнях. Це теж стосується всіх розділів вікі - що українського, що російського. Ну і останнє - також додавайте ШАБЛОНИ-карточку. Це теж досить важливо. Удачі! :-) --Nickispeaki (обговорення) 21:22, 2 лютого 2015 (UTC)

Сувеніри за участь у Вікіфлешмобі[ред. | ред. код]

Доброго вечора! На Вашу електронну пошту надіслано листа для уточнення деталей відправлення сувенірів. --Friend 18:58, 5 лютого 2015 (UTC)

Запрошення на вікізустріч[ред. | ред. код]

Запрошую на Вікізустріч в Одесі, 14 лютого, субота 13-00. --yakudza 00:04, 13 лютого 2015 (UTC)

Може[ред. | ред. код]

вдруге організуєте заявку на патрульного? --Jphwra (обговорення) 08:09, 5 квітня 2015 (UTC)

Гадаю, ранувато! По-перше, ставте шаблон Перекладена стаття на СО новоствореної. По-друге, вставляйте шаблон-картку до статті (див. вище). Так що ПОКИ цього не буде, то гадаю, ранувато. @Jphwra: - то як? --Nickispeaki (обговорення) 14:53, 6 квітня 2015 (UTC)

Див. Розалія Міра. --Nickispeaki (обговорення) 14:58, 6 квітня 2015 (UTC)

Ну і що це Ви затвердили: "стан Розалії Міра оцінювалося в", "освоїла"? Як це назвати взагалі?--Oleksandr Tahayev (обговорення) 08:57, 13 липня 2015 (UTC)
Добре, зрозумів питання відсутні. --Jphwra (обговорення) 15:02, 6 квітня 2015 (UTC)

- власне все вирішили !15:05, 6 квітня 2015 (UTC)StarDeg (обговорення) 15:06, 6 квітня 2015 (UTC)

Відносно списку[ред. | ред. код]

померлих, треба додати ще Жоголь Людмила Євгенівна. --Jphwra (обговорення) 18:12, 15 квітня 2015 (UTC)

Откаленко Ніна Григорівна[ред. | ред. код]

Колего, якщо будете створювати/перекладати статтю Откаленко Ніна Григорівна, обережно:, ймовірно, порушує ВП:АП: без змін з Нина Откаленко на smsport.ru. Фото також звідти?

Робили користувачі та аналоги, . Перероблюю. 91.197.junr3170 (обговорення) 11:35, 19 травня 2015 (UTC)

Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа[ред. | ред. код]

До 23:59 31 травня 2015 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 20 кандидатів. Ці вибори дуже важливі тому, що вони можуть змінити те, як спільноти розглядаються за межами США та Західної Європи, а також в цілому вплинути на стратегію руху Вікімедіа. Зазначу, що до Ради завжди проходили тільки представники країн Західної Європи та США.

Ви можете також прочитати повні програми кандидатів тут: m:Wikimedia Foundation elections/Board elections/2015/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Постарайтеся підійти до цього вибору серйозно, адже через Раду спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом. У 2013 році у цих виборах узяли участь лише 9 користувачів української Вікіпедії, цього року нам потрібна активніша участь у виборах, які нас теж стосуються.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
Csisc Хусемеддін Туркі (Houcemeddine Turki) Туніс туніський діалект арабської 21 2.407, найактивніша — франц. ВП (1.041) учасник конкурсів статей студент-медик оцінка проектів малими мовами; створення посібників з правил Вікіпедії; вдосконалення найважливіших й найголовніших статей Вікіпедії
Saileshpat Саїлеш Патнаїк (Sailesh Patnaik) Індія орія 18 2.959, найактивніша — ВП орія (1.194) член «Вікімедіа Індія», організатор фотоконкурсу та вишколів для Вікіпедії мовою орія. студент I курсу промоція Вікіпедій індійськими мовами; зменшення розриву між Фондом і спільнотою; переведення неактивних Вікіпедій у активні через очолення їх спільноти та моніторингу волонтерів
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 40 13.943, найактивніша — пол. ВП (10.144) стюард; чек'юзер, адміністратор і бюрократ польської Вікіпедії;
Голова Комітету з розподілу коштів (FDC) Фонду Вікімедіа; був членом Комісії Омбудсменів; проводив семінари зі стратегії для регіональних відділень Фонду; автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, завідувач кафедри міжнародного менеджменту, член експертних комісій наукового центру та грантових програм, засновник найбільного польського онлайн-словника Сприяння зміні стратегії руху Вікімедіа та підходів до управління; пошук ролей для Фонду Вікімедіа і регіональних відділень Фонду; налагодження контактів з науковою спільнотою; усунення бюрократії в русі Вікімедіа
Mohamed Ouda Мухамед Уда (Mohamed Ouda) Єгипет арабська 29 20.114, найактивніша — араб. ВП (18.508) адміністратор і бюрократ арабської Вікіпедії;
член-засновник групи «Вікімедіа Єгипет»
не зазначив Підтримка спільноти Вікімедіа, особливо на Близькому Сході та в Африці; співпраця з освітніми і культурними групами; експерименти з програмним забезпеченням, правами користувачів і процедурами спільноти
Sky Harbor Джош Лім (Josh Lim) Філіппіни / Сінгапур / США англійська, тагальська 24 27.052, найактивніші — англ. ВП (13.311), тагал. ВП (6.671) адміністратор англ. ВП і тагальського словника, бюрократ тагальської Вікіпедії;
член правління «Вікімедіа Філіппіни» з 2010, член Комітету приєднання з 2013
був менеджером зі зв'язків з громадськістю сингапурського стартапу Viddsee підтримка спільнот у країнах, що розвиваються; посилення ролі відділень Фонду Вікімедіа; конструктивний діалог між Фондом Вікімедіа і спільнотою
Smerus Девід Конвей (David Conway) Велика Британія / Словаччина / Україна англійська 65 30.063, найактивніша — англ. вп (29.359) патрульний англ. Вікіпедії працював експертом або керівником проектів розвитку в колишньому СРСР, був незалежним директором у радах системи охорони здоров'я Великобританії та британських коледжів, організатор музичного фестивалю в Словаччині співпраця із якнайширшим колом людей, з усіма, хто може бодай якось долучитися до нас
Francis Kaswahili Френсіс Касвахілі Кагуна (Francis Kaswahili Kaguna) Танзанія суахілі, сукума 54 4.882, найактивніші — Мета (3.939), англ. ВП (255) Автор невдалої заявки на проведення Вікіманії в м. Аруша Танзанійська асоціація власників авторських прав інтеграція африканської спільноти зі світовою; проведення концертів
CristianCantoro Крістіан Консонні (Cristian Consonni) Італія італійська 28 7.268, найактивніша — італ. ВП (5.636) автопатрульний в італ. ВП
член правління «Вікімедіа Італія» з 2010 (скарбник з 2014), член Комітету з розподілу коштів (FDC) з 2013, член міжнародної команди «Вікі любить пам'ятки-2013»
аспірант з комп'ютерних наук в Університеті Тренто (Італія), активіст руху вільного програмного забезпечення побудова довіри між учасниками руху; позбутися менталітету «наші проти ненаших», який мав місце у багатьох випадках
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 44 14.570, найактивніша — англ. ВП (13.659) відкочувач, патрульний в англ. ВП
досліджує феномен Вікіпедії, автор презентацій та публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач комп'ютерних наук у Політехніці Намібії, розробник і керівник програми бакалавра комп'ютерних наук, головний розробник намібійської програми ІКТ подолання розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою та редакторів; повернення Фонду від роботи над питаннями медіаграмотності, управління Інтернетом чи освіти до його головної задачі
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 32 22.976, найактивніша — іспан. ВП (18.423) бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроекту ЛГБТ (про рух лесбійок, геїв, бісексуалів і транссексуалів); член-засновник «Вікімедіа Іспанія» та міжнародної ради Iberocoop; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013).
магістр психології забезпечення того, щоб різноманітність була у центрі стратегічних зусиль Фонду зі збільшення кількості дописувачів; збільшення способів участі спільноти у керівництві і розробці правил Фонду Вікімедіа
Phoebe Фібі Аєрс (Phoebe Ayers) США англійська 34 27.072, найактивніші — англ. ВП (15.247), Вікідані (5.436) патрульна в англ. ВП
організатор «Вікіманії-2006» та WikiSym 2010, активна в співпраці з бібліотеками, галереями, музеями та архівами (БоГеМА), організатор віківишколів, співавтор книги про Вікіпедію;
поточний член Ради повірених Фонду Вікімедіа (з 2013, попередній термін у 2010—12).
бібліотекар науково-технічної бібліотеки вирішення проблем падіння кількості редакторів і читачів; робота з виконавчим директором Фонду Вікімедіа над розробкою і втіленням стратегічних планів Фонду Вікімедіа, зокрема, щодо поліпшення розробки програмного забезпечення, співпраці з партнерами та реагування на поточні потреби редакторів
Denny Денні Врандечич (Denny Vrandečić) США німецька, хорватська 37 24.235, найактивніші — Вікідані (10.742), хорв. ВП (9.377) Перший адмін і бюрократ хорв. ВП
Засновник Вікіданих (розробив пропозицію, зібрав 2 млн. $ пожертв, набрав команду), співавтор першого європейського гранту «Вікімедіа Німеччина» (4 млн. €), співзасновник Семантичного МедіаВікі
працює в Google, де допомагає публікувати контент Freebase у Вікіданих, автор понад 100 наукових статей, керівник комітету Асоціації вільних семантичних даних. зміни проектів Вікімедіа для успішної їх роботи; підвищення ефективності кожного дописувача; правильне впровадження змін (так, як це було з Вікіданими)
Ali Haidar Khan Алі Гайдар Хан (Ali Haidar Khan) Бангладеш бенгальська 29 4.145, найактивніша — бенгал. ВП (2.395) патрульний у бенгальській Вікіпедії
член-засновник і скарбник «Вікімедіа Бангладеш», колишній член Комітету з розподілу коштів (FDC) організатор вікіконференцій
7 років досвіду у фінансовому секторі (начальник відділу кредитів на нерухомість банку), автор публікацій з фінансів принести до Ради повірених інший погляд і більше різноманітності
అహ్మద్ నిసార్ Нісар Ахмед С'єд (Nisar Ahmed Syed) Індія урду, телугу 50 21.549, найактивніша — ВП мовою телугу (17.648) адмін у Вікіпедіях мовами телугу й урду
організатор групи вікіпедистів мовою урду
пенсіонер, колишній викладач англійської літератури та літератури урду протягом 23 років, колишній директор школи. допомога спільнотам індійських мов у створенні контенту та програмах промоції проектів; реклама Вікіпедії через медіа; співпраця між групами користувачів і Фондом Вікімедіа
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 35 137.713, найактивніша — англ. ВП (130.046) адмін в англійських Вікіпедії і Вікімандрах
активний дописувач вікіпроекту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, колишній голова правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини пріоритет — поліпшення відносин між спільнотами редакторів та Фондом Вікімедіа; співпраця між Фондом Вікімедіа і спільнотою у вирішенні проблем скорочення кількості редакторів, непідтримки спільнотою змін до програмного забезпечення, поганого охоплення тем тощо
Carrite Тім Девенпорт (Tim Davenport) США англійська 53 57.985, найактивніша — англ. ВП (57.704) патрульний, відкочувач в англ. ВП
активний учасник обговорень на сторінках Арбітражного комітету та Запитів до адміністраторів, а також на форумі Wikipediocracy
власник і директор взуттєвого магазину спільноті неодмінно потрібен уважний, критичний, допитливий голос на її місця серед 10 членів Ради повірених
Sj Семюел Кляйн (Samuel Klein) США англійська 37 43.165, найактивніші — англ. ВП (19.346), Мета-вікі (14.873) Адміністратор англ. ВП, ВП мовою суахілі та Мета-вікі, колишній стюард;
організатор «Вікіманії-2006»;
поточний член Ради повірених Фонд. Вікімедіа (з 2009).
науковий співробітник у Гарвардському Центрі Беркмана, керівник технічного комітету Державної цифрової публічної біблотеки Америки скорочення розриву між Фондом Вікімедіа та спільнотою; заміна централізованих програм розподіленими; розробка потрібного користувачам програмного забезпечення замість експериментів з ПЗ; залучення дописувачів, а не лише донорів
Hindustanilanguage С'єд Музамілуддін (Syed Muzammiluddin) Індія гінді, урду 41 47.754, найактивніші — Вікісховище (27.498), ВП мовою гінді (10.657) Адміністратор ВП мовою урду;
брав активну участь у запуску Вікіпедії мовою майтхалі, автор блогів про Вікіпедію, організатор віківишколів для студентів
викладач протягом понад 10 років розробка більш сфокусованого підходу, особливо для індійських та південноазійських спільнот
EdSaperia Едвард Саперія (Edward Saperia) Велика Британія англійська 30 1.836, найактивніші — вікіманія2014 (962), Мета-вікі (561), англ. ВП (149) неактивний як дописувач, але слідкує за обговореннями;
координатор «Вікіманії-2014», автор гранту на Open Access Reader
працює над стратегіями зв'язків з громадськістю у третій за розміром політичній партії Великобританії, власник креативного агентства. переробка вікі-платформи (MediaWiki) до сучасних норм досвіду користувача; співпраця з науковою, освітньою, політичною, урядовою, журналістстькою спільнотами
Taketa Майк Ніколає (Mike Nicolaije) Нідерланди нідерландська 28 98.355, найактивніші — нідерл. ВП (38.917), Вікідані (20.586) стюард, адміністратор Вікіданих, бюрократ і колишній член Арбкому нідерландської Вікіпедії
член «Вікімедіа Нідерланди» та «Вікімедіа Бельгія», організатор віквишколів, співпраці з бібліотеками, галереями, музеями і архівами (БоГеМА) та інших заходів
медик-інтерн, працює в департаменті пластичної хірургії та інструктором з надання першої допомоги підтримка дописувачів понад усе; прямі обговорення спільноти з членами Ради повірених; зменшення бюрократії; залучення розробників для виконання запитів спільноти


Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. Якщо ви вже проголосували, дякуємо за вашу активність та перепрошуємо за зайве нагадування)NickK (обг.) 23:24, 27 травня 2015 (UTC)

Запрошення до участі у тижні Вікіцитат[ред. | ред. код]

--Сергій Липко (обговорення) 09:21, 9 червня 2015 (UTC)

Статті без джерел та пез позначки про переклад[ред. | ред. код]

Вітаю, хотів запропонувати вам подати заявку на статус патрульного але бачу, що колись у вас були певні проблеми із новоствореними статтями. Я звернув увагу на одну із нових Фердинанд Бюїссон. На жаль, не побачив в ній джерел, хоча в оригінальній статті вони були, а також позначки на сторінці обговорення про те, що стаття перекладена. Будь ласка, повиправляйте ці недоліки. --yakudza 11:13, 25 червня 2015 (UTC)

І це що, всі зауваження?--Oleksandr Tahayev (обговорення) 09:00, 13 липня 2015 (UTC)

Стаття Кароліна Отеро[ред. | ред. код]

Шановний користувачу! Дякуємо, що ви зробили свій внесок до Вікіпедії, створивши статтю Кароліна Отеро. Проте ця стаття надто мала та/або недооформлена, щоби бути повноцінною енциклопедичною статтею. Якщо протягом трьох днів її не буде суттєво поліпшено (хоча б до рівня статті-заготовки), статтю буде вилучено. Якщо ви маєте намір доробити статтю, приберіть зі статті шаблон-попередження та поставте шаблон {{Edited}}. Із запитаннями можете звертатися до мене. — Bulakhovskyi (обговорення) 19:16, 12 липня 2015 (UTC)

Попередження[ред. | ред. код]

Шановний товаришу! Я би ще міг змиритися з тим, що Ви залишаєте невичитаний автопереклад. Я би може його й сам трохи повиправляв, але це далеко не єдиний недолік статей. Якщо Ви не знаєте добре українську мову, то хоча би вже переносили з оригінальних статей зовнішні і внутрішні посилання і проставляли шаблони-картки. Я попереджаю, що якщо ви спочатку не виправите всіх попередніх статей і не проставите внутрішні і зовнішні посилання, виноски, картки тощо, то при публікації нової статті (якщо вона з тими ж недоліками) я автоматично ставлю Вас на блокування, нову статтю (якщо вона з тими ж недоліками) ставлю на швидке, а старі статті з недоліками починаю ставити на повільне вилучення. Я буду слідкувати.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 08:43, 13 липня 2015 (UTC)

Заявка Vittalio на статус патрульного[ред. | ред. код]

Вітаю, коллего!

Ми з Вами вже працювали над поліпшенням статей, дякую за співпрацю. :)

Я подав заявку на статус Патрульного і розраховую на Вашу підтримку.

Якщо Вам не важко, просто зайдуть на Вікіпедія: Заявки на статус патрульного та візьміть участь в обговоренні чи просто проголосуйте.

Дякую Вам наперед! З найкращими побажаннями--Vittalio (обговорення) 05:59, 6 серпня 2015 (UTC)

Підтримав Вас. StarDeg (обговорення) 09:14, 6 серпня 2015 (UTC)

До StarDeg. Вітаю ! Якщо вам цікава фантастика, тема довгожителів чи важлива кількість цікавих та нешаблонних статей у вікіпедії, прошу вас допомогти з рятуванням 5 статей з фантастики, над якими я працюю. обговорення номінацій за 11 липня 2015. Користувач Pavlo1 поставив мої статті всупереч правилам, незважаючи на шаблон в роботі. Статті присвячені темам з розряду "Цікавої статистики" - довгожителям серед романістів фантастики та найстаршим авторам фантастики. Він аргументував, не є значимою. Проте ось інші статті на подібні теми: одібні галузеві списки за віком серед різних категорій громадян та об`єктів не є характерними для вікіпедії. Проте ось інші статті на подібні теми в англомовній вікіпедії, тож це не суперечить загальним стандартам вікіпедії: en:Oldest living United States governor, en: Lists of oldest cricketers, en:List of oldest buildings and structures in Halifax, Nova Scotia, en:List of Vice Presidents of the United States by age, en:List of oldest and youngest Academy Award winners and nominees, en:List of Governors of California by age, en:List of oldest living Academy Award winners, en:List of oldest Catholic bishops, en:List of oldest and youngest TVB Anniversary_Award_winners_and_nominees, en: List of oldest buildings and structures in Macau, en:List of oldest and youngest National Basketball Association players, en:List of the oldest buildings in Rhode Island, en: List of longest-living United States Senators, en:List of United States federal judges by longevity of service, en:List of last surviving World War I veterans by country, en:List of oldest ships, en:List of last surviving Canadian war veterans тощо.

Найбільш широко подібна статистика щодо довгожителів представлена на en:List of centenarians, щодо найстарших на en:Category:Lists_of_people_by_age, en:Category:Lists_of_oldest_people.
Усі статті написані на основі даних найавторитетнішого літературного порталу у світі
  • http://self.gutenberg.org/articles/List_of_centenarians_(authors,_poets_and_journalists), де ведеться подібна статистика та http://www.worldheritage.org/, а також даних найавторитетніших та періодичних видань і найавторитетніших джерел у світі фантастики - англійських, американських, французьких, російських, аргентинських, шотландських, фінських та українських тощо . Проте подібною статистикою займається також один з найавторитетніших та найбільший за обсягом інформації англомовний ресурс фантастики: http://www.isfdb.org/cgi-bin/stats-and-tops.cgi у рубриці Authors by Age. Це одне з джерел. На нього посилається ще одне джерело https://www.sfsite.com/. В інших джерелах теж є важливі факти, широко використані мною, проте подібна статистика не ведеться. У вікіпедії є подібна статистика щодо різних категорій, зокрема щодо реслерів, - в англомовній. Наявність таких статей підвищить інтерес до україномовного розділу шанувальників фантастики, яких в Україні та СНД - тисячі. А зараз навіть в нашій державі популярність уквікі становить лише 33%, бо там майже все - повтори та переклади, незавжди доповнені, окрім історичних статей і географічних об'єктів, а також статей щодо вітчизняних персоналій та деяких інших окремих статей. Я вважаю подібні дії геноцидом української вікіпедії, роботою на РФ, щоб користувачі з України - дивилися більш розвинуту вікіпедію за рахунок винищення нашої, адже до його поля зору потрапило море інших статей, зокрема про футбольну команду зірок "Маестро". З повагою.--Yasnodark (обговорення) 13:27, 6 серппня 2015 (UTC)

Вікіпедія:Вибори арбітрів/2015/Голосування[ред. | ред. код]

До StarDeg. Доброго дня! Звертаю вашу увагу, що відбувається голосування щодо виборів арбітрів. Якщо маэте право, то голос можна залишили на сторінці голосування (ви можете побачити їх через сторінку Вікіпедія:Вибори арбітрів/2015/Голосування/Усі).Тут питання до кандидатів - Вікіпедія:Вибори арбітрів/2015/Обговорення. Дякую за увагу.Yasnodark (обговорення) 16:20, 5 вересня 2015 (UTC)

Вікіпедія:Проект:Фантастика Запити на нові зображення[ред. | ред. код]

Ви додали зображення до статті Сільвіна Окампо, можливо вас зацікавить відповідна рубрика на проекті Вікіпедія:Проект:Фантастика. З повагою.--Yasnodark (обговорення) 15:38, 8 жовтня 2015 (UTC)

Бучковський, Шафлярська тощо[ред. | ред. код]

Доброго дня! Ви плануєте доробляти статті про Бучковського, Шафлярську тощо? Якщо Вам цікаво створювати надкороткі стаби без джерел, то мені нецікаво за Вами їх доробляти. Якщо ж Ви плануєте довести ці статті до розуму, користуйтеся, будь ласка, шаблоном пишу, аби було ясно, що Ви над ними працюєте.

В нашій Вікіпедії кількість статей вже і так є непоганою. А ось їх якість не завжди. Просив би Вас не погіршувати цю ситуацію й надалі. З повагою, --Volodymyr D-k (обговорення) 06:53, 10 жовтня 2015 (UTC)

Врахую Ваші зауваження, вдалих вихідних.StarDeg (обговорення) 07:07, 10 жовтня 2015 (UTC)

Александр Рібо[ред. | ред. код]

Салют! А чому Олександр? там у статті є {{Прем'єр-міністри Франції}}, а там Ніколя Сульт, не Микола… --Fessor (обговорення) 17:14, 16 листопада 2015 (UTC): Але ж Олександр І, можлива дискусія ?

Я не знавець правопису, тож якщо помічу щось цікаве, питаю. Це не претензія, а намагання з'ясувати) --Fessor (обговорення) 17:19, 16 листопада 2015 (UTC)
  • Так само і я, але тут чимало знавців…….
доброго ранку, це різновид Олександра у французів ). Так само як у нас Анастасія та Настя. Хоча в паспорті пишуть і „Alexandre“, і „Alexander“, але на ділі всеодно Саша ) --BlackCat (обговорення) 05:23, 12 березня 2016 (UTC)

Місяць покращення необхідних статей (Топ-1000 і Топ-10000)[ред. | ред. код]

--Сергій Липко (обговорення) 01:56, 7 березня 2016 (UTC)

Поліпшення статей без особливих зусиль[ред. | ред. код]

Доброго дня! Читаю в рамках CEE Spring досить багато Ваших статей і знаю, як зробити їх набагато кращими без особливих зусиль :) Коли Ви перекладаєте статтю з рувікі чи якогось іншого мовного розділу, то переносьте не лише текст, а й джерела зі статті-оригіналу (джерела, звісно, перекладати не варто - вони мають бути мовою оригіналу). Тоді статті 100% будуть інформативніші. І, аби дотриматись усіх вимог авторського права, треба вказувати, звідки це переклад (можна в описі редагування, а можна шаблоном на СО). З повагою, --Volodymyr D-k (обговорення) 17:44, 14 квітня 2016 (UTC)

Вікізустріч в Одесі, 26 квітня[ред. | ред. код]

Запрошуємо вас на вікізустріч, яка відбудеться у вівторок, 26 квітня, о 18:00 в Impact Hub Odessa (вул. Грецька, 1а, 3 поверх) в рамках презентації журналу «Пам’ятки України» (№2, 2016) зі статтями та фото учасників конкурсу «Вікі любить пам’ятки» про пам’ятки України. Також буде представлено сам конкурс та інші проекти «Вікімедіа Україна». детальніше у Фейсбук --MediaWiki message delivery (обговорення) 13:48, 25 квітня 2016 (UTC)

Закон України «Про судоустрій і статус суддів»[ред. | ред. код]

Здравствуйте. Можете оформить статью--Станислав Савченко (обговорення) 20:01, 11 липня 2016 (UTC)

Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць фантастичних творів тощо[ред. | ред. код]

StarDeg вітаю, запрошую до участі у вересні та пропоную зареєструватися. .--Yasnodark (обговорення) 12:04, 31 липня 2016 (UTC)

Примітки[ред. | ред. код]

Вітаю. Не забувайте робити у статтях розділ „Примітки“ (навіть якщо вони відображаються знизу статті автоматично). --ASƨɐ 11:16, 5 серпня 2016 (UTC)

Результати конкурсу й церемонія нагородження[ред. | ред. код]

Шановний учаснику конкурсу CEE Spring 2016!

Дякуємо Вам за Ваш внесок у конкурс — завдяки Вашій праці CEE Spring залишається найбільшим конкурсом у Вікіпедії за кількістю статей І, що головне, Ви долучилися до створення мегабайтів якісного україномовного енциклопедичного контенту, ми Вами пишаємося!

За результатами конкурсу Ви отримаєте від нас призи. Ми вручатимемо їх під час всеукраїнської Вікіконференції, що відбудеться у Києві 3—4 вересня. Чекаємо на Вас! Поєднаймо приємне з корисним
Будь ласка, заповніть анкету за цим посиланням.

Бажаємо Вам залишатись активними у Вікіпедії!
Ще раз дуже дякуємо за Вашу участь і з нетерпінням чекаємо на Вас на конференції!

