Корпус капеланів Сполучених Штатів

Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Перейти до навігації Перейти до пошуку

Ця стаття стосується організації, не пов'язаної з військовими США.

Корпус капеланів Сполучених Штатів є християнською неконфесійною організацією, яка надає міністерську допомогу та іншу допомогу військовослужбовцям, ветеранам та членам їх сімей. ККСШ також бере активну діяльність у сфері реагування на катастрофи, забезпечуючи необхідну та оцінену міністерську присутність. Члени ККСШ носять характерні уніформи та використовують звання та позначення підрозділів, аналогічні тим, як у армії США. Однак, ККСШ не є суб'єктом господарювання та не підтримує жодної гілки військових служб чи уряду Сполучених Штатів . Корпусом капеланів Сполучених Штатів керує Рада директорів, голова правління якої також займає посаду Національного командувача[1].

Ця група прагне розповсюдити Євангеліє Господа Ісуса Христа та допомогти тим, хто потребує, за допомогою різних проектів просвітницької діяльності в США, які проводяться волонтерами.

Примітки[ред. | ред. код]

  1. About the United States Corps of Chaplains. United States Corps of Chaplains. Архів оригіналу за 12 січня 2016. Процитовано 3 лютого 2007.