З повагою, Ата (обг.) від оргкомітету конкурсу 13:07, 12 серпня 2016 (UTC)

Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць фантастичних творів тощо[ред. | ред. код]

Вітаю @StarDeg:, запрошую вас до участі у вересні (за 2 тижні) у Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Місяць фантастичних творів та пропоную зареєструватися.--Yasnodark (обговорення) 16:39, 16 серпня 2016 (UTC)

Ватаманюк[ред. | ред. код]

Здравствуйте, @StarDeg:! Прошу Вас, поскольку Вы, вероятно, владеете информацией лучше, чем я, решить неоднозначную ситуацию, касающуюся Ватаманюка В. І. Кто-то на днях внёс (без авторизации) правку в статью «Ватаманюк» (українське прізвище). Там он разделил одного Ватаманюка (1948 г.р.) и второго (1942 г.р.). Причём, по его (её) утверждению, умер тот, что 1942 года рождения. Во-первых, если это один и тот же человек, то в статье про фамилию Ватаманюк надо этих людей снова объединить. Во-вторых, тогда всё равно путаница с возрастом: он 1942 года или 1948? В статье про того, что родился в 1942 году, стоит дата 26.3: http://esu.com.ua/search_articles.php?id=32473, — а в статье про того, который внесён в мартиролог — 12.05. Поэтому, всё-таки мне казалось, это разные люди. Если сможете разобраться, буду благодарен. Пишу по-русски, потому что вижу, что некоторые люди пишут и по-русски у Вас на странице, но могу перевести, если нужно. Milantony 11:03, 22 серпня 2016 (UTC).

  • В цей спір «втрутився» ще один, дивись — нижче…., це може кращий вихід StarDeg (обговорення) 11:08, 22 серпня 2016 (UTC)

Два Ватаманюки[ред. | ред. код]

Вітаю! проблема в тому, що людей на ім'я «Ватаманюк Василь Іванович» було двоє — див. тут: Ватаманюк Василь Іванович (*1948) і Ватаманюк Василь Іванович (1942—2016) — 1-й — тенор — живе й здравствує, а другий — музикант-цимбаліст — упокоївся… тому і ставляться вже втретє червоні посилання... у Вікіпедї є стаття про першого: Ватаманюк Василь Іванович --G.Tuono (обговорення) 10:48, 22 серпня 2016 (UTC) == Переконливо StarDeg (обговорення) 10:52, 22 серпня 2016 (UTC)

Опитування CEE Spring 2016[ред. | ред. код]

Вітаємо, учаснику CEE Spring 2016! Міжнародні організатори конкурсу просять Вас пройти опитування, що стосується конкурсу. Воно є дуже коротким. Це дасть нам трішки статистики й допоможе поліпшити конкурс. Будь ласка, пройдіть опитування за цим посиланням: https://wikimedia.qualtrics.com/jfe/form/SV_eLP1PKZWjSpIi45 З найкращими побажаннями,
-- Ата через Масові повідомлення 13:29, 10 вересня 2016 (UTC)

Незабаром Міжнародний тиждень до 60-річчя Угорської революції[ред. | ред. код]

Доброго дня. Ви брали активну участь у міжнародному конкурсі із редагування у Вікіпедії статей про Центрально-Східну Європу CEE Spring 2016. Пропоную продовжити розпочате — з 23 жовтня розпочинається Міжнародний тиждень до 60-річчя Угорської революції присвяченій 60-тій річниці антикомуністичного повстання в Угорщині. Долучайтесь ;) --Павло (обговорення) 13:32, 17 жовтня 2016 (UTC)

Вальтер Сімонс[ред. | ред. код]

Доброго дня. Поясніть будь ласка Ваше останнє редагування в статті Вальтер Сімонс. Дякую.--Manefon1989 (обговорення) 11:06, 29 жовтня 2016 (UTC)

  • Всі ці відомості беруться автоматично з в-дата, отже їх відображення не потрібно. З повагою StarDeg (обговорення) 16:07, 29 жовтня 2016 (UTC)
Дякую.--Manefon1989 (обговорення) 07:57, 30 жовтня 2016 (UTC)
  • Ала це дуже невдячна робота, видаляти ці відомості, одночасно слід їх наполегливо додавати до в-дата, вдалих вихідних StarDeg (обговорення) 08:16, 30 жовтня 2016 (UTC)

Жуан Фігейреду[ред. | ред. код]

Вітаю. Хіба шаблон «Політик-стаб» рівнозначний шаблону «Стаб»? Останній начебто свідчить про явну недолугість і недостатність сторінки, в тому числі й за кількістю байт, а от «Політик-стаб» означає, що просто недостатньо на сторінці даних з політичної діяльності політика, що отут дійсно має місце. Так само «Музикант-стаб», «Поет-стаб» тощо. З повагою, --АВШ (обговорення) 18:17, 27 листопада 2016 (UTC)

Еміліу Гарастазу Медічі також не вистачає цього шаблону. --АВШ (обговорення) 18:20, 27 листопада 2016 (UTC)
    • Можливо Ви праві, з використанням Вашого статусу, ВИ можете поставити ці шаблони знов (додати тощо)StarDeg (обговорення) 19:43, 27 листопада 2016 (UTC)
Я не хотів повертати, допоки не пояснив свої аргументи. І статус ні до чого, ми маємо бути один до одного толерантними, незважаючи на якійсь там начебто статус. Дякую Вам за розуміння. --АВШ (обговорення) 15:54, 28 листопада 2016 (UTC)

«Беззупинне дитя»[ред. | ред. код]

Мені здається, що «Беззупинне дитя» слід все ж таки перейменувати назад на «Безупинне дитя»[1]Alex Khimich 19:29, 6 січня 2017 (UTC)

en:Gwen Ifill[ред. | ред. код]

можете перевести статью на укр язык?--Станислав Савченко (обговорення) 16:07, 24 січня 2017 (UTC)

Доґвіль (фільм)[ред. | ред. код]

Вітаю! Скасував редагування - посилання на Internet Movie Database мені здалось доречним. З повагою, --Vlasenko D (обговорення) 15:59, 8 лютого 2017 (UTC)

    • Вітаю, я скасував подвійне посилання на ИМДБ, але, сперичатися не буду StarDeg (обговорення) 16:16, 8 лютого 2017 (UTC)

Оуен Патерсон[ред. | ред. код]

Доработайте статью с ин до стаба--Станислав Савченко (обговорення) 12:38, 21 березня 2017 (UTC)

Це наказ, чи прохання?, я власне до цієї статті жодного відношення не маю. З повагою StarDeg (обговорення) 14:54, 21 березня 2017 (UTC).

Перепрошую[ред. | ред. код]

Вітаю! Не додивився Франц Лушін. Усіпіхів! --Д-D (обговорення) 14:17, 13 квітня 2017 (UTC)

    • Таке життя, ми завжди поспішаємо. Також успіхів та зі Святами--StarDeg (обговорення) 03:51, 14 квітня 2017 (UTC)

Про ваші перейменування[ред. | ред. код]

Вітаю. Прошу вас поки що зупинитися в перейменуванні сторінок про військових трибунів з консульською владою. Військовий трибун і військовий трибун з консульською владою це все-такі трохи різні поняття. Навіть в інших Вікі є подекуди сторінки, які містять у назві "військовий трибун з консульською владою", хоч це також мабуть і в них порушує рекомендацію (але не правило!) про якнайбільш ємну і коротку назву сторінки. Дайте трохи порозмислити, можливо краще буде їх назвати "Консулярними трибунами", як є в деяких Вікі, а може й так залишити. Тож почекайте, аби не робити даремну роботу. Може і ви щось запропонуєте? З повагою, --АВШ (обговорення) 15:08, 14 квітня 2017 (UTC)

    • Добре, питання дійсно потребує додаткового вивчення. Зі СВЯТАМИ !!!!--StarDeg (обговорення) 15:15, 14 квітня 2017 (UTC)

Вінценти Жимовський[ред. | ред. код]

Вітаю! Будь ласка, перейменуйте Вінценти Жімовський. Дякую. Успіхів. --Д-D (обговорення) 08:52, 30 квітня 2017 (UTC)

Дуже важливо: ви вже проголосували на виборах Ради повірених Фонду Вікімедіа?[ред. | ред. код]

До 23:59 14 травня 2017 (UTC) відбуваються вибори трьох представників спільноти до Ради повірених Фонду Вікімедіа. Усього є 9 кандидатів.

Чому ці вибори важливі? Тому що вони стосуються й нас. Саме через ці вибори спільнота може впливати на прийняття рішень Фондом Вікімедіа. Вони дозволяють нам вплинути на те, в якому напрямку розвиватиметься спільнота й Фонд, якою буде стратегія всього руху Вікімедіа. На минулих виборах вперше від спільноти до Ради були обрані не тільки представники Західної Європи та США — це допомогло Фонду мати краще представництво спільноти.

Нижче — коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа. Ви можете також прочитати повні біографії та програми кандидатів (українською!) тут: m:Wikimedia Foundation elections/2017/Board of Trustees/Candidates/uk.

Натисніть тут, щоб проголосувати.

Коротка таблиця витягів із програм кандидатів, знанням мов, активністю у вікіпроектах та у русі Вікімедіа
Фото Псевдонім Ім'я Країна Рідна мова Вік К-сть редагувань У вікі Поза вікі Програма
The Land Кріс Кітинг (Chris Keating) Велика Британія англійська 36 9.594, найактивніша — англ. ВП (7.524) колишній голова правління «Вікімедіа Велика Британія»; організатор тренінгів для правлінь відділень Фонду; адміністратор і автор вибраних статей англ. Вікіпедії організатор кампаній пожертв для громадських організацій зосередження Фонду Вікімедіа на місії та спільнотах, відкритість, прислухання до думки спільноти й ефективність Ради повірених
Millosh Милош Ранчич (Milos Rancic) Сербія сербська 43 12.860, найактивніша — Мета-вікі (5.044) співзасновник і колишній член правління «Вікімедіа Сербія»; ініціатор AfroCROWD; член Мовного комітету; колишній стюард, колишній бюрократ і чек'юзер серб. ВП власник малого підприємства, яке зокрема надає сервери та обслуговує веб-сайти Вікімедіа Сербія та AfroCROWD демократизація, інтеграція редакторів, які не належать до організованих груп, та солідарність у межах руху
Pundit Даріуш Ємельняк (Dariusz Jemielniak) Польща польська 42 14.662, найактивніша — пол. ВП (10.306) чинний член Ради; чек'юзер, адміністратор і бюрократ пол. ВП; колишній стюард;
був членом Комісії Омбудсменів і головою Комітету з розподілу коштів (FDC); автор книги про етнографію Вікіпедії.
професор теорії управління, автор досліджень про рухи вільного й відкритого ПЗ й альтернативної науки, колишній член правління Наукового центру Коперніка продовження досягнень першого терміну: спілкування зі спільнотою, конструктивний член Ради, який може висловити свою думку, має досвід, шукає консенсус
Doc James Джеймс Гейлман (James Heilman) Канада англійська 37 221.479, найактивніша — англ. ВП (209.219) член Ради у 2015; адмін в англійській Вікіпедії;
активний дописувач вікіпроєкту Медицина та керівник WikiProject Med Foundation, співзасновник і член правління «Вікімедіа Канада», працює над медичними перекладами
лікар швидкої допомоги, викладач факультету медицини розуміння наших спільнот; працювати разом як рівним, визначати наші цілі разом і підтримувати нашу незалежність
عباد ديرانية Аббад Діранейя (Abbad Diraneyya) Йорданія арабська 20 29.996, найактивніша — араб. ВП (25.148) автор вибраних статей у арабській Вікіпедії; автор історії арабської ВП;
член-засновник групи «Вікімедіа Левант»; віце-директор ВікіАрабії-2016
студент має багато ідей на майбутнє і хоче про це заявити; трохи нових точок зору із відносно погано представленої частини світу
Raystorm Марія Сефідарі (María Sefidari) Іспанія іспанська 34 26.043, найактивніша — іспан. ВП (20.956) чинний член Ради; бюрократ і адмін іспан. ВП;
засновник вікіпроєкту ЛГБТ; організатор конкурсів статей; член-засновник «Вікімедіа Іспанія»; колишній член Комітету приєднання та Комітету індивідуальних грантів.
викладач магістерської програми з цифрових комунікацій, культури і громадянства повернути Фонд Вікімедіа назад до підсилення нашої спільноти; продовжити застосовувати свій досвід, натхнення та вміння для цілей Руху
Pgallert Петер Галлерт (Peter Gallert) Намібія німецька 46 17.205, найактивніша — англ. ВП (15.949) відкочувач, патрульний в англ. ВП
автор експерименту з усними джерелами; автор доповідей і публікацій про Вікіпедію і Вікімедіа.
викладач в Намібійському науково-технологічному університеті зробити Раду повірених прозорою, чесною і відкритою, щоб отримати довіру від найвищої цінності компанії — її редакторів
Yurik Юрій Астрахан (Yuri Astrakhan) США російська 40 31.977, найактивніші — пол. ВП (3.053), рос. ВП (3.033) розробник, входить до п'ятірки головних авторів коду MediaWiki, розробник графів для Вікіпедії; колишній працівник Фонду;
виступав з доповідями про Вікіпедію у Вірменії, Україні, Росії та США
працює в Elastic, розробнику технології з відкритим кодом, на основі якої працює пошук Вікімедіа кращі шляхи для спілкування, управління та створення для успішності спільноти; більш інтерактивний контент; технічний досвід зробить Раду ефективною / сфокусованою
BamLifa Абель Ліфаелі Мбула (Abel Lifaefi Mbula) Демократична Республіка Конго лінгала 25 1.081, найактивніша — франц. ВП (749) виправляє, патрулює й перекладає статті у французькій Вікіпедії вчитель, викладає учням основи Вікіпедії враховувати певні аспекти спільнот (чорних) африканських та інших південних країн, які зараз ігноруються

На попередніх виборах українська Вікіпедія показала найвищу явку серед великих вікі (25%). Впевнений, що цього року ми можемо показати не гірший результат, щоб нашу думку знову почули.

Детальніше у Вікіпедія:Кнайпа (різне)#Дуже важливо: вибори Ради повірених Фонду Вікімедіа. (Якщо ви вже проголосували, дякую за вашу активність та перепрошую за зайве нагадування)NickK (обг.) 12:40, 12 травня 2017 (UTC)

Адріано Челентано[ред. | ред. код]

Вітаю! Бачу Ви багато створюєте статтей пов'язаних з кінематографом, одже ця тема повинна Вас зацікавити. На сьогодні я висуваю цю статтю у вибрані. Якщо Ви згодні щоб вона стала вибраною — буду вдячний якщо Ви проголосуєте "за".--Парус (обговорення) 05:55, 16 травня 2017 (UTC)

Категоризація статей[ред. | ред. код]

Вітаю! При написанні своїх статей про персоналії, будь-ласка, не забувайте їх категоризувати. Дякую за розуміння. --Leon Nef обг 16:10, 4 липня 2017 (UTC)

Пропозиція[ред. | ред. код]

StarDeg вітаю! можливо вас зацікавить Вікіпедія:Проект:Тематичний тиждень/Неолімпіада (Тижні неолімпійських та дефлімпійських видів спорту).--Yasnodark (обговорення) 13:35, 21 липня 2017 (UTC)

Джерела[ред. | ред. код]

Вітаю, хотів запропонувати вам отримати прапорець патрульного але глянув одну із нових статей і помітив, що вона зовсім не містить джерел. Не забувайте, будь ласка, ставити джерела. --yakudza 15:40, 11 серпня 2017 (UTC)

    • Дякую, не маю на меті отримання прапорців і таке інше. А статті дійсно потрібно удосконалювати...--StarDeg (обговорення) 19:44, 11 серпня 2017 (UTC)

Вибори арбітрів[ред. | ред. код]

Вітаю! Запропонував Вас в арбітри. Дайте будь ласка відповідь. --Jphwra (обговорення) 10:44, 13 серпня 2017 (UTC)

* Надав згоду на сторінці проекту.--StarDeg (обговорення) 12:39, 13 серпня 2017 (UTC)

Вікіпедія:Вибори арбітрів/2017/Обговорення[ред. | ред. код]

Вітаю! Етап обговорення закінчується, а Ви ще не дали відповідей на запитання. Відповідати можна і під час голосування, однак хотілося б побачити відповіді не в останній його день. --ReAlв.о. 23:12, 22 серпня 2017 (UTC)

Привітання[ред. | ред. код]

Я вітаю Вас з обранням до Арбітражного комітету й бажаю наснаги в роботі. --Олесь Діброва (обговорення) 18:52, 7 вересня 2017 (UTC)

Шаблон Edited у статті Вірджинія Брюс[ред. | ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Вірджинія Брюс був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 13:39, 29 вересня 2017 (UTC)

Тиждень статей з 34 і більше інтервікі посилань, яких немає в УкрВікі[ред. | ред. код]

Ігнатій Лойола[ред. | ред. код]

Вітаю. А чого ви викинули з сторінки шаблони про його вікіцитати та шаблон посилання на Вікісховише? Адже картка їх не згенерувала. --АВШ (обговорення) 12:37, 23 жовтня 2017 (UTC)

    • Прикра помилка--StarDeg (обговорення) 14:05, 23 жовтня 2017 (UTC)
      • Не кайтеся, при тій кількості вправних ваших редагувань у Вікі — це випадковість, вже зпатрулював. А спитав тільки тому, що думав, що будете продовжувати редагування на цій сторінці. Зичу успіхів! --АВШ (обговорення) 17:29, 23 жовтня 2017 (UTC)
        • Дякую. Дійсно іноді трапляються помилки, намагаюсь їх (з допомогою більш досвідчених) виправляти та не сперечатися у випадках їх очевидності......--StarDeg (обговорення) 17:32, 23 жовтня 2017 (UTC)

Оформлення новин[ред. | ред. код]

Вітаю! Дякую за Ваш внесок у оновлення новин. До Вас є велике прохання: коли Ви додаєте новину на сторінку Шаблон:Останні новини, як, наприклад, останнього разу, зверніть також увагу на рекомендації, а саме на необхідність верифікації інформації. Для того, щоби інші читачі могли прочитати про новину більше і перевірити додану інформацію, ця ж сама новина має бути розміщена також у розділі «Вікіпедія:Поточні події/Останні новини» із посиланням на джерело. Інакше, ця новина буде, ймовірно, «загублена» і не потрапить до цього розділу, а згодом не потрапить до статті «травень 2024». Дякую за розуміння. З повагою, --Nickispeaki (обговорення) 14:45, 15 листопада 2017 (UTC)

Вікіпедія:CEE Spring 2017: підсумки та церемонія нагородження[ред. | ред. код]

Доброго дня! Дякуємо за участь у конкурсі CEE Spring 2017! Ви можете переглянути результати тут. Дуже перепрошуємо за затримку із публікацією результатів — і запрошуємо на церемонію нагородження, що відбудеться у суботу, 16 грудня о 14:00 в м. Львів, в Першій Львівській Медіатеці, вул. Мулярська 2а. Будь ласка, заповніть електронну форму, яку ми Вам надіслали вікіпоштою.

Із вдячністю, Оргкомітет конкурсу та アンタナナ 00:26, 24 листопада 2017 (UTC)

З Новим роком і Різдвом Христовим![ред. | ред. код]

Прийміть вітання з Новим роком та Різдвяними святами! Вітаю з роком нових надій, нових можливостей та нових звершень. Прийміть щиру вдячність за вашу працю на цьому проекті і внесок до нашої Вікіпедії, він не залишиться непоміченим громадою. Вдачі у нових великих справах розвою нашої енциклопедії та досягнення усіх запланованих бажаних цілей на цьому шляху. Вірних помічників Вам у цій справі. Веселих свят!--Dim Grits 21:29, 3 січня 2018 (UTC)

Гордон Харкер[ред. | ред. код]

Шановний користувачу! Прошу зауважити, що звук h англійської і німецької мов передається українською як г (Габсбург, Генрі, Герберт, Гарпер). Yuriz (обговорення) 12:11, 7 січня 2018 (UTC)

Піктограми у статтях[ред. | ред. код]

Доброго дня. Щодо цього редагування. У текстах Вікіпедії не вітається піктографічне письмо: смайлики, зірочки, хрестики тощо. Нобелівська медаль має як і всі інші нагороди знаходитися в картці у відповідному розділі. Не знаю, чому саме в цій статті її не додали до картки. З приводу піктограм (особливо у вступних частинах статей) вже були обговорення, спільнота висловилася за їх вилучення. Можливо спочатку стаття здаватиметься незвичною без них, проте так ми зможемо дотримуватися одноманітного стилю оформлення і енциклопедичного вигляду, оскільки вживання цих піктограм не є усталеною практикою наукової літератури. Сподіваюся на порозуміння. --Yakiv Glück 05:40, 9 січня 2018 (UTC)

  • Але в такому випадку слід було б вилучати у всіх статтях, але цього не робиться...--StarDeg (обговорення) 15:28, 9 січня 2018 (UTC)
    • Зараз бачу, що процес пішов....--StarDeg (обговорення) 15:31, 9 січня 2018 (UTC)
      • Я боюся, що деякі користувачі можуть бурхливо відреагувати і почати відміняти усі редагування за ботом, тому роблю поступово, по 50-100 виправлень на добу. Поки, на диво, усе спокійно йде. Добре, що й з вами дійшли згоди. --Yakiv Glück 17:40, 9 січня 2018 (UTC)
        • Правила змінюються, нічого тут страшного не бачю, на зміст статтей це ніяким чином не впливає--StarDeg (обговорення) 18:27, 9 січня 2018 (UTC)

Патрулювання редагувань[ред. | ред. код]

Вітаю. Другий раз підряд випадково на вас натрапив. Хотів запитати, у вас що, не має навіть статусу автопатрульного? О_о Бо ваші редагування та нові статті наразі, бачу, відмічаються як неперевірені, і це дивно. --Yakiv Glück 00:20, 13 січня 2018 (UTC)

  • Так, але не прагну отримувати будь-які статуси, особливо якщо це змушую відповідати на запитання: який ваш любимий колір, коли ви снідаєте, таке інше….--StarDeg (обговорення) 04:12, 13 січня 2018 (UTC)
    • Але ж ви наче арбітр? О_о Щодо питань погоджуюсь, сам отримував статуси без процедур :) --Yakiv Glück 04:33, 13 січня 2018 (UTC)
      • Так, але виявилось, що це мені не дуже до смаку. --StarDeg (обговорення) 04:50, 13 січня 2018 (UTC)
    • Доброго дня! Вибачте! Так до вимог до кандидатів немає зобов'язання відповідати на рекомендовані питання чи інші. Всі й так бачать все по внеску. Щодо питань конкретних людей, то це лише питання самоудосконалення. Є вимоги патрулювання статей, є вимоги для патрульних.--くろねこ Обг. 10:44, 13 січня 2018 (UTC)

Зюганов Геннадій Андрійович[ред. | ред. код]

Віта.!
Чи не має у Вас можливості глянути цю статтю, бо там якийсь москаль переробив її повністю, і, як я підозрюю, з російським акцентом. Автомат вказує на можливий вандалізм.--Ejensyd (обговорення) 22:17, 20 січня 2018 (UTC)

Вікімарафон в Одесі, 28 січня[ред. | ред. код]

Запрошуємо у неділю 28 січня з 14-30 до 18-00 на Вікізустріч, присвячену Вікімафону до 14-річчя української Вікіпедії. Місце проведення Одеська обласна універсальна наукова бібліотека імені М. С. Грушевського, вулиця Троїцька, 49/51 https://www.facebook.com/events/1435523933225646/ --MediaWiki message delivery (обговорення) 18:00, 23 січня 2018 (UTC)

Шаблон Edited у статті Харрі Мітчел[ред. | ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Харрі Мітчел був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 11 днів. — KrBot (обговорення) 12:07, 12 березня 2018 (UTC)

en:Purplebricks[ред. | ред. код]

Создайте статью, пожалуйста--Станислав Савченко (обговорення) 17:49, 6 квітня 2018 (UTC)

Кріс Леслі[ред. | ред. код]

Добрый день! Можете добавить текста до стаба (заготовки)?--Станислав Савченко (обговорення) 12:10, 9 квітня 2018 (UTC)

Шаблон Edited у статті Антоній Пайонк[ред. | ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Антоній Пайонк був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 15:20, 13 травня 2018 (UTC)

Результати конкурсу «Скандинавська весна»[ред. | ред. код]

Доброго дня! Ми вже підвели підсумки, і церемонія нагородження переможців конкурсу «Скандинавська весна» відбудеться 2 червня у Львові. Дякуємо за участь у нашому конкурсі! Якщо маєте змогу, то завітайте до Центру міської історії центрально-східної Європи (вулиця Академіка Богомольця, 6, Львів). Початок о 17:30. Ви можете записатися на вікізустріч, а також на фейсбук-подію. Гарного дня! --アンタナナ 22:22, 19 травня 2018 (UTC)

ВП:АРБ[ред. | ред. код]

Треба по двом справам ухвала про прийняття або не прийняття їх. --Jphwra (обговорення) 07:56, 17 червня 2018 (UTC)
Проголосуйте відносно мого позову. Щоб вже був результат прийнято чи відхилено. Дякую. --Jphwra (обговорення) 06:28, 23 червня 2018 (UTC)

Позов до АК[ред. | ред. код]

Добрий день. За прискореною процедурою поданий позов Вікіпедія:ПЗВ104 --Basio (обговорення) 06:08, 29 червня 2018 (UTC)

Позов 106[ред. | ред. код]

Чи можна швидше розглянути ВП:ПЗВ106?--Анатолій (обг.) 15:47, 22 липня 2018 (UTC)

Нагадію про позов № 106.--Анатолій (обг.) 19:50, 14 серпня 2018 (UTC)

Висунення кандидатури на арбітри[ред. | ред. код]

Вітаю! Бачу, що Ви хотіли висунути кандидатуру на арбітри користувача Бучач-Львів, але наразі заявка виглядає ніби це користувач Бучач-Львів висуває Вас. Можете скорегувати будь ласка її (подивіться на мої заявки як зразок)?. Дякую--Andriy.v (обговорення) 13:28, 31 серпня 2018 (UTC)

CEE Spring 2018: підсумки[ред. | ред. код]

Доброго дня! Дякуємо за участь у конкурсі! Вікіпоштою Вам надіслала форму для заповнення, щоб ми могли передати чи переслати Вам сувеніри--VikaIvankiv (WMUA) (обговорення) 14:22, 4 вересня 2018 (UTC)

Запрошення[ред. | ред. код]

Запрошую Вас взяти участь у Місячник упорядкування української Вікіпедії 2. Ви також можете не лише усувати якісь із запропонованих недоліків української Вікіпедії, а й сміливо пропонувати свої аспекти у вигляді розділів місячника.--Oleksandr Tahayev (обговорення) 10:03, 1 листопада 2018 (UTC)

  • Нажаль дуже напружений графік, не зможу!--StarDeg (обговорення) 16:35, 1 листопада 2018 (UTC)

Шаблон Edited у статті Фердінанд Саррьєн[ред. | ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Фердінанд Саррьєн був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{Edited}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 06:58, 9 грудня 2018 (UTC)

Вікімарафон[ред. | ред. код]

Вітаю! Запрошую додавати до СО своїх нових статей, що створюються протягом 26-30 січня шаблон {{Вікімарафон 2019}}. Дякую! --Anntinomyобг 08:54, 26 січня 2019 (UTC)

Хусейн бін Алі аль-Хашимі[ред. | ред. код]

Вітаю, @StarDeg:. Хочу дещо посперечатися щодо «Скасовано останнє редагування (SaltVisor) і відновлено версію 23856951 Viktor Legend» у статті Хусейн бін Талал. Присутнє в статті формулювання «Хусейн бін Алі аль-Хашимі» додав саме я, коли редагував статтю про короля Йорданії. Тобто ви мене повернули до мене. ) І тоді ж я лишив червоний текст, сподіваючись на майбутню статтю, оскільки історія Хусейна бін Алі не менш цікава, ніж його сина Абдалли, чи правнука Хусейна бін Талала. Зараз, під час створення статті про нього, я звернув увагу, що більшість джерел (щоправда, англомовних, але не тільки) згадує його саме як шаріфа Мекки, інколи - як короля Хіджаза. Так само звуться статті в іношомовних Вікі [2]. Це не дивно, адже приналежність до роду Хашимітів не так однозначно ідентифікує зазначену особу, був щонайменше ще один Хусейн бін (ібн) Алі з того ж роду - третій імам шиїтів.

Після Вашого скасування текст знов червоний, хоча відповідна стаття вже написана. Тому лишається питання: що пропонуєте натомість? Можна, звісно, створити сторінку «Хусейн бін Алі аль-Хашимі» і додати відповідну переадресацію, але чи не забагато цього задля звичайного вікіпосилання? З найкращими побажаннями --SaltVisor (обговорення) 08:06, 28 січня 2019 (UTC)

Сувеніри за участь у Вікімарафоні 2019[ред. | ред. код]

Вітаю! Дякую за Вашу участь у Вікімарафоні. Я надіслав Вам листа вікіпоштою щодо сувенірів; перевірте його, будь ласка. --Aced / AntonProtsiuk (WMUA)talk 22:44, 20 лютого 2019 (UTC)

Місячник 10000 необхідних статей[ред. | ред. код]

Привіт! До 30 квітня у Вікіпедії проходить місячник 10000 необхідних статей — вікітолока зі створення та покращення статей із обов'язкових 10000. Ви зробили понад 300 редагувань у цих статтях, може цей захід Вас зацікавить? Тут можна ознайомитися із переліком пропозицій: статей до створення та поліпшення. Дуже хотілося б підвищити якість статей українською, тому щиро запрошуємо приєднатися до цієї ініціативи! --アンタナナ 22:35, 4 березня 2019 (UTC)

Сувеніри за участь у WikiGap 2019[ред. | ред. код]

Вітаю! Дякуємо за Вашу участь у WikiGap 2019. Надіслала Вам листа вікіпоштою щодо сувенірів; перевірте його, будь ласка.--VikaIvankiv (WMUA) (обговорення) 13:24, 11 березня 2019 (UTC)

Конкурс WikiGap Challenge[ред. | ред. код]

Вітаю! Запрошую взяти учать у міжнародному конкурсі WikiGap-виклик, метою якого є покращення висвітлення жінок у Вікіпедії. Конкурс триває з 8 березня по 8 квітня 2019, щоб взяти участь, вам потрібно зареєструватись у розділі Учасники. Пропоновані до створення статті можна переглянути тут. Переможці марафону отримають призи від Вікімедіа Швеція. --Tespaer (обговорення) 19:24, 17 березня 2019 (UTC)

Ірена Туркевич-Мартинець i Театр Української Бесіди[ред. | ред. код]

Здрастуйте, StarDeg, коли у вас є час, ви можете переглянути статті: Ірена Туркевич-Мартинець i Театр Української Бесіди? Nicola Mitchell (обговорення) 17:57, 24 березня 2019 (UTC)

Я вилучив координати, оскільки ці координати знову з'явилися на карті. Вікіпедія дозволяє лише один вигляд цих координат на статті Театр Української Бесіди Nicola Mitchell (обговорення) 20:02, 24 березня 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Майк Дагган[ред. | ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Майк Дагган був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 09:56, 27 березня 2019 (UTC)

Заміна DisambigF на DisambigN[ред. | ред. код]

Не бачите ріжниці між DisambigF та DisambigN ? Чи для вас прізвище є ім'ям ? Та пишіть свої куці статті і не пхайтеся більше нікуди.

Запрошення до участі у Тижні Швеції[ред. | ред. код]

Доброго дня! Завтра починається тематичний тиждень Швеції, який триватиме до 30 червня. Минулого року ви брали участь у конкурсі статей Скандинавська весна — можливо, вам було б цікаво долучитися і до цього тематичного тижня.

В рамках тижня можна писати на будь-які теми, пов'язані із Швецією. Для активних учасників тижня передбачені сувеніри від Посольства Швеції в Україні та ГО «Вікімедіа Україна», а для найактивніших — окремі призи і запрошення на нагородження в Посольстві у Києві. Запрошую вас долучатися. --Aced 11:34, 5 червня 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Ірвін Віллат[ред. | ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Ірвін Віллат був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 12:49, 8 червня 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Карл Густав Тессін[ред. | ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Карл Густав Тессін був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 02:05, 16 червня 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Фредерік, принц Данський і Норвезький[ред. | ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Фредерік, принц Данський і Норвезький був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 02:22, 17 червня 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Соловйов Володимир Романович[ред. | ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Соловйов Володимир Романович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 8 днів. — KrBot (обговорення) 14:38, 21 червня 2019 (UTC)

Шаблон пишу у статті Лойал Андервуд[ред. | ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Лойал Андервуд був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 22:16, 6 липня 2019 (UTC)

Вікізустріч 14 серпня в Одесі[ред. | ред. код]

Вітаю. Запрошую на Вікізустріч в Одесі, 14 серпня о 15-00. Вікізустріч відбудеться у приміщенні Центральної міської бібліотека для дорослих ім. І. Я. Франка (Одеса, Книжковий провулок, 1А,) в рамках презентації виставки фотографій, що перемогли у конкурсах «Вікі любить пам’ятки» у 2017 та 2018 роках. Подія у Фейсбук --MediaWiki message delivery (обговорення) 11:00, 12 серпня 2019 (UTC)

an help for Клаудія Летиція[ред. | ред. код]

Hello from Calabria, I am writing to greet you and to know how you are. I'm quite well, I saw that you contributed to the voice of Massimo Troisi, here in this article one of his protégé and disciple. I thought of translating it into Ukrainian too. would you like to help me translate it into Ukrainian correct? Of course your kindness will be reciprocated. waiting to hear you I wish you a happy day from far away Italy. with regard!--Luigi Salvatore Vadacchino (обговорення) 10:53, 23 серпня 2019 (UTC)

Місяць північної Одещини[ред. | ред. код]

Вітаю! Запрошую долучитись до учасників місячника північної Одещини, який проходитиме з 15 вересня по 15 жовтня 2019. --yakudza 11:19, 6 вересня 2019 (UTC)

Нормативний контроль[ред. | ред. код]

Вітаю! Завжди радий бачити Ваші нові статті, особливо на французьку тематику. У мене є лише невеличке уточнення. До статті Жінка в Берліні Ви додали шаблон "нормативний контроль", але там уже був шаблон "бібліоінформація", що є ідентичним до "нормативного контролю". До речі, те саме можна виразити ще лаконічніше, у нас є третій шаблон такого самого змісту: "ac", тобто autority control. Перепрошую, якщо Вам і так все це було відомо. З повагою, --Romanbibwiss (обговорення) 17:31, 16 вересня 2019 (UTC)

Дякую, врахую, так, мені це відомо, але як кажуть - навчання є безперервним;-) --StarDeg (обговорення) 03:25, 17 вересня 2019 (UTC)

Сувеніри за участь у Тижні сучасної європейської літератури[ред. | ред. код]

Вітаю! Дякуємо за вашу активну участь у Тижні сучасної європейської літератури. Надіслав вам листа вікіпоштою щодо сувенірів; перевірте його, будь ласка. --Aced / AntonProtsiuk (WMUA)talk 22:50, 29 вересня 2019 (UTC)

Дякую і Вам.--StarDeg (обговорення) 03:25, 30 вересня 2019 (UTC)

Запрошення до участі у марафоні «Це зробила вона»[ред. | ред. код]

Вітаю! Ви брали участь у WikiGap 2019. Можливо, вам було б цікаво долучитися до схожого заходу — марафону «Це зробила вона», присвяченого видатним українкам. Він почався сьогодні — і триватиме до кінця неділі 6 жовтня.

Мета марафону — показати світові досягнення жінок-українок і допомогти зменшити гендерний дисбаланс у Вікіпедії. Теми статей для поліпшення і створення можна обрати із пропонованих або вибрати самостійно, якщо вони відповідають правилам Вікіпедії і загальній темі марафону.

Усі учасники й учасниці марафону, які суттєво поліпшать або створять принаймні одну статтю, можуть сертифікати й сувеніри від організаторів, а кілька найактивніших — окремі подарунки. --Aced / AntonProtsiuk (WMUA)talk 11:16, 4 жовтня 2019 (UTC)

Новий спосіб допомагати новачкам[ред. | ред. код]

Вигляд увімкненої домашньої сторінки новачка

Привіт! Ви належите до найактивніших патрульних останнього часу; оскільки ви проводите чимало часу у Вікіпедії, то я подумала, що вам може бути цікаво.
Планується (я писала про це у Кнайпі (пропозиції)) увімкнути в уквікі нову функцію під назвою «Домашня сторінка новачка»: свіжозареєстрований користувач матиме власну «домашню», де будуть підказки про те, що можна зробити, і, що головне — згадуватиметься персональний наставник. Таким чином, новачок могтиме звернутися із запитанням не в знеособлену кнайпу (про яку ще якось треба дізнатися), а до конкретної людини, яка зголосилася допомагати.
Система випадково присвоюватиме новачкам когось зі списку тих, хто додав своє ім'я на цій сторінці: Вікіпедія:Кнайпа (допомога)/Наставники.
Якщо вам цікаво допомагати новачкам, будь ласка, додайте своє ім'я користувача на цій сторінці.
Дякую! --Ата (обг.) 19:28, 11 жовтня 2019 (UTC)

Ісаакян Аветік Саакович[ред. | ред. код]

Вітаю. Стаття Ісаакян Аветік Саакович — жахливий автопереклад, взагалі невичитаний. Як Ви могли залишити її в такому стані? Вичитайте, будь ласка. --Олег (обговорення) 06:42, 10 грудня 2019 (UTC)

Дякую. --Олег (обговорення) 19:58, 10 грудня 2019 (UTC)

Сувеніри за участь у Європейській весні 2019[ред. | ред. код]

Вітаю! Дякуємо за вашу участь у Вікіпедія:Європейська весна 2019. Надіслали вам листа вікіпоштою щодо сувенірів; перевірте його, будь ласка.

Порушення авторських прав у статті Скосогоренко Григорій Пилипович[ред. | ред. код]

Дякуємо, що Ви зробили свій внесок у статтю Скосогоренко Григорій Пилипович, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із таких джерел: https://library.gov.ua/event/narodyvsya-grygorij-pylypovych-skosogorenko/. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Скосогоренко Григорій Пилипович.

Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на вільне поширення матеріалу з зазначеного джерела на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор матеріалу у зазначеному джерелі, але розмістили цей матеріал на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті Скосогоренко Григорій Пилипович, і її буде відновлено.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. --Kharkivian (обг.) 19:40, 12 січня 2020 (UTC).

Запрошую до патрулювання статей Вікімарафону[ред. | ред. код]

Доброго дня! Зараз в українській Вікіпедії триває Вікімарафон. Протягом наступних кількох днів до Вікіпедії прийде більше нових користувачів і буде створено більше нових статей, ніж зазвичай. Новачкам часто потрібна допомога у допрацюванні статей і поясненні правил Вікіпедії.

Ви є активним патрульним, тож чи не було б вам цікаво долучитися до проекту патрулювання статей Вікімарафону? Сторінка проекту — Вікіпедія:Вікімарафон 2020/Патрулювання (запишіться там, якщо долучитесь до проекту); список статей для патрулювання тут (буде оновлюватися кожного дня; відмічайте там перевірені статті). Окрім подяки від усіх редакторів і читачів Вікіпедії, учасники проекту отримають набір сувенірів від ГО «Вікімедіа Україна» )

І, звісно ж, запрошую вас приєднуватися до самого Вікімарафону до 1 лютого онлайн або на вікізустрічах. --Acedtalk 19:38, 27 січня 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Устинов Володимир Васильович[ред. | ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Устинов Володимир Васильович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 10:06, 28 січня 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Теофіл Волицький[ред. | ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Теофіл Волицький був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 20:52, 6 лютого 2020 (UTC)

Додаток для Європейської весни 2020[ред. | ред. код]

Оскільки ви створюєте багато статей в конкурсі "Європейська весна 2020", пропоную вам для зручності увімкнути додаток "EUSpring", який у статтях основного простору додає справа зверху сторінки у секції "Ще" пункт "Європейська весна 2020". При натисканні цього пункту з'явиться зручний інтерфейс додання шаблону {{Європейська весна 2020}} на сторінку обговорення статті. --Tohaomg (обговорення) 21:05, 28 березня 2020 (UTC)

Запрошення до участі у місячнику «Мистецтво Північного Відродження»[ред. | ред. код]

--Romanbibwiss (обговорення) 08:41, 1 квітня 2020 (UTC)

WikiGap 2020: подяка за участь та повідомлення про сувеніри[ред. | ред. код]

Доброго дня! Від імені організаторів щиро вдячний за вашу активну участь у WikiGap 2020. Завдяки вам та іншим учасникам й учасницям українська Вікіпедія отримала понад 1800 нових та поліпшених статей на тему кампанії.

Детальніші попередні результати доступні тут. Також незабаром ми напишемо детальніше про них у блозі й соцмережах «Вікімедіа Україна»: підписуйтесь, щоб стежити за новинами.

За ваш внесок ви отримаєте набір сувенірів від організаторів WikiGap 2020. Хочу повідомити, що, на жаль, через карантин відправка відбудеться не відразу. Наразі офіс «Вікімедіа Україна» закритий на карантин, і ми не маємо повноцінної можливості здійснювати відправки. Коли обмежувальні заходи в Україні буде знято або послаблено, ми обов'язково надішлемо вам сувеніри. Ще зв'яжемось із вами, щоб уточнити деталі відправки.

Якщо маєте питання, пишіть на wikigapwikimedia.org.ua --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 15:04, 8 квітня 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Фелікс Жуковський[ред. | ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Фелікс Жуковський був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 04:20, 9 травня 2020 (UTC)

Конкурс «Європейська весна»: Корисна інформація[ред. | ред. код]

Доброго дня!

Дякую за вашу участь у конкурсі статей «Європейська весна». Нагадую, що до кінця конкурсу залишилося ще майже два тижні. До кінця травня ви можете покращувати свої статті, аби згодом отримати вищі оцінки за якість та підвищити свої шанси на призові місця )

Також хочу звернути увагу, що організатори створили списки популярних статей в інших мовних розділах, які відсутні або надто короткі у нас. Обирайте цікаві вам країни на сторінці Вікіпедія:Європейська весна 2020/Список статей до створення. Списки популярних статей — на початку сторінки кожної країни.

Це статті, яких давно бракує в УкрВікі, тож було б добре, якби вони з'явилися в рамках нашого конкурсу. Також нагадую, що робота над статтями із цих списків приносить вам додаткові бали при оцінюванні.

Якщо будуть запитання, пишіть мені на сторінку обговорення або на електронну адресу ceespringwikimedia.org.ua. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 09:08, 18 травня 2020 (UTC)

Ви отримали це повідомлення, бо взяли участь у конкурсі статей «Європейська весна 2020»

Редагування у статті Милославський Володимир Костянтинович[ред. | ред. код]

Навіщо Ви прибрали джерело у статті? Статті не можуть існувати без джерел. Також прибравши його Ви порушили роботу шаблону sfn і примітка 1 стала вести у нікуди. --Venzz (обговорення) 09:58, 3 червня 2020 (UTC)

WikiGap 2020: ваші сувеніри[ред. | ред. код]

Вітаю! Ще раз дякую за вашу активну участь у марафоні WikiGap у березні.

Організатори поступово виходять із карантину, тож ми уже готові надіслати вам обіцяні сувеніри за участь. Ми надіслали вам листа вікіпоштою щодо деталей; перевірте його, будь ласка. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 21:51, 17 червня 2020 (UTC)

Тиждень Австралії та Нової Зеландії[ред. | ред. код]

--Sakateka (обговорення) 05:55, 18 червня 2020 (UTC)

Лис і мисливський пес[ред. | ред. код]

Can you help me by finishing the translation for the infobox in Лис і мисливський пес? It was in English and I converted it to Ukrainian, but I couldn't do it all. The template I used came from Коти-аристократи (another great Disney movie). 2600:1700:53F0:AD70:141D:4242:81D9:6AD9 03:03, 20 червня 2020 (UTC)

I have added external links to that page (Fox and the Hound). I don't know if you or @NickK: are interested in the page, but do you know who is? 2600:1700:53F0:AD70:7D19:57A3:1BA5:F4BF 20:14, 21 червня 2020 (UTC)
On The Fox and the Hound, why did you remove the Rotten Tomatoes link? If it's because it's in the Authority control template, then shouldn't some of the other links that are also in Authority control (such as IMDb) be taken out as well? The only ones I didn't see in Authority control are BCDb and the official website. The rest are all there, so should they be taken off if that's why Rotten Tomatoes was taken off? And NickK said he could only make minor edits, but not proofread the entire article. However, it's not the whole article that needs proofreading, just the infobox film template. Is that too much to ask for? 2600:1700:53F0:AD70:A069:7764:C50D:6E27 04:24, 22 червня 2020 (UTC)

This link is repeated in the bibliographic information. I'm not interested in this article anymore. respectfully--StarDeg (обговорення) 04:28, 22 червня 2020 (UTC)

But are any other links repeated in the bibliographic information? I saw the Authority control template, is that what you mean? If not, what do you mean? Finally, is anyone active who can take care of the problem with the infobox names in English (partially or entirely)? 2600:1700:53F0:AD70:A069:7764:C50D:6E27 04:31, 22 червня 2020 (UTC)
I removed the links that are in the Бібліоінформація template. That goes for The Aristocats in addition to The Fox and the Hound. 2600:1700:53F0:AD70:4C02:6726:7C7D:2114 22:04, 23 червня 2020 (UTC)

ОК --StarDeg (обговорення) 02:47, 24 червня 2020 (UTC)

Most on The Fox and the Hound I could fix, except Dick Bakalyan (couldn't find Bakalyan). Павутиння Шарлотти 2: Велика пригода Вілбура needs a few such as Christopher Hink (I only found Christopher). I couldn't find Berón or Piluso either. 2600:1700:53F0:AD70:D9B0:C286:E71B:976 05:31, 24 червня 2020 (UTC)

Щодо статті Ріхард Якопич[ред. | ред. код]

Вітаю. При оцінюванні цієї статті я виявив, що вона перекладена рувікі. Про це я не знайшов відповідного повідомлення. Виправте це. --Submajstro (обговорення) 05:10, 25 червня 2020 (UTC)

Фомін Петро Дмитрович[ред. | ред. код]

Вітаю! Пане, родина Петра Дмитровича просить Вас не редагувати статтю про нього. Дякуємо за розуміння. Olhastuklv (обговорення) 12:06, 26 червня 2020 (UTC)

З глибокою повагою,


Патрулювання[ред. | ред. код]

Шановний StarDeg, я звернув увагу, що Ви брали участь в редагуванні статей, присвячених вельмишановному Борису Давидовичу Літваку, а також головному дітищу його життя Центру реабілітації дітей-інвалідів «Майбутнє», а я - в редагування статті, присвяченої Фонду соціальної допомоги імені доктора Ф. П. Гааза, президентом якого у свій час також був Б.Д.Літвак і керівник якого Мучник Олександр Геннадійович, судячи по автографу Літвака, якраз і допоміг Борис Давидовичу в створенні «Будинку з янголом». У зв'язку з цією обставиною не відмовте в люб'язності отпатруліровать статтю про Фонд соціальної допомоги імені доктора Ф. П. Гааза, оскільки в ній накопичилося вже достатня кількість правок. З добром,--141.226.9.140 05:08, 14 липня 2020 (UTC)

Шановний StarDeg, дякую від щирого серця! Усілякого Вам благополуччя! З глибокою повагою,--141.226.9.140 05:28, 14 липня 2020 (UTC)
Шановний StarDeg не вважайте за нетактовність, але не утруднить чи Вас заодно отпатруліровать тісно пов'язану з ними ж статтю Інститут демократії та прав людини? З добром,--141.226.9.140 08:41, 14 липня 2020 (UTC)
Шановний StarDeg, щиро дякую! З глибокою повагою,--141.226.9.140 09:00, 14 липня 2020 (UTC)
Шановний StarDeg, не відмовте в люб'язності отпатруліровать статті про Фонд соціальної допомоги імені доктора Ф. П. Гааза та Мучник Олександр Геннадійович в зв'язку з правками для відсилання до нової статті Васильєв Анатолій Семенович. З повагою, --141.226.169.76 14:11, 26 липня 2020 (UTC)
Шановний StarDeg, Вас б не ускладнило розмістити цю фотографію Анатолія Семеновича Васильєва на присвяченій йому сторінці в укр Вікі? (http://www.logos-ukraine.com.ua/project/index.php?project=nued2&id=656) З глибокою повагою,--2A02:ED0:4264:1700:CC1E:7124:7464:B505 23:56, 16 серпня 2020 (UTC)
Шановний StarDeg, щиро дякую за допомогу! При цьому будьте ласкаві також надати допомогу в створенні основи статті, присвяченій доктору юридичних наук, професору Сурилову О.В., використавши дані з цієї публікації: https://leksika.com.ua/16790601/legal/surilov З глибокою повагою,--2A02:ED0:4264:1700:9C7E:6AD2:4039:379B 04:20, 17 серпня 2020 (UTC)
  • Так, це потрібно обов'язково зробити, отже і професор Васильєв А.С. і професор Сурілов О.В. - це наші вчителя. Гарного дня, з повагою--StarDeg (обговорення) 04:25, 17 серпня 2020 (UTC)
    • Шановний StarDeg, Вашій увазі хороша стаття про професора Сурілова О.В. з його фотографією - http://porto-fr.odessa.ua/index.php?art_num=art026&year=2008&nnumb=35 З добром,--2A02:ED0:4264:1700:9C7E:6AD2:4039:379B 05:09, 17 серпня 2020 (UTC)
      • Шановний StarDeg, Вас б не ускладнило завантажити фотографію А.В. Сурилова, яка супроводжує статтю, на яку має місце Ваше посилання - https://ukrainepravo.com/man_law/surilov-oleksiy-vasilovich/ З повагою, --141.226.11.233 17:25, 17 серпня 2020 (UTC)
      • Добре, спробую все зробити найближчим часом. З повагою--StarDeg (обговорення) 13:13, 22 серпня 2020 (UTC)
        • Шановний StarDeg, ще раз дякую! Не вважайте за нетактовність, але Вас б не ускладнило створити основу ще однієї статті, присвяченій доктору юридичних наук, професору Ігорю Володимировичу Постіки з опорою на цю статтю - http://crimcongress.com/portretnaya/postika-igor-vladimirovich/ З добром,--141.226.11.233 14:28, 22 серпня 2020 (UTC)
      • Фото Вішнякова О.К. завантажив.--StarDeg (обговорення) 04:12, 23 серпня 2020 (UTC)
        • Шановний StarDeg, щиро дякую! З глибокою повагою,--141.226.11.233 10:02, 23 серпня 2020 (UTC)
          • Шановний StarDeg, вдалося встановити точну дату дня і місяця народження О.К. Вишнякова. У зв'язку з цим не відмовте в люб'язності внести відповідні корективи в табличку під його фотографією. І не відмовте також в люб'язності допомогти все ж створити основу для статті, присвяченій І.В. Постіке. З глибокою повагою,--2A02:ED0:4264:1700:2D02:616D:18B7:DE1F 12:38, 25 серпня 2020 (UTC)
            • Вельмишановний StarDeg, від усього серця дякую за незмінну чуйність і добру пам'ять про наших незабутніх вчителів, багатьом з яких вже земля пухом... Ви при цьому не заперечуєте, якщо дочка І.В. Постіки скине Вам на ФБ його фотографію для даної статті? З глибокою повагою,--141.226.11.233 22:22, 26 серпня 2020 (UTC)
    • Так, звичайно, я зареєстрований на Фейсбуці, відомості є в моєму профайлі на Вікіпедії та і взагалі мене легко знайти та зв"язатися, якщо не помиляюсь дочку І.В. звати Елона....--StarDeg (обговорення) 03:44, 27 серпня 2020 (UTC)
      • Щиро дякую! З глибокою повагою,--2A02:ED0:4264:1700:95A3:AF20:CC7B:461E 04:27, 27 серпня 2020 (UTC)
        • Шановний StarDeg, дочка І.В. Постіки повідомила мені, що скинула Вам в месенджер на ФБ очікувану інформацію... Користуючись нагодою дозвольте ще раз сердечно Вам подякувати за незмінну чуйність! З глибокою повагою,--141.226.11.233 09:32, 29 серпня 2020 (UTC)
    • Так, дякую, отримав, зараз вирішу, як можливо використати це фото, що там з авторськими правами та таке інше....--StarDeg (обговорення) 09:43, 29 серпня 2020 (UTC) Все - зробив. Вдячний Вам за плідну співпрацю. З повагою--StarDeg (обговорення) 09:58, 29 серпня 2020 (UTC)
      • Шановний StarDeg, щиро дякую! При цьому Вас б не ускладнило отпатруліровати статті про Інститут демократії та прав людини та Мучник Олександр Геннадійович, в які були внесені правки в зв'язку з появою статті про І.В. Постіку, а заодно також статтю Сурілов Олексій Васильович? З добром,--2A02:ED0:4264:1700:DC8A:7557:7F44:73F8 11:13, 29 серпня 2020 (UTC)
        • Шановний StarDeg, ще раз щиро дякую! З глибокою повагою,--2A02:ED0:4264:1700:51A2:3160:EAF2:B1B0 15:58, 29 серпня 2020 (UTC)
          • Шановний StarDeg, не відмовте в люб'язності отпатруліровать статтю про Інститут демократії та прав людини? З добром,--2A02:ED0:53DD:3C00:4575:D331:A6DF:DE4E 18:48, 23 жовтня 2020 (UTC)
            • Шановний StarDeg, щиро дякую за незмінну чуйність! З глибокою повагою,--2A02:ED0:53DD:3C00:E0A9:E1B9:67A8:8102 10:13, 24 жовтня 2020 (UTC)
              • Вельмишановний StarDeg, дозвольте звернутися до Вас з особистим проханням допомогти мені віддати данину пам'яті ще одному викладачеві на юридичному факультеті ОДУ, чудовій людині, покійної Пахомовой Тамарі Михайлівні (1930–2016), яка за радянських часів читала курс радянського будівництва, а в пострадянський - конституційне право і яка завжди відрізнялася виключно сумлінним ставленням до предмету лекцій і підкреслено шанобливим ставленням до особистості будь-якого студента(!!!) І, якщо Ви вважаєте це можливим, то не відмовте в люб'язності створити основу статті, а я наповню її змістом, який є в моєму розпорядженні. Якщо в цьому випадку Ви повідомите мені свій email, то її родичі надішлють Вам її фотографію. З глибокою повагою,--2A02:ED0:5F35:FE00:3931:31CB:C8CC:E378 20:46, 21 листопада 2020 (UTC)
      • Але тут є певні проблеми. По перше - в інеті нічого не має, по друге є таке поняття як значимість, тобто значучість особи для спільноти, Тамара Михайлівна була чудовою людиною, мені також викладала, але, але, цього нажаль не достатньо.....--StarDeg (обговорення) 04:29, 23 листопада 2020 (UTC)
      • Якость нечемно відповів... Окрім іншого веду ще сторінку на сайті Файнд а грейв, для прикладу можу показати меморіал присвячений Тамарі Тарасенко https://www.findagrave.com/memorial/214709576/tamara-tarasenko. Може так зробимо, моя електронна адреса degtev@ukr.net Потрібно фото та місця розташування похованняя, зазавичай фото могили має зробити сам адміністратор. Сподіваюсь на порозуміння та подальшу співпарацю--StarDeg (обговорення) 05:01, 23 листопада 2020 (UTC)
        • Вельмишановний StarDeg, розумієте, у мене є моральний обов'язок перед пам'яттю Тамари Михайлівни Пахомовой: тому я і звернувся саме до Вас за допомогою! Допоможіть мені його виконати: будьте ласкаві створити основу для статті і захистити її від нападу на весь спірний період, а я спробую обґрунтувати значимість особи і діяльності Тамари Михайлівни Пахомовой як правозахисника в особистій якості за допомогою інформації про її участь у діяльності Фонду соціальної допомоги імені Ф.П. Гааза і Інституту демократії та прав людини! Давайте ризикнемо разом заради пам'яті нашого вчителя і чудової людини!!! --2A02:ED0:5F35:FE00:3931:31CB:C8CC:E378 07:04, 23 листопада 2020 (UTC)
      • Добре, але будь ласка надішліть на мою електронну адресу той саме накид статті - так би мовити анкету, додайте це призвище в статтю про фонд Гааза таке інше. Дійсно потрібно спробувати. Фото мені вдже надіслали. З повагою --StarDeg (обговорення) 16:19, 23 листопада 2020 (UTC)
        • Побачив Ваші додатки, відпатрулював їх, чекаю на передній матеріал....--StarDeg (обговорення) 16:25, 23 листопада 2020 (UTC)
          • Вельмишановний StarDeg, дозвольте подякувати Вам за плідну співпрацю і незмінну чуйність в цій благій справі! При цьому прошу уточнити, що Ви маєте на увазі під "чекаю на передній матеріал..."? З глибокою повагою,--2A02:ED0:5F35:FE00:3931:31CB:C8CC:E378 18:12, 23 листопада 2020 (UTC)
    • Дякую і Вам, власне це (стаття) і був Ваш попередній матеріал, саме цього і чакев, створив лише елемент у ВІКІДАТА. Сподіваюсь, що всі учні Тамари Михайлівни схвально поставляться до наших спільних зусиль.--StarDeg (обговорення) 18:20, 23 листопада 2020 (UTC)
    • Все зробив.--StarDeg (обговорення) 11:20, 24 листопада 2020 (UTC)
      • Вельмишановний StarDeg, безмірна вдячність за плідну співпрацю і незмінну чуйність! Бережи Бог Вашу родину! З глибокою повагою! --2A02:ED0:5F35:FE00:3931:31CB:C8CC:E378 12:36, 24 листопада 2020 (UTC)
        • Це наш обов"язок перед нашими викладачами, --StarDeg (обговорення) 15:41, 24 листопада 2020 (UTC)
          • Вельмишановний StarDeg, на Вашу пошту родичі покійної Т.М. Пахомовой повинні вислати фото її могили. Не відмовте при цьому в люб'язності розмістити цю фотографію в рубриці "Пам'ять", яку я спеціально створив для ціеї скорботної події... З глибокою повагою! --2A02:ED0:5F35:FE00:CC3B:261E:26A5:64F 14:17, 25 листопада 2020 (UTC)
  • Добре, поки що мені нічого не надходило, бажано б було також дізнатися місця поховання Тамари Михайлівни.--StarDeg (обговорення) 16:53, 25 листопада 2020 (UTC)
    • Вельмишановний StarDeg, родичі покійної Тамари Михайлівни повідомили мені, що відправили фотографію її могили на Вашу адресу в 20.26... При цьому я вже вказав у тексті статті, що вона з чоловіком поховані на Троєкуровському кладовищі міста Москва. З глибокою повагою!--2A02:ED0:5F35:FE00:CC3B:261E:26A5:64F 19:17, 25 листопада 2020 (UTC)
      • Добре, повернусь з відрядження все зроблю.--StarDeg (обговорення) 03:55, 26 листопада 2020 (UTC)
        • Вельмишановний StarDeg, Вам буде надіслана фотографія зустрічі першого президента України Л.М. Кравчука з учасниками Молодіжної ради з прав людини та розвитку громадянського суспільства, серед яких була і покійна Тамара Михайлівна Пахомова. Не відмовте при цьому в люб'язності розмістити цю фотографію в рубриці "Правозахисна діяльність" з написом "Зустріч учасників Молодіжної ради з прав людини та розвитку громадянського суспільства з першим президентом України Л.М. Кравчуком в Національному інституті стратегічних досліджень при Президенті України (2003 р.)" З глибокою повагою, --2A02:ED0:5F35:FE00:21A5:537C:8FF0:6BE1 12:55, 26 листопада 2020 (UTC)
      • Зроблено --StarDeg (обговорення) 06:35, 28 листопада 2020 (UTC)
        • Вельмишановний StarDeg, дякую від щирого серця! Не відмовте при цьому в люб'язності розмістити також фотографію могили Тамари Михайлівни з її чоловіком в рубриці "Пам'ять"... З глибокою повагою, --2A02:ED0:5F35:FE00:C82D:2475:E140:7984 07:16, 28 листопада 2020 (UTC)
          • Вельмишановний StarDeg, скажіть, будь ласка, з розміщенням фотографії могили подружжя Пахомових виникла якась проблема або це просто справа часу? А то, знаючи Вашу чуйність і обов'язковість, я почав вже турбуватися... З глибокою повагою,--2A02:ED0:5F35:FE00:65F0:85A:F559:3802 19:02, 29 листопада 2020 (UTC)
    • Найближчим часом зроблю. З повагою --StarDeg (обговорення) 05:33, 30 листопада 2020 (UTC)
  • Вельмишановний StarDeg, дякую від щирого серця! Усілякого Вам благополуччя! З глибокою повагою,--2A02:ED0:53B0:CB00:ADA8:879B:34AF:41AA 12:18, 10 грудня 2020 (UTC)
    • Вельмишановний StarDeg, хтось із Ваших колег в своєму невгамовному завзятті виставив шаблон "Ця стаття є кандидатом на вилучення" до статті про Тамару Михайлівну Пахомову(!!!) Оскільки у мене немає статусу на укрВікі, то прошу Вас докласти зусиль для порятунку статті, яка нам з Вами коштувала багатьох зусиль тим більше, що в ній, практично, потужно і переконливо вбудован правозахисний компонент(!!!) З глибокою повагою, --2A02:ED0:53B0:CB00:F016:E0E:807A:BADF 17:05, 24 грудня 2020 (UTC)
      • При цьому прошу звернути увагу на те, що автор шаблону не міг ознайомитися з такими джерелами, як «Одеський національний університет імені І. І. Мечникова. Історія та сучастнісь (1865—2015)»; "Служители Фемиды: страницы истории юридического образования и науки в Императорском Новороссийском — Одесском национальном университете имени И.И. Мечникова (1865—2015 гг.)" та «Философия достоинства, свободы и прав человека»(!!!) А ті джерела, що мають місце в інтернеті підтверджують лише наявність тих проектів, в яких Т.М. Пахомова брала участь, але в яких не згадуються абсолютно всі учасники(!!!) З глибокою повагою, --2A02:ED0:53B0:CB00:F016:E0E:807A:BADF 17:45, 24 грудня 2020 (UTC)
        • Вельмишановний StarDeg, вітаю Вас з Новим 2021 роком! Щоб всі біди і неприємності залишилися в минулому, а удача і творче натхнення незмінно сопуствовало по життю! З глибокою повагою, --2A02:ED0:53B0:CB00:C495:6E27:7A27:B2B7 15:45, 1 січня 2021 (UTC)
      • Також і Вам всього найкращего, з повагою --StarDeg (обговорення) 05:31, 2 січня 2021 (UTC)
        • Вельмишановний StarDeg, не відмовте в люб'язності отпатруліровати статтю про Тамару Михайлівну Пахомову. З глибокою повагою,--2A02:ED0:53B0:CB00:AD7E:2773:6C6F:1DEC 04:44, 5 січня 2021 (UTC)
          • Вельмишановний StarDeg, не відмовте в люб'язності отпатруліровати статтю про Фонд соціальної допомоги імені доктора Ф. П. Гааза. З глибокою повагою, --5.102.239.186 23:15, 3 лютого 2021 (UTC)
            • Вельмишановний StarDeg, щиро дякую! З глибокою повагою,--5.102.239.186 16:38, 5 лютого 2021 (UTC)
              • Вельмишановний StarDeg, надайте технологічну допомогу з наступного питання: в статті Институт демократии и прав человека на русВікі архівірованная ссилка (№ 13) на інтерв'ю Мучника О.Г.: "В Украине весь свод прав человека является абсолютно фиктивным" розкривається, а ось в статті Мучник Олександр Геннадійович на укрВікі таке ж саме архівоване посилання (№ 53) на це ж саме інтерв'ю вже не розкривається... Допоможіть щоб посилання на укрВікі також дало можливість побачити це інтерв'ю! З глибокою повагою,--5.102.239.186 23:28, 5 лютого 2021 (UTC)
    • В мене розкривається ;-). З повагою--StarDeg (обговорення) 09:31, 6 лютого 2021 (UTC)
      • Вельмишановний StarDeg, щиро дякую: тепер розкривається! Будьте ласкаві також отпатруліровать статтю Інститут демократії та прав людини. З глибокою повагою,--5.102.239.186 13:04, 6 лютого 2021 (UTC)
        • Вельмишановний StarDeg, не відмовте в люб'язності отпатруліровати статтю Мучник Олександр Геннадійович. З глибокою повагою, --37.46.46.102 13:45, 22 лютого 2021 (UTC)
          • Вельмишановний StarDeg, дозвольте звернутися до Вас з наступною проблемою: цілий ряд публікацій, які знайшли своє відображення на сайті "Український вибір", що мають важливе значення з професійної точки зору в статті Інститут демократії та прав людини, були видалені редакцією цього сайту (УВ) і тим самим відповідні посилання виявилися порожніми в зазначеній статті на укрВікі! Але якимось чином ці посилання були архівовані, тобто врятовані на русВікі, наприклад, такі, як проект Хартії міста Одеси, проект Закону України "Про громадянське суспільство в Україні", проект Конституції України в новій редакції і деякі інші. Механічне ж перенесення з русВікі на укрВікі зазначених архівованих посилань видають помилку(???) Ви б не могли допомогти в цьому питанні? І що для цього треба зробити? З глибокою повагою,--31.31.106.123 18:34, 24 квітня 2021 (UTC)
            • Наприклад, ці посилання були архівовані в статті Інститут демократії та прав людини на русВікі під номерами: 22,36,47,48,50,66,67! Тому не відмовте в люб'язності допомогти! З добром,--31.31.106.123 18:47, 24 квітня 2021 (UTC)
    • Вітаю, не маю жодної уяви, як можливо Вам допомогти, з повагою --StarDeg (обговорення) 08:43, 25 квітня 2021 (UTC)

Переклад статей та авторські права[ред. | ред. код]

Вітаю. Ви створили декілька статей на конкурс шляхом перекладу. На жаль, якщо ви не вказуєте джерело що ви перекладаєте статтю на СО сторінки або в історії редагувань сторінки, це вважається порушенням авторського права адже ліцензія CC BY-SA на якій розповсюджується все у Вікіпедії передбачає обов'язкове вказання автора — це BY частина ліцензії, "Зазначення Авторства". Статті на конкурс не можуть містити порушень правил Вікіпедії і будуть дискваліфіковані. Будь ласка, пройдіться по вашому внеску і поставте шаблон:перекладена стаття на СО статей, бо буде шкода їх дискваліфіковувати. Дякую. --Helixitta (t.) 19:35, 18 липня 2020 (UTC)

Переклад статті Бабинець Андрій Євтихійович[ред. | ред. код]

Вітаю Вас, шановний колега. Зараз побачив, що Ви 31 травня 2020 року перевели створену мною статтю Бабинець Андрій Євтихійович з російського розділу Вікіпедії. Дякую за це! На жаль, Ви випадково забули поставити шаблон про переведення. Прохання поставити шаблон {{Перекладена стаття}}. Дякую за Ваш внесок і успіхів! З повагою, Олег Ю. 17:09, 7 серпня 2020 (UTC)

Жыве Беларусь![ред. | ред. код]

--Sakateka (обговорення) 17:15, 17 серпня 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Мікаелян Сергій Герасимович[ред. | ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Мікаелян Сергій Герасимович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 23:47, 24 жовтня 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Толубеєв Юрій Володимирович[ред. | ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Толубеєв Юрій Володимирович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 23:48, 24 жовтня 2020 (UTC)

Дякую за дякую[ред. | ред. код]

А можете поглянути одним оком на Едіт Кавел (гора)? Бо щось там ті шаблони ніяк не відображаються, а без них дуже куцо. Дякую щиро. Mykola Swarnyk (обговорення) 05:00, 1 листопада 2020 (UTC)

З пустого в порожнє[ред. | ред. код]

Доброго дня. Який сенс ваших замін {{нк}} на {{бібліоінформація}}?--Kamelot (обговорення) 08:35, 8 листопада 2020 (UTC)

Долучайтеся до марафону «Це зробила вона» про видатних жінок[ред. | ред. код]

Вітаю! Ви брали участь у цьогорічній кампанії WikiGap у березні. Долучайтеся також до схожого проєкту, який проходить цього і наступного тижня — марафону «Це зробила вона». Він присвячений покращенню статей про видатних жінок.

Марафон триватиме до наступного четверга 26 листопада. Цього разу ми фокусуємося саме на покращенні уже наявних статей. Можна працювати над покращенням стилю статей за спеціально підготовленими списками, а можна просто доповнювати і вдосконалювати будь-які статті про жінок.

Усі активні учасники й учасниці марафону зможуть отримати сувеніри від організаторів, а три найактивніші редактор(к)и — додаткові подарунки.

Будемо дуже раді вашій участі! --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 18:44, 18 листопада 2020 (UTC)

Запрошення до Транспортного марафону[ред. | ред. код]

Шановний StarDeg, запрошуємо Вас до участі в «Транспортному марафоні» !
Вітаю! Запрошуємо Вас приєднатися до участі у першому в Українській Вікіпедії Транспортному марафоні, що невдовзі розпочнеться.
Головна мета — створення та доповнення статей транспортної тематики, яка, на жаль, знаходиться у вкрай незадовільному стані.
Автори найбільшого з найбільшим за показником якості і кількості внеском, а також всі учасники, що створять від 10 якісних статей мають можливість отримати цінні нагороди і Вікіордени.

Марафон проходитиме з 30 листопада по 30 грудня 2020 року. Долучайтесь!

--Kisnaak Обг.Внесок 11:36, 21 листопада 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Потапов Леонід Васильович[ред. | ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Потапов Леонід Васильович був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 15:39, 22 листопада 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Ференц Кошут[ред. | ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Ференц Кошут був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 14:23, 13 грудня 2020 (UTC)

Вилучення посилань[ред. | ред. код]

Доброго дня. Наполегливе прохання - не вилучайте явні посилання на IMDb з розділу "Посилання", навіть якщо вони уже є у шаблоні "Нормативний контроль". Для фільмів, серіалів та акторів - це основна і найбільша база даних, і це часто найкраще посилання, яке і шукає користувач. Не потрібно змушувати користувача шукати його. Шаблон "Нормативний контроль" взагалі не дуже user-friendly, купа посилань на усі випадки життя, а по факту, мабуть, його читають і клікають тільки вікіпедисти. --Kanzat (обговорення) 18:51, 14 грудня 2020 (UTC)

Те ж саме стосовно посилань на Вікісховище - не вилучайте. Одне посилання на початку в картці, інше вкінці в посиланнях - це нормально.--Kanzat (обговорення) 18:57, 14 грудня 2020 (UTC)
Для радянських чи російських акторів виходить навіть абсурд. Посилання на IMDb ви вилучили, а на kino-teatr.ru - ні, бо його немає в шаблоні нк.--Kanzat (обговорення) 19:00, 14 грудня 2020 (UTC)

Запрошення до участі у марафоні Це сказала вона у Вікіцитатах[ред. | ред. код]

--Сергій Липко (обговорення) 02:01, 18 грудня 2020 (UTC)

Шаблон пишу у статті Марія Кароліна Бурбон-Сицилійська[ред. | ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Марія Кароліна Бурбон-Сицилійська був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 03:42, 19 грудня 2020 (UTC)

Порушення авторських прав у статті Додін Євген Васильович[ред. | ред. код]

Дякуємо, що Ви зробили свій внесок у статтю Додін Євген Васильович, але, на жаль, ми не можемо його прийняти, оскільки цей текст захищений авторськими правами і скопійований без змін із таких джерел: http://esu.com.ua/search_articles.php?id=20500. Як явне порушення авторських прав ми змушені вилучити Ваш внесок у статтю Додін Євген Васильович.

Надалі пропонується:

  • якщо Ви маєте дозвіл від власника авторських прав на вільне поширення матеріалу з зазначеного джерела на умовах ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike, Ви повинні оформити дозвіл системи OTRS.
  • якщо Ви автор матеріалу у зазначеному джерелі, але розмістили цей матеріал на власному веб-сайті раніше, то просто розмістіть на сайті наприкінці сторінки повідомлення «Матеріали статті дозволяється використати відповідно до ліцензії Creative Commons Attribution/Share-Alike», після чого можете сміливо подавати заявку на відновлення статті Додін Євген Васильович, і її буде відновлено.
  • Ви також можете переписати зміст чужого тексту своїми словами й дати посилання на сайт із докладнішим описом. --Kharkivian (обг.) 12:33, 25 грудня 2020 (UTC).

Сторінку Додін Євген Васильович номіновано на вилучення[ред. | ред. код]

Стаття Додін Євген Васильович, значний внесок до написання якої зробили Ви, була номінована на вилучення. Якщо Ви зацікавлені у обговоренні з цього приводу, будь ласка, залиште свій коментар на сторінці обговорення номінацій за 30 грудня 2020. Що ще можна зробити? --Улюбленець поїздів (обговорення) 08:09, 30 грудня 2020 (UTC)

Невільні файли, які не використовуються[ред. | ред. код]

⚠

Дякуємо за завантаження файлів список яких вказаний нижче. В описі файлів вказано, що вони є невільними і можуть використовуватись у Вікіпедії лише на умовах добропорядного використання. Однак зараз ці файли не використовуються в жодній статті Вікіпедії. Якщо раніше ці файли використовувалися в якихось статтях, будь ласка, перейдіть на ці статті й гляньте, чому вони були звідти вилучені. Ви можете додати йх до статтей ще раз, якщо вважаєте, що це доречно. Однак, будь ласка, майте на увазі, що якщо для файлів можлива вільна заміна, їх не можна використовувати у Вікіпедії (див. наші критерії добропорядного використання невільних файлів).

Зверніть увагу, що будь-які невільні зображення, які не використовуються в жодній статті, буде вилучено через сім днів, як це описано в пункті 5 критеріїв швидкого вилучення файлів. Дякуємо.

Список файлів:

  1. File:Oystrach.jpg
  2. File:Пахомова_Тамара_Михайлівна,_викладач_ОДУ.jpg
  3. File:Пахомова_Т.М._та_Л.М._Кравчук.jpg
  4. File:Надгробок_Пахомової_Т.М.jpeg

--Andriy.vBot (обговорення) 02:33, 26 лютого 2021 (UTC)

Долучайтеся до WikiGap 2021[ред. | ред. код]

Вітаю! Сьогодні розпочався WikiGap 2021 — онлайн-марафон із створення та поліпшення статей про видатних жінок, спрямований на покращення видимості жінок у Вікіпедії. Він триватиме до 21 березня.

10 березня о 18:00 ми проведемо вебінар, приурочений до марафону (реєстрація).

За активну участь традиційно можна отримати сувеніри від організаторів, а особливі подарунки — за доведення статей до статусу «доброї» чи «вибраної». Також за окремі призи можна поборотися у споріднених проєктах: міжнародному марафоні WikiGap Challenge (починається через кілька днів) або у WikiGap в українських вікіцитатах.

Долучайтеся!

Ви отримали це повідомлення, бо брали участь у WikiGap 2020.

--AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 19:26, 5 березня 2021 (UTC)

Запрошення до участі у марафоні WikiGap 2021 у Вікіцитатах[ред. | ред. код]

--Сергій Липко (обговорення) 01:43, 12 березня 2021 (UTC)

WikiGap 2021: попередні результати і додаткові можливості[ред. | ред. код]

Вітаю! Дякую, що долучилися до марафону WikiGap 2021, який разом із партнерами провела ГО «Вікімедіа Україна». За попередніми підрахунками, за час кампанії створено й поліпшено понад 700 статей від близько 100 учасників та учасниць.

Якщо ви створили або суттєво поліпшили принаймні дві статті за правилами марафону та Вікіпедії, ми надішлемо вам подарунки від організаторів поштою. Зв'яжемося із вами пізніше, щоб обговорити логістику відправки.

Тим часом кілька нагадувань
  • Найближчим часом ми підбиватимемо підсумки, і щоб ці результати були точними, а ваш внесок врахованим, просимо перевірити, чи додали ви шаблон {{WikiGap 2021}} на сторінки обговорення усіх створених чи поліпшених статей в рамках марафону.
  • Нагадую, що окремі подарунки передбачені, якщо ваша стаття отримає статус «доброї» чи «вибраної». Допрацювати статтю й номінувати її на отримання статусу можна до 31 березня включно.
  • І загалом закликаємо не залишати без уваги започатковані за час марафону статті та за потреби допрацювати їх. Так само закликаємо й надалі, поза марафоном, розповідати про жінок та знайомити з їхніми досягненнями мільйони читачів Вікіпедії.
  • А тим часом до 8 квітня можна продовжувати брати участь в міжнародному марафоні, який організовує «Вікімедіа Швеція» — WikiGap Challenge.

Якщо є запитання, пишіть мені особисто або на wikigapwikimedia.org.ua. --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 18:49, 24 березня 2021 (UTC)

Карл Шварценберг[ред. | ред. код]

Вітаю! Дякую за створення Карл Шварценберг, але повідомляю про те, що вона створена машинним перекладачем і вимагає вичитування. З повагою --В.Галушко (обговорення) 20:49, 29 березня 2021 (UTC)

Шаблон пишу у статті Міра Алечковіч[ред. | ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Міра Алечковіч був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 18:32, 11 квітня 2021 (UTC)

Шаблон пишу у статті Джордже Крстич[ред. | ред. код]

Вітаю! Будь ласка, зверніть увагу, що у статті Джордже Крстич був автоматично вилучений встановлений вами шаблон {{пишу}}, оскільки вона не редагувалася понад 7 днів. — KrBot (обговорення) 01:56, 14 квітня 2021 (UTC)

Конкурс «Європейська весна 2021»: Корисна інформація[ред. | ред. код]

Доброго дня! Дякую, що долучилися до конкурсу статей «Європейська весна». Кілька важливих нагадувань і новин від організаторів:

  • Нагадуємо, що цьогоріч конкурс триватиме до кінця квітня. До завершення конкурсного періоду ви можете покращувати створені раніше статті; чим якіснішою буде стаття станом на кінець 30 квітня, тим вищу оцінку журі вона отримає.
  • Якщо ще не бачили, зверніть увагу, що організатори створили для кожної країни списки популярних статей в інших мовних розділах, які відсутні або надто короткі у нас. Обирайте цікаві вам країни на сторінці Вікіпедія:Європейська весна 2021/Список статей до створення (списки популярних статей — на початку сторінки кожної країни). Робота над цими списками не лише принесе вам додаткові бали при оцінюванні, а й забезпечить, що ваші статті читатиме більша кількість людей )
  • Наступного вівторка, 20 квітня, ми проведемо вебінар із редагування Вікіпедії до конкурсу. Він буде найбільш корисним користувач(к)ам, у яких немає великого досвіду у Вікіпедії. Долучайтеся самі або розповідайте друзям. Зареєструватися можна за посиланням (також доступний запис попереднього вебінару).

Ви отримали це повідомлення, бо взяли участь у конкурсі статей «Європейська весна 2021» --AntonProtsiuk (WMUA) (обговорення) 13:10, 14 квітня 2021 (UTC)